بازی بعدی کوجیما

.Masoud.

کاربر سایت
یه ویدئو از مصاحبه ی کوجیما سازنده ی Metal Gear با BBC هست که خبرنگار در مورد بازیه بعدی کوجیما با او مصاحبه میکنه . من خودم به علت اینترنت فوق پرسرعت (دایال آپ) نتونستم این ویدئو رو ببینم .. کسی دید ما رو هم خبر کنه .
شما میتونین این ویدئو رو از این جا ببینین .

بمیرم برات که اینترتت فوق سرعته .:biggrin1::biggrin1:
چیز خاصی نگفت : اولش در مورد متال گیر سوال کرد . بعد که ازش پرسیدن برنامه بعدیت چیه گفت : من از کنترل wii خوشم اومده ( جالبه ) میخوام یک بازی برای wii درست کنم .
یکی نیست بگه بابا 360 و ps3 مگه گولن که میری برای wii /:)/:)
درباره نسل بعد هم سوال کرد انقدر وایمیسته که نفهمیدم ایکس و 3 توش گفت اما xbox 360 نه . فعلا :biggrin1:

بمیرم برات که اینترتت فوق سرعته .:biggrin1::biggrin1:
چیز خاصی نگفت : اولش در مورد متال گیر سوال کرد . بعد که ازش پرسیدن برنامه بعدیت چیه گفت : من از کنترل wii خوشم اومده ( جالبه ) میخوام یک بازی برای wii درست کنم .
یکی نیست بگه بابا 360 و ps3 مگه گولن که میری برای wii /:)/:)
درباره نسل بعد هم سوال کرد انقدر وایمیسته که نفهمیدم ایکس و 3 توش گفت اما xbox 360 نه . فعلا :biggrin1:
جالبه ... Wii + Kojima =? ... Hmm

خالق سری بازی های جاودانه ی Metal Gear Solid ، در مصاحبه ای که به تازگی با خبرگزاری BBC انجام داده است ، فاش کرد که دو سال اول شروع ساخت MGS4 چیزی جز وقت تلف کردن برای استودیوی سازنده در بر نداشته است .

Hideo Kojima در این مصاحبه گفت : " ما بعد از عرضه MGS3 ، یعنی چهار سال پیش ، شروع به ساخت بازی MGS4 کردیم . در این زمان ما هیچ گونه اطلاعات خاصی در مورد PS3 نداشتیم و طرز کار با آن را نمی دانستیم . به همین دلیل دو سال اول ساخت بازی MGS 4 چیزی جز آزمایش های بیهوده و هدر دادن وقت برای ما در بر نداشت . "

" در دو سال گذشته ، ما به مرور با توانایی ها و خصوصیات PS3 آشنا شدیم و کار با آن را یاد گرفتیم . PS3 یک هیولای ماشینی است . به دلیل آن که وقت ما را بسیار هدر داد تا ما بتوانیم MGS4 را برای این کنسول بسازیم . "

Hideo Kojima همچنین اعتراف کرد که سونی زودتر از عرضه ی جهانی PS3 این کنسول را در اختیار ما گذاشت . چرا که MGS4 اهمیت زیادی برای سونی داشت .

او همچنین گفت : " استودیوی ما تا به حال فقط بر روی کنسول های سونی کار کرده است . البته سونی هم در طی این سال ها کمک های زیادی به ما کرده است . ما با شرکت سونی جلسات زیادی داشتیم که این جلسات باعث شد تا ما با خوصیات این کنسول بیشتر آشنا شویم و ما کمک های سونی را با عرضه ی MGS4 تلافی کردیم . MGS4 نتیجه ی همه ی کمک ها و مهر و محبت های سونی به ما بود . "

kojima_hideo-235x300.jpg

منبع : Videogamer

Last edited by a moderator:
عجب آدم فروتنیه!:biggrin1:
بازی ای به این توپی ساخته میگه نتیجه ی مهر و محبت های سونی بود. بابا ایول!
ولی جالب میشه متال گیر با دسته ی wii.

مثله اینکه جدیدا Wii مقبولیتش داره کم میشه و نینتندو هم دست به کار شده
خدا میدونه چه پولی به کوجیما دادن تا ایشون از Wii خوششون بیاد؟:biggrin1:

مقبولیت wii کم می شه؟:-"
کجای کاری اینا به خاطر محبوبیتی که داره دارن می رن سراغش بعدشم از خدا شونه که بازی برای wii بسازن چون بلا خره خیلی کارشون راحتر میشه

مقبولیت wii کم می شه؟:-"
کجای کاری اینا به خاطر محبوبیتی که داره دارن می رن سراغش بعدشم از خدا شونه که بازی برای wii بسازن چون بلا خره خیلی کارشون راحتر میشه
راحت تر میشه ؟؟
ببین Wii شاید از نظر گرافیکی کمی پایین باشه ولی اگه بخوان یه بازی با کیفیت برای Wii بسازن که از قابلیت هاش بخوبی استفاده کنه مطمئن باش خیلی هم کارشون راحت نمیشه !;)

خدا میدونه چه پولی به کوجیما دادن تا ایشون از Wii خوششون بیاد؟:biggrin1:
اتفاقا" خیلی وقته که کوجیما به Wii علاقه نشون داده :biggrin1: خیلی وقت پیش که گفته بود که دوس داره برای Wii بازی بسازه بعدشم که تو SSBB خود Snack بود در هر صورت این بازی یه شاهکار میشه :love:

پس گفته بود که میخواد برای 360 بازی بسازه... این کوجیما هم مارو ***

من حاضرم همه نسخه های MGS جز شماره چهارم برای X360 پورت بشه چون واقعا حرف نداشتن و من هنوز دوست دارم بازی کنم ولی ps2 رو فروختیم رفت.... البته چهارش هم دوست دارم بازی کنم اما میدونم تا دو ساله دیگر خبری ازش برای 360 نیست...

الان این پست بالایی یعنی چی ؟دو دو تا چهارتا میکنی عزیزم اگر حرف نداره مشکل داری میگی نیاد

ولی جالب هست من یادم نبود اوندفعه که یک بازی بود دادن با ستارگان dc و supermario بود اسنیک هم بود خوب این شایعه را بد جور به نظرم قوی کرد

من حاضرم همه نسخه های MGS جز شماره چهارم برای X360 پورت بشه چون واقعا حرف نداشتن و من هنوز دوست دارم بازی کنم ولی ps2 رو فروختیم رفت.... البته چهارش هم دوست دارم بازی کنم اما میدونم تا دو ساله دیگر خبری ازش برای 360 نیست...
حاضر بودن شما چیزی رو عوض نمیکنه در ضمن اینجا بخش خبر نه Wish List
ولی جالب هست من یادم نبود اوندفعه که یک بازی بود دادن با ستارگان dc و supermario بود اسنیک هم بود خوب این شایعه را بد جور به نظرم قوی کرد
این برای چی باید یه دلیل باشه؟شاید فردا اسنیک توی یه بازی برای DS باشه این یعنی کوجیما میخواد برای DS بازی بسازه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or