بازی بعدی Hideo Kojima

• Thread starter Thread starter Ooops
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ooops

کاربر سایت
سلام!
Hideo-Kojima.jpg

هیدئو کوجیما، بازیساز مشهور ژاپنی امروز توئیتر خود را با متن های زیر اپدیت کرد:

<امروز اولین میتینگ (جلسه) با اعضای اصلی تیم، برای عنوان بعدی "بازی ای از هیدئو کوجیما" را داشتیم. بعضی از اعضا همچنان در "RISING" مشارکت می کنند، بنابراین اینبار کلا 10 نفر بودیم. ما هر صبح جلسه ای خواهیم داشت تا در مورد نقشه ها، تست ها، تحقیقات و اکتشافات با هم بحث کنیم. فضایی باز برای صحبت در مورد مسائل مهم و به اشتراک گذاشتن رویاها و تفکراتمان در رابطه با پروژه>
Source
<تفاوت های بین سازندگان ژاپنی و غربی در این صنعت ... سازندگان ژاپنی تلاش می کنند تا دنیای بازی را با artwork های زیبا بیان کنند، اما سازندگان غربی از تکنولوژی برای ترسیم دنیایشان استفاده می کنند. ژاپنی ها به دقت مدل ها و بافت ها را می سازند تا یک دنیا خلق کنند، غربی ها از تکنیک های سایه زنی (shaders) ، نورپردازی، سایه ها (shadows) و برنامه نویسی برای خلق دنیایشان استفاده می کنند.>
Source
من برای پروژه ی بعدی ام، قصد دارم به کارکنان متذکر شوم که راههای قدیمی ساخت بازی را دور بریزند. تصاویری زیبا نسازند، بلکه دنیایی زیبا خلق کنند. طراحان نباید فقط به کار خود بپردازند، بلکه باید توانایی های برنامه نویسان برای رسیدن به حداکثر کیفیت را هم وام بگیرند. ما نباید کیفیت را در قسمت های مختلف بسنجیم، ما کیفیت و تکامل را در کل دنیایمان خواهیم سنجید.
Source

بعید میدونم خودش هم بتونه ... من تا حالا حتی 1 دونه از پستهای ایشون رو متوجه نشدم دقیقا چی میگه ... کلا سطح سواد و نوشتار ایشون خیلی از عوام بالاتره ، احتمالا باید از فردوسی و سعدی و حافظ برای درک بهتر نوشته های ایشون کمک بگیریم
exactly, واقعا حرف های ایشون در ادراک ما نمیگنجه ، باید روز ها ، ماه ها و حتی سال ها دربارشون تامل کرد .
mgs4 یه عنوان بزرگه mgs4 یه عنوان بزرگه mgs4 یه عنوان بزرگه mgs4 یه عنوان بزرگه mgs4 یه عنوان بزرگه mgs4 یه عنوان بزرگه mgs4 یه عنوان بزرگه mgs4 یه عنوان بزرگه
فک کنم الان باید بری دکتر متخصص پوست!
:))
به به به . منم همین نظر رو دارم . من و شما تو کل جهان فقط این رو درک میکنیم بقیه درک . فهم ندارن فقط گول تبلیغات رو میخورن !!! کلا پست جالبی بود اسم شما باید تو کتاب رکوردهای گینس ثبت بشه

یعنی هر 1307تا پست ایشون انقدر دقیق و موشکافانست ؟! :دی

شما بالاخره حرفات چه جنبه ای داره ؟! معکوس گفتی یا ...

شما بالاخره حرفات چه جنبه ای داره ؟! معکوس گفتی یا ...
جنبه-ی مزاح داشت دیگه از اسم یوزرم معلومه که :دی اینجور موقع-ها عصبی شم یهو خدانکرده بی احترامی میشه واسه همین اینجوری گفتم .
شاید هم فرق بازی اصیل رو با بازی کژوال شده متوجه نیستید؟
شما بگید کجای یاMGS4 یا بهتر بگم سری MGS کژوال بوده ؟ البته به نظرم بازی به عظمت 3 نبود ولی هنوزم اگه بخوام تو این نسل بزرگترین بازی رو انتخاب کنم همین MGS4 هستش .

