بازی افسانه‌ای Silent Hill، پانزده ساله شد

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
silent-hill-logo.jpg

درود.

بی‌شک بازی Silent Hill را می‌توان یکی از شاهکارهایی نامید که در ژانز Survival horror ساخته شده. این بازی که امروز تولد 15 ساگی خود را جشن می‌گیرد، اولین بار در سال 1999 روانه بازار شد و توانست هواداران بی‌شماری را به خود جذب نماید. داستان بازی در مورد شخصی به نام Harry Mason بود که بدنبال دختره گمشده خود در منطقه‌ای به نام "سایلن هیل" می‌گشت بدون شک طرفداران این بازی جمله معروف منسون را که می‌گفت "?Have you seen my daughter" را به یاد دارند. Silent Hill سوای داستان بسیار زیبایش، دارای موسیقی‌های جاودانه‌ای بود که توسط مرد هنرمند کشور ژاپن یعنی اقای Akira Yamaoka خلق شده بود. ایجاد و خلق آهنگ‌هایی با اتمسفر تاریک و ترسناک این عنوان در خیابان‌های مِه گرفته سایلنت هیل فضایی خوفناکی را ایجاد می‌نمود. و حس ترس و هیجان را کاملا به گیمر القا می‌کرد.
این عنوان توانست از سایت IGN امتیاز 9 و از مجله PlayStation Magazine نیز امتیاز کامل 10 را کسب نماید و با فروشی 2 میلیونی در آمریکا به یک موفقیت چشمگیر دست پیدا کند. SH جز معدود عناوین Survival horror است که ریشه اصلی خود را ترک ننمود و همیشه یک بازی در ژانر ترس وحشت به شمار می‌رقت.

با اون فاجعه ای که ساختن (BOM)، زین پس شاهد عناوین اول شخص و شبیه ساز توی سایلنت هیل خواهیم بود:|
نمیدونم این ماساهیرو ایتو (کارگردان هنری و طراح هیولاهای بازی) و هیرویوکی اوواکو (سناریو نویس شماره دوم و سوم) چرا هیچ کاری نمیکنن:(

SH فن های دو آتیشه هم قبول دارن که SH از مسیر اصلی خودش خارج شده و بانی اصلی اشم خود Konami اه

من نگفتم از مسیر خودش خارج نشده گفتم به ریشه های اصلی بازی پایبند مونده! آخرین عنوان این بازی بشه شدت منو جذب کرد و بعد از سایلنت هیل 1-2-3-4 شخصا از داون پور خیلی خوشم اومد.با این حال در اینکه این بازی هم تا حدودی از مسیر اصلی خودش منحرف شده شکی نیست ولی در مقایسه با رزیدنت ایول این بازی بیشتر به ریشه ها پایبند بوده.ضمنا من خودم فن دو آتیشه این بازی هستم:|

من نگفتم از مسیر خودش خارج نشده گفتم به ریشه های اصلی بازی پایبند مونده! آخرین عنوان این بازی بشه شدت منو جذب کرد و بعد از سایلنت هیل 1-2-3-4 شخصا از داون پور خیلی خوشم اومد.با این حال در اینکه این بازی هم تا حدودی از مسیر اصلی خودش منحرف شده شکی نیست ولی در مقایسه با رزیدنت ایول این بازی بیشتر به ریشه ها پایبند بوده.ضمنا من خودم فن دو آتیشه این بازی هستم:|
DP از نظر SH بودن فاجعه ای بیش نبود و به هیچ وجه هم به ریشه هاش پایبند نبود. منکه حتی حتی نتونستم بازی رو تموم کنم. به جای پرستار های ترسناک باید دیوانه های دلقک مبارزه میکردیم :)) کلا خیلی فان بد این آخریه.

یکی از ارزوهای ناممکن من ساخت قسمت بعدی سایلنت هیل بدست تیم سایلنت هست
تنها یک تیم مسلط ژاپنی قادر به ساخت سایلنت هیل هست
واقعا یک شاهکار بتمام معناست

شما انتظار دارید حتما سایلنت هیل شوتر شه تا بگیم از ریشه ها فاصله گرفته

یکی از ارزوهای ناممکن من ساخت قسمت بعدی سایلنت هیل بدست تیم سایلنت هست
تنها یک تیم مسلط ژاپنی قادر به ساخت سایلنت هیل هست
واقعا یک شاهکار بتمام معناست
من با شما کاملا هم عقیده هستم.
از زمانی که تیم سایلنت منحل شد سایلنت هیل هم از بین رفت.
بعید نیست به زودی شاهد بازی Call Of Silent Hill باشیم.:d

DP از نظر SH بودن فاجعه ای بیش نبود و به هیچ وجه هم به ریشه هاش پایبند نبود. منکه حتی حتی نتونستم بازی رو تموم کنم. به جای پرستار های ترسناک باید دیوانه های دلقک مبارزه میکردیم :)) کلا خیلی فان بد این آخریه.
سایلنت هیل رگباربازی خوبی در سبک خودش بود.
من هم تا وسطش خوشم نیومده بود، می‌خواستم ولش کنم، اما نیمهٔ دومش به خصوص پایانش انقدر حال داد که نظرمو عوض کرد، عملیات فرعی بازی هم حرف نداشت، داستانش هم خوب بود, فقط GamePlay رو مخ بود اون هم قابل تحمل بود.
من فقط از silent hill shattered memories خوشم نیومد، همون اوایل ولش کردم:d

نه دیگه واقعا کم لطفی هست به بازی! درسته که به اندازه سایلنت هیلی که تیم سایلنت ساخته بود نبود ولی شخصا از بازی خوشم اومد.بخصوص اینکه دوربین بازی در بعضی قسمتها اون حالت کلاسیک رو الگوبرداری کرده بود:d داستان بازی هم خوب بود.

یه سایلنت هیل و یه صحنه ی R*** کردن پیرامید هد(طرفداری با ذهن خراب!:d) امیدوارم این سری بتونه به قبل برگرده (یعنی میشه؟:()

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or