بازی ایرانی "جنون سیاه" رسما معرفی شد

TCSCELL

8
کاربر سایت
92382464060845692881.jpg

پروژه "جنون سياه (The Dark Madness)" که در سکوت خبري و حداقل اطلاع رساني از سال 89 مراحل پيش توليد خود را آغاز کرد و فاز اصلي آن از سال 91 استارت خورد، اين روزها به ماه‌های پايانی‌اش نزديک می‌شود و همين سبب شده تا سازندگان آن کم کم سياست چراغ خاموش را کنار بگذارند و آغاز به اطلاع رساني گام به گام از محصولشان نمايند.

جنون سياه دارای هفت مرحله متنوع با فضاسازی های چشمگير، نورپردازی بی‌نظير و بيش از 20 دسته دشمن مختلف است. "توسن گام" به عنوان شرکت سازنده، قدم در توليد بازی گذاشته است که با دارا بودن حدود 10 ساعت گيم‌پلی قرار است تجربه‌ای جذاب و سراسر هيجان را به بازيکنانش هديه دهد.

اين بازی سوم شخص که در سبک اکشن وحشت در حال توسعه است حکايت پليس جواني است که در آينده‌ای نامعلوم درگير ماجرايي می‌شود که ريشه در داستان‌ها و اسطوره‌های کهن و باستانی دارد.
از ويژگی‌های شاخص اين بازی علاوه بر کيفيت خيره کننده هنری در بخش‌های گرافيکی،انيمیشن و موسيقي، می‌توان به روان بودن بازی، مکانيک‌های گوناگون و متفاوت گیم‌پلی، تنوع فراوان دشمنان، طراحی دقيق شخصيت، داستان و طرح بازی منسجم اشاره کرد. توجه به جزیيات در جنون سِاه به حدی بوده است که در مورد تک تک المان‌های بازی ساعت‌ها بحث و بررسي در توسن گام صورت پذيرفته و هر مسئله از جنبه‌های مختلف به دقت زير نظر بوده است.

مسلما توسعه يک بازی با چنين ابعاد بزرگي که شايد بتوان گفت بزرگترين بازی در حال ساخت در کشور است و به حق توان رقابت با بازی‌های خوب خارجي را دارد به هيچ وجه کار ساده‌اي نبوده و نيست و شرکت سازنده در مسير ساخت "جنون سياه " با دريايی از مشکلات رو به رو بوده است.اما اين مشکلات هرگز سبب نشد تا در ساخت اين بازی کوچکترين وقفه‌ای ایجاد شود و امروز "جنون سياه" با عبور از مرز 70 درصد وارد ماه‌های پايانی ساخت خود شده است. به همين دليل شرکت سازنده برای برقراری ارتباط موثرتر با مخاطبانش صفحه رسمی بازي در فيس‌بوک را با آدرس:
www.facebook.com\darkmadnessgame
راه اندازی نموده است و شما می‌توانيد با عضويت در اين صفحه علاوه بر اطلاع از آخرين اخبار بازی، با توسعه دهندگان آن نيز در ارتباط مستقيم باشيد. در ادامه تصاويری بسيار زيبا از برخي کاراکترهای بازی تقديمتان می‌شود و طبق قول توسن گام به زودی اولين سری از تصاوير گيم‌پلی نيز ارایه خواهد شد.

بازی "جنون سیاه" در حال حاضر برای PC/Steam تایید شده است و در تاریخی نامعلوم عرضه خواهد شد.

تصاویر بازی:

بازی مترو لست لایت در کشور اوکراین ساخته شده. اوکراین هم یک کشور فقیر و بدبختی هست با سطح درآمد و زندگی خیلی پایین. یکی از دلایلی که بنده از بازی های ایرانی دیگه حمایت نمیکنم این هستش که میبینم بازی سازها توی کشورهای اروپای شرقی با امکانات کم همچین شاهکارهایی میسازن.

