بازی‌ رایانه‌ای "مختارنامه" در دست تولید

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Silenthill_ir

کاربر سایت
به گزارش برنا، مراسم تجليل و تكريم از هنرمندان، عوامل و دست اندركاران مجموعه تلويزيوني مختارنامه با حضور وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي، معاون هنري وزير ارشاد، معاون سينمايي وزير ارشاد، مديركل امور نظارت و ارزشيابي وزارت فرهنگ، مدير مركز سيما فيلم، كارگردان و تهيه كننده مختارنامه و عوامل و دست اندركاران آن به همراه جمعي از اصحاب رسانه در مجتمع فرهنگي رفاهي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي برگزار شد.

وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي در این مراسم گفت: بنیاد بازي‌هاي رايانه‌اي در صدد است تا بازي رايانه‌اي فاخر مختارنامه را تهيه كند. برای ساخت بازی "ملك سليمان" نيز اقداماتي انجام شده است.

وی همچنین گفت: توسط معاونت هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بعد از تاسوعا و عاشورای حسینی عکس‌های برگزیده از مجموعه "مختارنامه" در معرض دید مردم قرار می‌گیرد و درگیری بیشتر مردم با این آثار فاخر تأثیرگذاری بیشتر بر آن‌ها را به دنبال خواهد داشت و در بیان مظلومیت‌ها و حقانیت مسلمانان مؤثر است.

منبع

GOOD LUCK

آره دیگه نه این که اینجور چیزا ماله ایران بوده.... مرد حساب به نظرت اگه بازی کوروش کبیر میزدن هم انقد بچه ها ناراحت بودن ؟
معمولا تو ایران رسم اول فیلم یا سریال بعد بازیش کوروش به کاگردانی جعفر جوزانی و تهیه کنندگی علی معلم داره ساخته میشه

دوستان قضیه این عرب و عجم چیه زرت و زرت تو سایت دیده میشه!؟

امام حسین(ع) هم مگه عرب و عجم داره!!!؟ اصل داستان و محتواش کجاش ایراد داره!!!؟ الان مثلا اگه میگفتن می خوایم Braveheart , troy , gladiator رو بسازیم همه کف و خون قاطی می کردن حالا چون یکی از روایات دینیمون هست باید اینطوری راجع بش اظهار نظر کنید!؟

یه طرف قضیه اینکه کلا ایرانی ها تو این بخش ضعیفن و بنده هم با نظر دوستان موافقم ولی بحثی که بالا بهش اشاره کردم فرق میکنه. به نظر من روایتی تو تاریخ پیدا نمیشه که حتی یک صدم از صحنه های تراژدیک این واقعه رو داشته باشه! چه قبلش ، چه خود واقعه ، چه بعدش.

• Like
Reactions: game.fun
مسئله ساخت اینطور بازیها یا فیلمها نیست کسی هم به مذهب دیگری کار نداره تاریخ ما از 1400 سال به بعد ازش داره سریال و فیلم ساخته میشه اون 6 هزار هم سال گمونم همه احتمالا گوسفند چران بودند یا ادم نبودند و جز ادمی حساب نمیشدند که هیچی ازشون دیده نمیشه
بعد برخی ها سنگ به سینه میزنن ...

خوب مگه ما گفتیم نسازن!!!؟ اتفاقا بنده علاقه شدیدی به تاریخ دارم و بیشتر از آنچکه دوستان فکرش رو بکنند وقتم رو صرف کتاب های تاریخی کردم. شکوه و جلال ایران به گفته شما قدمتی 6000 ساله دارد. درسته این یه نقطه ضعفه ولی آدم باید بدونه که حد و مرز رو باید رعایت کرد. با اعتقادات دینی مردم که نمیشه به همین راحتی شوخی کرد! الگو ، الگوست. چه عرب چه عجم چه اجنبی! آدم عاقل اونیکه از برزگان و حماسه ها درس بگیره.

كه چي ؟؟ الان مگه اشكالي داره
دقیقا مشکلم اینه که چرا " مختار نامه " ؟؟؟ چرا بازی مربوط به تاریخ دین ؟؟؟
چرا یه بازی برای زمان حال ساخته نمیشه ؟؟؟
مشکل ام اینه ... برخی از دوستان دارن میگن باید از یه جایی شروع کرد ! ولی این شروع کردنی که عزیزان کرده اند میرود سویی که عرب نی انداخت ...
دین مبین اسلام هم انتخاب چنین موضوعاتی برای بازی های رایانه ای جایز ندونسته :p

از اسمت مشخصه ...
البته هنگام ثبت نام میخواستم نام های دیگری رو انتخاب کنم ، ولی گفتم اسمی باشه که به حد شعور کاربرانی مثل شما میل کنه ...