شما چندتا MGs بازی کردید که همچین حرفی میزنید؟ یا شاید هم فرق بازی اصیل رو با بازی کژوال شده متوجه نیستید؟
ببین مهم نیست من چنتا بازی کردم ، مهم اینه که شما چی داری میگی ؟!
این مثل بیت :
" پول آب را میدهیم ، پول برق جدا ... پوتین برای سربازان جدید ... سقف آسایشگاه نم کشیده ..."
و کلا ازین جور دست ابیات میمونه آقای ممد بوق آبادی ( واقعا" اسمت همینه ؟!:-/آخه تو پروفایلت خوندم ! :| )
من باید متوجه فرمایش شما بشم بعد جواب بدم ! باور کن نمیفهمم اصلا" چی میگی !
اما حالا چون پرسیدی بگم بهت 6 تا ... البته اهمیتی نداره ...

شما بگید کجای یاMGS4 یا بهتر بگم سری MGS کژوال بوده ؟
من گفتم کَژوال شده. یعنی MGs4 کژوال شده.
موید:
http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/MetalGearSolid4

و دیگه اینکه بازی اکشن هست بیشتر، زاویه دوربین و غیره. و مسلما اینکه به عظمت 3ـش نبود و به پای 2ـش نمیرسید.

من باید متوجه فرمایش شما بشم بعد جواب بدم ! باور کن نمیفهمم اصلا" چی میگی !
قدیم حرفهای من رو نمیفهمیدن و جواب میدادن. شما هم علی ای الحال جواب بدید یا اصلا ندید. همونطور که کنجی سان میفرماین بنده ترال هستم.
البته من و شما به شدت با هم در تضادیم چون به نظر شما FFXII بد و فاجعه ست. عدم درک، قابل درکه.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Frobary
من گفتم کَژوال شده. یعنی MGs4 کژوال شده.
موید:
http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/MetalGearSolid4

و دیگه اینکه بازی اکشن هست بیشتر، زاویه دوربین و غیره. و مسلما اینکه به عظمت 3ـش نبود و به پای 2ـش نمیرسید.

قدیم حرفهای من رو نمیفهمیدن و جواب میدادن. شما هم علی ای الحال جواب بدید یا اصلا ندید. همونطور که کنجی سان میفرماین بنده ترال هستم.
البته من و شما به شدت با هم در تضادیم چون به نظر شما FFXII بد و فاجعه ست. عدم درک، قابل درکه.
نمی خوام بحث سن رو وسط بکشم.اما توی این فروم افرادی هستند که شاید ۱۰ سال یا بیشتر از شما بزرګ تر باشند.شاید اون ها تمام mgs ها رو بازی کرده باشند.وقتی یه بازی عرضه می شه و فن هاش رو راضی می کنه یعنی موفق بوده.حالا هر کس دیګه ای هر جور دیګه ای فکر کنه به نظرم می شه نظر شخصی خیلی خاص.و چون خیلی خاصه نباید با این شدت و اعتماد به نفس ګفته بشه.من هم می تونم بګم god father خیلی خیلی چرت بود.یا تام هنکس بازیګر خیلی بدی هست.اما چون این حرف ها خیلی خاصه نباید این قدر محکم بیان بشه.

اقا ول کنین تو رو خدا چرا دوست دارین این قدر به هم بتوپین؟
ایشون باید یه مقدار با ملایمت بیشتری حرفشو میزد که حالا نزده بعد همه ریخیتیم گند زده شد به تاپیک!:دی
بیخیال:دی

این آقا اصلا هیچ سررشته ای در بقول خودش "MGs" نداره و تا 4روز پیش کلا میگفت هیچوقت از دنیای بقول خودش بسط داده شده ی MGS خوشش نمیاد... حالا یاد گرفته از MGS3,2 تعریف کنه !
در اینکه MGS4 سطحش از بقیه ی شماره ها پایینتر بود اکثر فن ها و منتقدها اشتراک دارن که اینم نه بخاطر صنعت بگِل نشسته ی بازیه بلکه بخاطر اینه که MGS4 آخرین از سری بود و این افت کیفیت خیلی قابل پیش بینی بود ولی بازم در بزرگیش نسبت به بازیهای هم دورش شکی نیست
اما اون حرفا اول بقول کیوان برای ترول و جلب توجه هست که ماشالا موفق هم شده دوم همیشه معروف بوده که افراد کوچیک میخوان با کل انداختن با اسمهای بزرگ خودشونو (بواسطه ی بزرگی اون اسمها) بزرگ جلوه بدن
درضمن حرفات همیشه واضح بوده و هست ... اینجا که یه محیط مجازیه ولی انقدر خودخاص بینی برای زندگیت خوب نیست !!!