اوكراين در برابر آلمان و فرانسه و ... فقيره وگرنه ما بايد جلوش بوق بزنيم :d

عزیز من در نسخه REMAKE ربکا چمبرز هم داستان عمیقی داشت هم شخصیت اول بود . در NEMESIS و در UMBERELLA TDC . بازیهای بهتر ؟؟؟ بد نیست تاریخ ساخت این بازیهایی رو که نام بردم و همینطور لیست محبوبترین شخصییتهای مونثو تاثیرگذارو یه نگاه بندازی . البته شک دارم دستت به این بازیهایی که نام بردم خورده باشه .
.
فکر کردم دارم با یکی بحث درست حسابی می کردم که انگار باز اشتباه کردم. نمی دونستم بازی کردن اینها که نام بردی همچین کار شق القمری هست! با اینکه سبب افتخار نیست ولی من ۲۵ ساله گیمرم، اپن بازی هایی هم که گفتی بازی کردم فکر نکن فقط تو اینقدر کارت درسته که بازیشون کردی.

- - -ویرایش - - -

دوست عزیز متاسفانه تو کشور ما محدودیت خیلی زیاده به طوری که تو همین پستی که من میزارم حتی شاید 40 درصد از واقعیاتو نگم ، اگرم بگم مطمئننا یا پاک میشه یا رسیدگی میشه !!
محدودیت در شخصیت پردازی و داستان و نبود شخصیت زن نوش جونت ! الان شما خودت نگاه کن اکثر بازی های ساخت کشورمون یا به گذشته کشورمون مربوط میشه یا به شهدا و ... چرا؟ چون اگه به اینا مربوط نشه یا بودجه بی بودجه یا اون قدری که امکان نداره بشه باهاش یه بازی TOP ساخت !
اونها اونجورس بودن چون جمایت دولت پشتشون بود الان این بازی یا اون سه بازی تو یه تاپیک دیگه کاملا انتخاب سازنده ها بوده. بازی تاپ هم برای بار هزارم نیازی به بودجه تاپ نداره این همه بازی indie هست در و برتون.

با وجود اینکه صنعت بازی ایران از دیگر کشورهای همسایه بیشتر مورد توجه قرار گرفته و شاهد توصعه این صنعت هستیم اما همچنان جای کار زیادی داره،همین الان بهترین بازیهای ایرانی بازیهایی هستند که به صورت مستقل بودجشون به دست میاد

بخشهای دولتی که متاسفانه بودجه رو صرف کی کنن و بازیهای ضعیفی تولید می کنن که آخرش با شکست مواجه می شن

به نظرم صنعت بازی سازی ما باید موضوعاتشون رو بیشتردر مورد تاریخ کهن کشورمون و ایران باستان که دوران اوج ایران بود متمرکز کنن،تمرکز بازی سازهای مستقل بر روی دورانی چون دوران هخامنشی و پادشاه بزرگ ما یعنی کوروش،دوران ساسانیان،زندیه،افشاریان و ... چیزهایی هست که هر مخاطبی رو جذب می کنه و روایت درستی از تاریخ توسط سازنده...متاسفانه سینمای ما که به هیچ وجه اجازه ساخت فیلم با چنین مضامینی رو نداره پس تنها چشم و امید ما به بازیسازان هست چرا که تاریخ کهن بزرگ ایران ظرفیتهای این رو داره که عناوین بزرگی رو به وجود بیاره،چرا باید منتظر این باشیم که استودیوهایی چون Ubisoft با ساخت سری شاهزاده پارسی از نام و تاریخ کشورمون برای درآمد زدایی استفاده کنن؟؟ما استعدادهای زیادی داریم فقط کافیه اجازه کار بهشون بدن...

