ahmadreza.abta
کاربر سایت
پول یه بازی اورجینال یا ......آقا اگه اين عينک ها چيزه خاصی نيست پس چرا اينقدر گرونه؟(اندازه پوله يه بازی هست)
پول یه بازی اورجینال یا ......
یعنی اینقد گرونه!!!!
واسه تجربه 3D که عالی بود.من که حال کردم
شما شاید ندیدی نمی دونی،وقتی یه چیزی از TV پرت میشه تو صورت آدم چه حالی پیدا می کنه
عزیز شما یه بازی آواتار بخر,برو تو ستینگ 3D ا enable کن.بعد از همین عینک آبی قرمز ها بخر و حال کن!وقتی 3d را فعال می کنی تصویر تار می شه و رنگهاش جدا می شه که عینک را که می زاری سه بعدی می شه.این تلویزیون های 3d ظاهرا خودش همه ی تصاویر را جدا میکنه.همین...بابا چه خبره....ارجيينال نه که......
پس يعنی با اين تلق های معمولی نميشه ديگه؟(حتماً بايد عينک رو بخريم و نميشه درستش کرد؟)
سلام دوستان من کل مطلب را نخادم پس اگر مشکلی است ببخشید.....
اما من یک توضیح کاملی در رابته با عنک های سه بعدی و بازی های سه بعدی توی لینک زیر نوشته بودم که گفتم شاید بردتان بخوره
http://film-baran.com/ftopict-299.html
یک لینک دیگه داخل این هست که اونم یک سری بزنید.
شنیدم نمایندگی های عینک Police اون عینک مخصوص nVidia رو دارن.راسته؟:confused:
عزیز شما یه بازی آواتار بخر,برو تو ستینگ 3D ا enable کن.بعد از همین عینک آبی قرمز ها بخر و حال کن!وقتی 3d را فعال می کنی تصویر تار می شه و رنگهاش جدا می شه که عینک را که می زاری سه بعدی می شه.این تلویزیون های 3d ظاهرا خودش همه ی تصاویر را جدا میکنه.همین...
سلام من این عینک رو سفارش دادم میشه یه لیست از بازی های 3بعدی برای xbox360بذارید؟
3500تومن که توش عکس و فیلم هم هست ولی با پول پیک شد 5600تومن.ازسایتی که دوستمون در 1-2صفحه ی قبل گذاشته.چند تومان؟
ببخشید مثل اینکه دفعه قبلی لیست بازی هارو با لینک سایت فروشنده گذاشتم پستم پاک شد:biggrin1:3500تومن که توش عکس و فیلم هم هست ولی با پول پیک شد 5600تومن.ازسایتی که دوستمون در 1-2صفحه ی قبل گذاشته.
لطفا لیست بازیها رو بذارید.