آخرین ویرایش:
یک نفر تو 50 هزار عضو خلاف نظر شما رو داره. میخواید با کامنت گردن بزنیدش؟
این الان اسمش نظر هستش ؟!
آشغال محض، ساده، مسخره، برای جذب عموم، در کل کلمه ی اول صحیحه: آشغال محض.
یکی میاد نظرش رو میگه یکی هم میاد هرچی چرت و پرت هست به بازی میگه . اسم این نظر شخصی نیست یا بهتر یگم اینجور بیان کردن نظر شخصی حساب نمیشه

اسم این نظر شخصی نیست یا بهتر یگم اینجور بیان کردن نظر شخصی حساب نمیشه
البته، من گفتم از تمامی بازیهای 2007 ببعد بدم میاد پس تقریبا نظر شخصی حساب میشه. شما خوشبختانه فقط میتونید خطوط اول رو بخونید و هنوز یک سال هم نشده ثبت نام کردید، تقریبا بی هیچ شناختی از کاربر بهش حمله میکنید. من قبل از عرضه ی MGs4 در فروم لهِ این بازی فعال بودم که حماقت پیدا کردن پستهای 2 سال پیش میمونه بر حماقت خواننده. شواهد آنی هم اینه که من عکس پروفایلم به مدت 2.5 سال سالید اسنیک هست، که البته حمل و طاق درک بر شخص عصبی عاجز هست و کاربر قدیم هم بر همون فرض کذایی میره چون قدیم یک عده تمشون رو میذاشتن روی َAfter Dark منجهت ثنا و تملق، و عده ای نیز بی هیچ شناخت از سری MGs عکس امضا و آواتارشون رو میکردن MGs. میدونید چرا. (و عده ای نیز Diablo II رو خریده و بازی میکردن تا Xfire کنتر بندازه و مقامشون بره بالا. )

نسخه ی کوتاه این پست: پست رو کامل بخونید و بعد جوابش رو بدید.

آخرین ویرایش:
کاربر قدیم هم بر همون فرض کذایی میره چون قدیم یک عده تمشون رو میذاشتن روی َAfter Dark منجهت ثنا و تملق،
هر وقت تونستی مثل ماها که سوادمون خیلی خیلی کمه سخن پروری کنی :دی وارد بحث میشم و باهات صحبت میکنم. استفاده از کلمات قلمبه سلمبه که اصلا هم معلوم نیست جملش درست باشه یا از خودت یه جمله سر هم کرده باشی دلیل بر بزرگ بینی و عارفی و ... چه میدونم ... نیست.

هنوز یک سال هم نشده ثبت نام کردید، تقریبا بی هیچ شناختی از کاربر بهش حمله میکنید.
شناخت لازم نیست عزیز . خیلی راحت بگید من از این بازی به این دلیل و به اون دلیل بدم میاد . وقتی میاد این کلمه-هارو بدون هیچ دلیلی بکار میبرید توقع نداشته باشید هیچکس هیچی نگه . ربطی هم به سال عضویت نداره . تو همین تاپیک کسایی هستن که 2سال زودتر از شما عضو شدن و جوابتون رو دادن .
نسخه ی کوتاه این پست: پست رو کامل بخونید و بعد جوابش رو بدید.
شما جوری پست بدید که بتونیم بخونیم . در حد سواد عموم صحبت کنید که ما در به در دنبال subtitle نگردیم

هر وقت تونستی مثل ماها که سوادمون خیلی خیلی کمه سخن پروری کنی :دی وارد بحث میشم و باهات صحبت میکنم. استفاده از کلمات قلمبه سلمبه که اصلا هم معلوم نیست جملش درست باشه یا از خودت یه جمله سر هم کرده باشی دلیل بر بزرگ بینی و عارفی و ... چه میدونم ... نیست.
فردین جان من با شما نبودم. با یک عده ی خاص بودم، خودشون متوجه نمیشن چون مدت مدیدیه که از بین رفتن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or