بازی اندروید مار و پله آکواریومی منتشر شد! ((محصول ایرانی))

Ali_Evil

مدیر سابق
کاربر سایت
a_84.png

لینک (های) خرید:
خرید بازی از مارکت کافه بازار

با سلام به دوستان عزیزم،

مفتخرم انتشار بازی جدیدمون "مار و پله ی آکواریومی" که برای سیستم عامل اندروید ساخته شده و بتازگی در مارکت های فارسی قرار گرفته رو خدمتتون اعلام کنم.

این بازی حاصل تلاش بنده و سایر همکارانم در استودیو بازی سازی "غول آخر" هست و امیدوارم افتخار داشته باشیم مهمان گوشی ها و تبلت های اندرویدی شما شده و برای دقایقی تفریح و شادی رو بهتون هدیه کنیم.

بطور خلاصه توضیحاتی در مورد بازی خدمتتون عرض می کنم و در صورت تمایل می تونید اطلاعات تکمیلی و لینک های خرید رو در انتهای متن دنبال فرمایید.

snakes-and-ladders-in-aqua-3.jpg

لینک (های) خرید:

به راستی که انسان خوشترین لحظات را در دوران کودکی سپری می کند. انواع بازی ها در آن دوران دلچسب بود و خیلی از آنها را محال است فراموش کنیم. یکی از معروفترین بازی هایی که بدون تردید خیلی از ما آن را تجربه کردیم “مار و پله” نام دارد که این بار توسط شرکت توسعه مجازی کادوس، و استودیو بازی سازی غول آخر، در شکل و فرمی جدید برای گوشی های هوشمند و تبلت های اندرویدی شما تهیه شده است.

تصاویر بازی:
گالری تصاویر

نقد و بررسی ها:
نقد و بررسی تخصصی بازی در وب سایت AppReview

توضیحات تکمیلی:
بازی مار و پله آکواریومی

لینک (های) خرید:

آخرین ویرایش:
@ Hamed PC
سلام حامد جان. اتفاقا بازی منچ رو بعنوان بازی بعدی در نظر داریم و بزودی کارش رو استارت میزنیم.

@ Kevingamer441
ممنون امید جان. لطف داری.

@ دوستان:
ممنون میشم اگه این بازی رو پسندیدین، پیج فیسبوک ش رو لایک کنین و خبر انتشار بازی رو برای بقیه دوستانتون هم شیر کنین.
لینک: https://www.facebook.com/Ghoole.Akhar

فدای تک تکتون
دونفره ش چه جوریه؟

@ ramsar007

هی رفیق.... ما تولیدکننده های بازی همینجوریشم توی این کشور هشتمون گرو ی نه مونه. شما هم تبر بزن. اشکال نداره. =;
ای کاش مرامت کمک می کرد تا یه سنگی رو از جلوی راهمون ورداری، چهار تا دوستتو تشویق کنی بازی رو بخرن و از تولید کشور حمایت کنن و ... حیف...

داداش بازی خوب بود اما چند نکته
تو بازی صفحه از گوشه ها زده بود بیرون
گرافیکش واقعا عالیه اما اگر بازی کنی پویا تر بشه بهتره مثلا مارها رو متحرک کن مثلا چشماشونو یا موقع نیش زدن متحرک بشن
مهره های بازی خوب ببودن اما سعی کن حالت شنا کردن یا راه رفتن بدی

من متاسفانه دستگاه اندرویدی ندارم ولی واقعا از دوستان خواهش میکنم که پایرت استفاده نکنید اگه بازی EA یا UBI رو کپی میخرید بازی میکنید نوش جونتون ولی دیگه اگه یه نفر اومده زحمت کشیده نذارید پشیمون بشه و دیگه شاهد ساخت همچین مواردی نباشیم 1000 تومن پول یه آدامس اوربیته:)

قربون مرام دوستایی که با خرید بازی، نه تنها ما رو سرافراز کردن، بلکه بطور مستقیم کمک می کنن تا تولیدکنندگی در این کشور زمین نخوره. دست همتون رو می بوسم.

@ortegoli
ایشالا در آپدیت بعدی مارهای جدیدتر و یک نقشه اضافی خواهیم داشت. در مورد نکاتی که فرمودید همه پذیرفته هستن. با وجود تست های زیادی که داشتیم بازهم نیاز هست که بازی روی بعضی رزولوشن ها کانفیگ بشه. حتما این موضوع رو برای آپدیت بعدی لحاظ خواهیم کرد. ممنون میشم رزلوشن و مدل گوشی یا تبلتتون رو به من اطلاع بدید.

@GOW III
حتما به گرفتن خروجی PC هم فکر می کنیم. مرسی از پیشنهادتون.

@ benjohn ,king of north
مرسی از حمایتتون. آدم به دوستی با شما افتخار می کنه.

آخرین ویرایش:
سلام امید جان. بله ایشالا اواخر مرداد یا اوایل شهریور نسخه iOS هم خواهیم داشت. البته نمایشگاه بازی پیش رو که در مصلی هست تاثیر بسیار زیای می تونه روی فروش خارجی بازی داشته باشه.

حالا فرض کنیم که بتونن خروجی بگیرن, چطوری میخوان رو App Store بزارن بازیاشونو؟:دی
پ.ن: جمله سوالی بود, هیچ اطلاعاتی در این مورد ندارم بنده.
همونجوری که بقیه میزارن :d
https://itunes.apple.com/us/app/hokm-free/id454637418?mt=8

البته نمایشگاه بازی پیش رو که در مصلی هست تاثیر بسیار زیای می تونه روی فروش خارجی بازی داشته باشه.

نمایشگاه چه موقعی شروع میشه علی جان؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or