بازی افسانه‌ای Silent Hill، پانزده ساله شد

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
silent-hill-logo.jpg

درود.

بی‌شک بازی Silent Hill را می‌توان یکی از شاهکارهایی نامید که در ژانز Survival horror ساخته شده. این بازی که امروز تولد 15 ساگی خود را جشن می‌گیرد، اولین بار در سال 1999 روانه بازار شد و توانست هواداران بی‌شماری را به خود جذب نماید. داستان بازی در مورد شخصی به نام Harry Mason بود که بدنبال دختره گمشده خود در منطقه‌ای به نام "سایلن هیل" می‌گشت بدون شک طرفداران این بازی جمله معروف منسون را که می‌گفت "?Have you seen my daughter" را به یاد دارند. Silent Hill سوای داستان بسیار زیبایش، دارای موسیقی‌های جاودانه‌ای بود که توسط مرد هنرمند کشور ژاپن یعنی اقای Akira Yamaoka خلق شده بود. ایجاد و خلق آهنگ‌هایی با اتمسفر تاریک و ترسناک این عنوان در خیابان‌های مِه گرفته سایلنت هیل فضایی خوفناکی را ایجاد می‌نمود. و حس ترس و هیجان را کاملا به گیمر القا می‌کرد.
این عنوان توانست از سایت IGN امتیاز 9 و از مجله PlayStation Magazine نیز امتیاز کامل 10 را کسب نماید و با فروشی 2 میلیونی در آمریکا به یک موفقیت چشمگیر دست پیدا کند. SH جز معدود عناوین Survival horror است که ریشه اصلی خود را ترک ننمود و همیشه یک بازی در ژانر ترس وحشت به شمار می‌رقت.

یه سایلنت هیل و یه صحنه ی R*** کردن پیرامید هد(طرفداری با ذهن خراب!:d) امیدوارم این سری بتونه به قبل برگرده (یعنی میشه؟:()

مردشور پیرامید هد رو ببرن!!!بچه بودم سر اون صحنه چه کتکی از دست داداشم نخوردم...!!!
بنظرم با از بین رفتن تیم سایلنت بازی دیگه مرد!!البته SH ORIGINS هم عالی بود...

سایلنت هیل رگباربازی خوبی در سبک خودش بود.
من هم تا وسطش خوشم نیومده بود، می‌خواستم ولش کنم، اما نیمهٔ دومش به خصوص پایانش انقدر حال داد که نظرمو عوض کرد، عملیات فرعی بازی هم حرف نداشت، داستانش هم خوب بود, فقط GamePlay رو مخ بود اون هم قابل تحمل بود.
من فقط از silent hill shattered memories خوشم نیومد، همون اوایل ولش کردم:d

اتفاقا من silent hill shattered memories همه ی پایان مختلفشو تموم کردم و پایان شاهکاری رو داشت اصن اون بازی فقط یه موبایل داشتی و خبری تیر و تفنگ نبود..

شاهكار تيم سايلنت يكي از بهترين سري بازي هاي عمرم بود سايلنت هيل 2 با اون داستان شاهكارش كه مطمئنم ديگه همچين داستاني رو در دنياي گيم نخواهم ديد موسيقي شاهكار اكيرا يامائوكا كه اين سري بازي 50 درصد ترسش رو از همين موسيقي شاهكار مي گرفت ياد theme of laura و room of angel به خير واقعا شاهكار بودند شخصيت هاي اصلي 4 شماره اول شاهكار بودند خصوصا جيمز و والتر ساليوان(البته والتر شخصيت اول نبود )
واقعا 4 شماره ي شاهكاريه كه به نظرم ديگه تكرار نميشه (چقدر شاهكار تو شاهكار شد:d)

متاسفانه بعضی از دوستان فقط بلدن بگن چون DownPour مثل نسخه اولی نبوده پس مزخرفه.
من DownPour رو نه یه بازی خوب بلکه یه بازی خیلی خوب میدونم.
DownPour جز 10 بازی برتر این نسل من بوده.

به نظر من سایلنت هیل زیاد از ریشه هاش فاصله نگرفته بعضی اوقات کمی دور شده ولی هنوز سایلنت هیله
زیباترین سایلنت هیل هم همون شماره 2 که شاهکاری بود واسه خودش
dp هم که خیلی باهاش حال کردم

سایلنت هیل یک تفاوت خاصی با بقیه ی بازی ها داره که متاسفانه این تفاوت و یا بهتره بگم این حس خاص رو نمیشه توضیح داد. حسی شبیه مریضی انگار بازی به شدت سرما خورده و داره میمیره و بازیکن هم گرفتار این ترس شده.
برای کسی که سایلنت هیل رو مثل بقیه ی بازی ها میبینه و حتی با رزیدنت ایول مقایسه ش میکنه خب مطمئناً DownPour هم بازیه خوبی بوده. اما برای کسی که اون تفاوت درونی سایلنت هیل با دیگر بازی هارو درک کرده و نمی‌تونه اون رو با بقیه ی بازی ها مقایسه کنه, سایلنت هیل بعد از شماره ی چهارم دیگه تموم شد و به احتمال زیاد آخرین سایلنت هم همون 4 بود.
در ضمن کسی نمیگه DownPour بازی بدی بوده. شاید اصلا یک شاهکار بوده. اما سایلنت هیل نبوده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or