هر چقدر دوست دارند بازی بسازن ! کسی بازیهاشون را نمیخره :)):)):)):))
فکر کردن صنعت بازی کامپیوتری مثل صنعت خودروسازی هست که بتونن آشغالاشون را به خورد ملت بدن . کاش حداقل عرضه اش راداشتند یا عقلش را ،بازی های روز جهان مثل Assassin creed و GTA یا Resident evil را زیرنویس میکردن.
خودتون را گول نزنید . من گرشاسپ را بازی کردم . از price of persia سال 2001 بدتر بود.به قول غربیها Let's face it

آخرین ویرایش:
دقیقا مشکلم اینه که چرا " مختار نامه " ؟؟؟ چرا بازی مربوط به تاریخ دین ؟؟؟
چرا یه بازی برای زمان حال ساخته نمیشه ؟؟؟
مشکل ام اینه ... برخی از دوستان دارن میگن باید از یه جایی شروع کرد ! ولی این شروع کردنی که عزیزان کرده اند میرود سویی که عرب نی انداخت ...
دین مبین اسلام هم انتخاب چنین موضوعاتی برای بازی های رایانه ای جایز ندونسته :p

البته بنده هم موافقم نسازن! چون بعضی چیزها به تصویر کشیدنش غیر ممکن و محال است. اگرم بسازن سر آخر باعث سرافکندگی و رنجش یک عده میشه. حالا مثلا AC که دین و تاریخ و یکسری از عقاید رو شامل میشه چی؟ کسی از دوستان بهش ایراد گرفت؟ آخه یه حرفهایی میزنی!!! بازی مگه جدید، تاریخی و دینی داره؟ اگر خواستی بازی هایی که اینگونه بودن رو برات لیست می کنم. تازه چند وقت دیگه Deus EX منتشر میشه که درش عقاید فرامانوسری وجود داره. ولی به شخصه اهمیت نمیدم و بازیش می کنم و لذت می برم جدای از پرداختن و توجه کردن به این مسائل جانبی. همانطور که قبلا سر AC این کارو کردم.

مشکل اینه که هدفشون واقعا بازی ساختن نیست آخه!

مثل آشغال هایی که توش ایران دنیا رو از دست آمریکا یا بریتانیا نجات میده فقط میخوان یک سری عقاید به خورد ملت بدن! فکر میکنید چرا گرشاسب تنها بازی ای بود که به معنای واقعی طرفدار پیدا کرد؟! تنها دلیلش این بود که واقعا یه گیم بود! نه فقط یه وسیله تبلیغی... (فقط رو گفتم که چون خیلی از گیم ها اهداف تبلیغی هم دارن... ولی حداقل گیم هم هستن. )

• Like
Reactions: S0HEIL
برادر عزیز ... فکر کردی من مخالف صنعت بازی سازی ایرانی ام ؟! نه خیر ام !
بلکه به جای سرمایه گذاری روس این موضوع که مشابه اش رو زیاد داشتیم ، میتونستن یه بازی با سبکی جدید رو معرفی کنن
بازی مگه جدید، تاریخی و دینی داره؟
تاریخی و دینی رو که فبهاااااا ... ولی ما که جدیدشو ( ایرانی ) ندیدیم ! :|

مثلا AC که دین و تاریخ و یکسری از عقاید رو شامل میشه چی؟
در کنار اساسینز کرید که به دین و عقیده ربط داره دهها عنوان دیگر رو دیدیم که حالی به ما داد ...
ز قبیل : COD , GTA , NFS , FIFA , Hitman و ... ( فقط سری ها رو گفتم ) هر کدوم هم یه سبک جدا هستش !

والا ما که تا اسم بازی ایرانی میاد ذهنمون میره سراغ دو چیز : 1. کلاشنیکف ، جنگ تحمیلی 2. شمشیر ، تاریخ اسلام و ایران ...

تازه چند وقت دیگه Deus EX منتشر میشه که درش عقاید فرامانوسری وجود داره
خب نوش جونش :d

ولی به شخصه اهمیت نمیدم و بازیش می کنم و لذت می برم جدای از پرداختن و توجه کردن به این مسائل جانبی. همانطور که قبلا سر AC این کارو کردم.
نوش جونت :d

