FF-Zack Fair
کاربر سایت
خیلی ممنون دوست عزیزrise of nation:rise of legends
از عکسهایی که از محیط بازی دیدم بازی زیاد جالبی به نظر نمیاد!!!
بنده از توجه شما بسیار سپاسگزارم
خیلی ممنون دوست عزیزrise of nation:rise of legends
من خودم به شخصه تو سه چهار تا بازی استراتژیک ایران رو دیدم اما راستش الان یادم نمیاد چه بازیایی بودن فقط بازی Age of Empire 2: Age of the King رو یادم میاد که بازی زیبایی هم هست حتما بازیش کن.
بازی rome total war که با اسم parthia به معنی پارت ها بازی میکنی که سلوکیان رو هم داره
سلام کسی بازی استراتژیک توی مایه های رایز او نیشن و ایج اوامپایر میشناسه ؟[/QUOT
بازیCOMMAND&CONOUERتو ایران پیدا میشه REDALERT&KINGDOMS&RISEANDFALL تو ایران پیدا میشود
بازی rome total war که با اسم parthia به معنی پارت ها بازی میکنی که سلوکیان رو هم داره
civilizathion IV رو هم میتونی با ایران بازی کنی که کارگر و سربازهاتم فارسی حرف میزنن.راستی خبر داری civilizathion 5 هم دو ماه دیگه تو ایران میاد من یه بازی میخیوام تو مایه های قلعی2وقلعی1:cheesygri
ممنون دوست عزیز. این بازی ای رو که گفتی خریدم. متشکرم که این بازی را به من معرفی کردی.:biggrin1:قلعه3 (StrongholdLegend):biggrin1: به نظر من از 1و2 بسیار فراتره
من از دوتا بازی استراتژیک خیلی خوشم اومد که یکی همین قلعه 3 هست یکیم Age of Mythologyه که بهم خیلی چسبیدن:biggrin1: اگه از اینجور بازیا سراغ داری یه ندا هم به ما بده:biggrin1:منون دوست عزیز. این بازی ای رو که گفتی خریدم. متشکرم که این بازی را به من معرفی کردی.:biggrin1:
خوب اگه از این بازی ها می خوای چند تایی سراغ دارم.انم لیستش.من از دوتا بازی استراتژیک خیلی خوشم اومد که یکی همین قلعه 3 هست یکیم Age of Mythologyه که بهم خیلی چسبیدن:biggrin1: اگه از اینجور بازیا سراغ داری یه ندا هم به ما بده:biggrin1:
من کلا عاشق بازیهای استراتژیک هستم ولی تو این مدت یه تعداد بازی نظرمو خیلی بهشون چلب کردن .
بازیهای دیگه ای هم هست مثل demi god که بازی خیلی زیبایی و بازی EMPIERS که شنیدم محشر هست در GAMESPOT 9.5 گرفته البته نمیدنم بازی BASE دار هست کسی میدونه؟