بازی ایرانی فریاد جنگ موفق شد devkit های توسعه XBOX360 را دریافت کند

homayoon k2

کاربر سایت

بله درست فهمیدید .استدیو سپنا موفق شده حق امتیاز توسعه بازی های خود را از شرکت بزرگ مایکروسافت خریداری کند و این بازی قرار است علاوه بر PC برای XBOX360 نیز منتشر شود.
استدیو سپنتا در این مورد می گوید:
به لطف خدا و زحمات دوستان عزیز ،
موفق شدیم موتور رو لایسنس و کیت توسعه xbox 360 رو خریداری کنیم ، بازی برای کنسول xbox 360 نیز منتشر خواهد شد.

فریاد جنگ یک بازی در سبک شوتر اول شخص میباشد که به عنوان اولین بازی ایرانی منتشر شده بر روی XBOX360 قرار است در مهر 1393 به مرحه انتشار برسد.
با آرزوی موفقیت روزافزون برای بازیسازان ایرانی
=d>

http://sepentaco.ir/

آخرین ویرایش:
اگه راست باشه خیلی خوبه.میرم کپی شو میخرم خب دردسر نصبم نداره با دسته هم بیشتر حال میده!!!
ولی اینا آخه تجربه ندارند که....حالا اینکه اجازه ساخت رو ایکس باکس یعنی گستره عرضه و این بنظرم تو کیفیت اثر نمی تونه تاثیر بذاره.بهرحال من چشمم آب نمی خوره ولی امیدوارم.
دریم لند هم کسی میدونه ورژن 2 اش عرضه شده من از این بازی به شخصه از خیلی از ادونچرهای خارجی بیشتر خوشم اومد

اگه راست باشه خیلی خوبه.میرم کپی شو میخرم خب دردسر نصبم نداره با دسته هم بیشتر حال میده!!!
ولی اینا آخه تجربه ندارند که....حالا اینکه اجازه ساخت رو ایکس باکس یعنی گستره عرضه و این بنظرم تو کیفیت اثر نمی تونه تاثیر بذاره.بهرحال من چشمم آب نمی خوره ولی امیدوارم.
دریم لند هم کسی میدونه ورژن 2 اش عرضه شده من از این بازی به شخصه از خیلی از ادونچرهای خارجی بیشتر خوشم اومد
والا يه پروژه اي بود برادر من هم مدتي تو گروهشون برنامه نويسي ميكرد اما جدا شد من نمونه ي اوليه بازي رو ديدم با حال بود مخصوصا 2D درست كرده بودن خودشون هم فارسي و انگليسي صدا گذاري كرده بودن اما ديگه فكر نميكنم ادامه دادن .

بالاخره باید هر چیزی از یه جائی شروع بشه به مایکروسافت سونی اپل و سامسونگ نگاه کنید

یعنی واقعا از گفتن این جمله ی بالاخره باید از یه جا شروع بشه خسته نشدین ؟؟
از 8-9 سال پیش که بازی رانندگی در تهران اومد همش همینو میگین!! اگه قرار بود شروع بشه تاحالا شده بود. من نمیدونم چرا کشورای دیگه همه از جای خوب شروع میکنن ولی ما نمیتونیم.
تیم cd project با ویتچر شروع کرد! قبل از اون لهستان چه صنعت گیمی داشت؟ نه عزیز من مشکل بازی سازای ایران شروع نیست مشکل از جای دیگست.
اگه هر بازی مزخرفی ساخته میشه یه عده به عنوان حمایت نرن بخرن اونوقت سازنده یه خودش اجازه نمیده هر آشغالیو به عنوان بازی داخلی روونه بازار کنه و توقع حمایت هم داشته باشه.

دلیل اینم که همه میرن FPS میسازن اینه که ساختن یک FPS بنجل بسیار بسبار سادس. مخصوصا تو انجینی مثل UDK. کافیه چندتا محیط و مدل سه یعدی بسازی که خیلی ها همین کارم نمیکنن و از است های آماده استفاده میکنن. کنترلها و هوش مصنوعی و تعاریف و غیره از قبل داخل انجین هستن.

من منظورم اصلا به شخص شما یا این بازی نبود. کلی گفتم.

بنده به هيچ عنوان قصد بي احترامي به كسي رو ندارم و به عنوان عضو كوچيك اين سايت با تمام احترام عرض مي كنم :

با وجود اينكه بعضي از دوستان خودشون جز تاپ ترين سوجه ها واسه ترول شدن هستن , بد نيست يه بار افكار خودشون رو ترول كنن كه بدونن مسخره كردن يه چيز عقب افتاده چه مزه اي داره . وقتي شما كشور خودتون رو يه " خر به تمام معنا " تشبيح كنيد (از هر لحاظ) توقع اينو داشته باشيد مردم اروپايي و امريكايي شما رو كمتر از خر فرض كنن . هميشه ما تو بازي هايي مث COD و BF ميبينم كه نيرو هاي آمريكايي چقد باهم هماهنگن , چقد خوشگل و تميز آدم ميكشن , چقد باهوش تر از دشمنن ... آيا واقعا حقيقت همينه ؟ شما مطمئن هستيد اونا دقيقا اين چيزي كه نشون ميدن هستن ؟ مثلا تو يه سري از بازي هاي سوم شخص يا اول شخص ديدم كه نشون ميده شما يه سرباز تنها هستين و هيچ كسم نيست شما رو كمك كنه ! يه نفره 200 تا‌ آدم رو ميكشيد و از هزارتا مانع امنيتي رد ميشيد و داستان جوري طراحي شده كه همه رو با موفقيت ميگذرونيد و به هدفتون مي رسيد . چرا هيچ وقت اينجور چيزا ترول نشده ؟

يه مستندي همين چند وقت قبل منتشر شد به اسم " سرگردون " . يه روان شناس درباره تاثير رواني فيلم مي گفت كه مثلا هندي ها آدماي ترسويي هستن , فيلم ميسازن يه نفر 40 نفرو ميزنه ... خب اين غير طبيعيه ولي اينكارو ميكنن كه شجاعت بره بالا . حتي اگر سازنده ها هم به اين قصد داستان رو نساخته باشن , بحث ابر قدرت بودن ايران رو هم مي تونيد رو همين حساب بزنيد . چون فيلم بي شباهت به بازي نيست . . من فقط تنها چيزي كه ميدونم اينكه هيچ چيز داستان اين بازي جاي ترول كردن نداره ! و همين طور جاي قضاوت كردن هم نداره كه بگيم به خاطر تلافي از سر موضوعي ديگه بخواد ساخته باشه . يادمون باشه ما هيچي نمي دونيم از قصد و قرض ساخت بازي . قضاوت رو بذاريم كنار . يه خوده هم به كشورمون احترام بذاريم

تا بدانجا رسيد دانش من / كه بدانم همي نادانم (سقراط)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or