اونها اونجورس بودن چون جمایت دولت پشتشون بود الان این بازی یا اون سه بازی تو یه تاپیک دیگه کاملا انتخاب سازنده ها بوده. بازی تاپ هم برای بار هزارم نیازی به بودجه تاپ نداره این همه بازی indie هست در و برتون.
خدا خیرت بده دوست عزیز ! اینجوری که شما میگی کشور ما فقط باید indie بسازه ! :| بعدشم کی گفته کل بازیهای indie موفقن؟! بازیهای بزرگ مبالغ زیادی بابت بودجه دریافت میکنند به طوری که از فروش بازی حداقل پول بودجه در بیاد، الان ایران اگه بخواد مبلغ زیادی رو بودجه کنه از این ور قانون کپی رایت تو مملکت ما پشمکه، بودجه به باد میره ! دوست عزیز تا وقتی که حتی تو کنکور هم کسایی که یه چیزایی دارن ولی آی کیوشون در حد جلبکه دکتر،مهندس میشن، به نظر شما صنعت کاملا پیشرفته ی گیم در ایران به دست چه کسایی میفته؟!

خدا خیرت بده دوست عزیز ! اینجوری که شما میگی کشور ما فقط باید indie بسازه ! :| بعدشم کی گفته کل بازیهای indie موفقن؟! بازیهای بزرگ مبالغ زیادی بابت بودجه دریافت میکنند به طوری که از فروش بازی حداقل پول بودجه در بیاد، الان ایران اگه بخواد مبلغ زیادی رو بودجه کنه از این ور قانون کپی رایت تو مملکت ما پشمکه، بودجه به باد میره ! دوست عزیز تا وقتی که حتی تو کنکور هم کسایی که یه چیزایی دارن ولی آی کیوشون در حد جلبکه دکتر،مهندس میشن، به نظر شما صنعت کاملا پیشرفته ی گیم در ایران به دست چه کسایی میفته؟!
شما یه جوری می گی indie انگار خیلی بده! همه اینجا از نظر گرافیک نگاه میکنن و تا بازی در حد مثلا bioshock نباشه ادم حسابش نمی کنن! شما برو بازی Reset رو ببین، با ۸۰۰۰۰ هزار دلار داره ساخته می شه ببین از نظر گرافیک بده؟ برو Chivarly رو ببین، natural selection 2 رو ببین ، این بازی ها بدون بودجه بیرونی ساخته شدن و الان فروش خوبی دارن.
..بعد هم کی گفته همه بازی های بزرگ خرجشون رو در میارن؟! این دیگه از اون حرفا بود ها!
تو خود ایران هم بازی بدن تا حدی می فروشه، بعد هم با حمایت من و تو میره steam خرجش رو در میاره اگر خوب باشه. شما فکر کردی مثلا cd project دلش رو خوش کرده به فروش بازی witcher توی لهستان؟! یا همینجا فنلاند، ۵ میل جمعیت داره فکر کردی remedy داره جوش میزنه اینجا بفروشه خوب؟!

خوبه، تصاویرش جالب به نظر میان، الان مشکل بزرگتر از گرافیک برای بازی ساز های ایرانی level design و پیشبرد گیم پلی هست، داستان هم که بیشتر بازی های ایرانی ای که تا به امروز ساخته شدن متاسفانه یه محتوا ( مبارزه با استکبار ) داشتن، این یکی به نظرم از لحاظ داستانی چیز خوب و جدیدتری باید باشه، طراحی مراحل هم که خوب هیچ وقت توقع level design ای در حد مثلا Portal 2 رو نداریم ،به هیچ وجه ، ولی یه چیز متوسط رو به خوب هم میتونه یکم صنعت بازی رو توی کشور رو به جلو هدایت کنه و عناوین بهتری رو شاهد باشیم. بازی اگه خوب ساخته بشه باید حتما حمایتشون کرد.

هیچ تجربه بازی ایرانی برا من حتی نزدیک به استاندارد نبوده!
اگه این بازی منتشر بشه و بازخوردها خیلی مثبت باشه که بعید می دونم! می خرمش!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or