جالبه ... Wii + Kojima =? ... Hmmبمیرم برات که اینترتت فوق سرعته .:biggrin1::biggrin1:
چیز خاصی نگفت : اولش در مورد متال گیر سوال کرد . بعد که ازش پرسیدن برنامه بعدیت چیه گفت : من از کنترل wii خوشم اومده ( جالبه ) میخوام یک بازی برای wii درست کنم .
یکی نیست بگه بابا 360 و ps3 مگه گولن که میری برای wii
درباره نسل بعد هم سوال کرد انقدر وایمیسته که نفهمیدم ایکس و 3 توش گفت اما xbox 360 نه . فعلا :biggrin1:
راحت تر میشه ؟؟مقبولیت wii کم می شه؟
کجای کاری اینا به خاطر محبوبیتی که داره دارن می رن سراغش بعدشم از خدا شونه که بازی برای wii بسازن چون بلا خره خیلی کارشون راحتر میشه

حاضر بودن شما چیزی رو عوض نمیکنه در ضمن اینجا بخش خبر نه Wish Listمن حاضرم همه نسخه های MGS جز شماره چهارم برای X360 پورت بشه چون واقعا حرف نداشتن و من هنوز دوست دارم بازی کنم ولی ps2 رو فروختیم رفت.... البته چهارش هم دوست دارم بازی کنم اما میدونم تا دو ساله دیگر خبری ازش برای 360 نیست...
این برای چی باید یه دلیل باشه؟شاید فردا اسنیک توی یه بازی برای DS باشه این یعنی کوجیما میخواد برای DS بازی بسازهولی جالب هست من یادم نبود اوندفعه که یک بازی بود دادن با ستارگان dc و supermario بود اسنیک هم بود خوب این شایعه را بد جور به نظرم قوی کرد