بازی‌ رایانه‌ای "مختارنامه" در دست تولید
jodu7471vk1wvognshb.jpg

آخه جان من جز ایران کدوم کشور هست که برای یه تاریخ و تمدن بیگانه بازی و فیلم بسازه؟!
واقعا که متاسفم.
يعني چي ديدگاه عوض شه ؟؟ چه طور شما ميري بازي هاي افسانه اي و تاريخي بقيه كشور ها رو بازي ميكنين
اون وقت به كشور خودتون كه ميرسه اين حرفا رو ميزنين
بعد از دیدن این پست الان چند دقیقه هست که هنگ کردم کلا. هرجور تلاش میکنم هضم نمیکنم این جمله رو. دوستان مشکل از من هست یا از جای دیگه؟

• Like
Reactions: LEERY
من نمیدونم ما خودمون اساطیر و شاهان با اقتداری مانند کورش و داستانهای حماسی کم داریم که باید بریم فیلمها و بازیهامون رو از روی فرهنگ بیگانه بسازیم؟؟
واقع اگه کسی جواب این سوال منو میدونه منو روشن کنه.:|
100 درصد بازي كوروش كبير هم ساخته ميشه ولي بعد از پخش فيلمش ... در ضمن امام حسين و يارانش كجا بيگانه حساب ميشن ؟؟

بعد از دیدن این پست الان چند دقیقه هست که هنگ کردم کلا. هرجور تلاش میکنم هضم نمیکنم این جمله رو. دوستان مشکل از من هست یا از جای دیگه؟
برا كسي كه تاريخ امام حسين و ... رو يه تاريخ بيگانه ميدونه بعيد نيست ازش كه سر يه جمله معمولي هم هنگ كنه ... برا شما بايد متاسف بود

مشکل اینه که هدفشون واقعا بازی ساختن نیست آخه

موافقم

آخرین ویرایش:
  • Like
مشکل اینه که هدفشون واقعا بازی ساختن نیست آخه!

مثل آشغال هایی که توش ایران دنیا رو از دست آمریکا یا بریتانیا نجات میده فقط میخوان یک سری عقاید به خورد ملت بدن! فکر میکنید چرا گرشاسب تنها بازی ای بود که به معنای واقعی طرفدار پیدا کرد؟! تنها دلیلش این بود که واقعا یه گیم بود! نه فقط یه وسیله تبلیغی... (فقط رو گفتم که چون خیلی از گیم ها اهداف تبلیغی هم دارن... ولی حداقل گیم هم هستن. )
دقیقا ! با این حرف ِ ساسان شدیدا موافقم . خصوصا خط ِ اولش .
به طور مثال ، رفتن Code Geass رو دوبله کردن .
حالا کد گیاس چیه ؟ یه انیمس ! داستانشم اینه که بریتانیا میریزه و ژاپن رو نابود میکنه و مردم و کشور ژاپن رو میکنه برده خودش !!!

• Like
Reactions: taherism
من نمیدونم ما خودمون اساطیر و شاهان با اقتداری مانند کورش و داستانهای حماسی کم داریم که باید بریم فیلمها و بازیهامون رو از روی فرهنگ بیگانه بسازیم؟؟
واقع اگه کسی جواب این سوال منو میدونه منو روشن کنه.:|
میشه بگید منظورتون از فرهنگ بیگانه چی هست؟
هرچی از دهنتون در میاد بار ..... می کنید لااقل با اسلام و مسلمونا کاری نداشته باشید!!(منظورم شما نبودید کلی گفتم)
واقعا خبر ناراحت کننده ای بود.خودشونو مسخره کردن.ببینید این عربا تا کجا رخنه کردن که ما باید از داستانهای اونا الهام بگیریم .
شما هم مثل بعضی از همون عربای سوسمار خور(بعضی هاشون)عرب پرستید!!
jodu7471vk1wvognshb.jpg

آخه جان من جز ایران کدوم کشور هست که برای یه تاریخ و تمدن بیگانه بازی و فیلم بسازه؟!
واقعا که متاسفم.

واقعا به عاشورا و وقایعی که مربوط به دین خودمون(البته اگه مسلمون باشید)و مذهبمون(البته اگه شیعه باشید)می گید بیگانه؟ متاسفم!
منم مثل شما مخالف ساخته شدن این بازیم ولی نه به دلایلی که شماها بیان می کنید بلکه به این دلایل که مثلا ساخت عناوین دینی و مذهبی محدودیت های زیادی داره و نباید با این صنعت بازی سازی 0کیلومترمون از واقعه ی عاشورا و ... خاطره ی بدی در ذهن سایرین بندازیم!

• Like
Pseudo-Intellectual angsty teenagers
25120105493179183989.jpg
کلا خیلی با شماها حال میکنم ادامه بدید. :lol:

Just, Call of Ghazze
درون مایه حماسی با گرافیک باورنکردنی همراه با گیم پلی و صداگزاریی فرای آنچه در COD Series دیدیم.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or