Rize Mize
کاربر سایت
این LCD ها تو بازار ایران وارد شده و اگه به تبلیغات دقت کنین تو در و دیوار زده .
دوستان من چند تا سوال دارم:
1. این تیوی ها (کلا قیمت سیستم تو ایران) قیمتشون چنده؟
2. تا بحال چند بازی بوده که قابلیت 3d رو داشته؟
3.اینا اچ دی هستند دیگه مگه نه؟
4.من میخواستم یه ال سی دی تیوی بگیرم. به نظرتون کدومشون بهتره؟:biggrin1:
:biggrin1::biggrin1:
ممنون از جوابت دوست عزیز.....من میخوام یه تلویزیون بگیرم مونده بودم چی کارکنم اما قیمت سه بعدیا خیلی بالاست فکر نکنم کمتر از 2 میلیون باشه......1- سیتمه چی منظورته ؟
2- بازیه 360 تا حالا بتمن بوده.
3- می تونن اچ دی نباشن.
4- باید ببینی پولت چقدر میرسه .
بذارین من خیالتون رو راحت کنم ، تو پست های قبلیم هم گفتم مانیتور ها یا LCD هایی با رفرشریت 120 hz برای این کار هستن حالا هر چی میخوان باشن جدا از TV های مخصوص کاری به اون ها نداریم .
نمونه خوب LCD رو هم تو این پست گزاشتم .
اما برای TV مخصوص ، LG یک محصول خوب زده که میتونین از این لینک ببنینش .(تو ایران هم اومده)
لینک
اما اون دوستمون که درمورد کیت nvidia پرسیده بود باید بگم این کیت شامل عینک مخصوص $149 میشه که لینکش رو قرار میدم .
3D Vision Kit
در مورد بازی ها هم بگم محصولات کمی هستن که برای 360 یا ps3 اومده باشن ولی برای pc رو میشه زیاد نامبرد که به طور کامل از خود سایت nvidia که براتون میزارم میتونین ببینین.
GAME
و خود سایت nvidia یه سری عکس و فیلم هم گزاشته که پیشنهاد میکنم یه سر بزنین : (البته برای دوستانی هستش که دسترسی به عینک و LCD رو دارن)
عکس
فیلم
فکر میکنم فعلا دست نگه داری بهتر باشه ، ولی اگر عجله داری بگیر حالش رو ببرممنون از جوابت دوست عزیز.....من میخوام یه تلویزیون بگیرم مونده بودم چی کارکنم اما قیمت سه بعدیا خیلی بالاست فکر نکنم کمتر از 2 میلیون باشه......
روشهای سه بعدی سازی متفاوتن میتونید راجبشون اینجا بخونید:
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=407117
مام شدیدا تو کفیم..نمی دونم ارزششو داره این همه پول بدیم واسه ال جی یا نهاقا مانیتور از این 3بعدی ها نیومده ؟؟ اگه اموده بگین بخریم یه عینک هم بزنیم تنگش فعلا بتمن 3 بعدی بازی کنیم
مام شدیدا تو کفیم..نمی دونم ارزششو داره این همه پول بدیم واسه ال جی یا نه
نه دوست عزیز..من تی وی اچ دی ندارم تازه میخواستم یه ال سی دی بگیرم....منظورم هم از این همه پول همون ال ای دیه ال جی هستش که 55 اینچه و باید 2-3 میلیونی باشه(شایدم بیشتر)این همه پول منظورت چه قدره
همون پونصد شیشصد تمن؟
اگه تی وی اچ دی داری که حق داری یکم زوره پول رو این تی وی ها بدی
اگرم مسه من نداری که میتونی بخری حالشو ببری
در کل به نظر من تا عرضه و تست این تی وی ها بهتره عینکه رو بگیریم که غقب نمونیم از دنیا