بازی‌ رایانه‌ای "مختارنامه" در دست تولید

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Silenthill_ir

کاربر سایت
به گزارش برنا، مراسم تجليل و تكريم از هنرمندان، عوامل و دست اندركاران مجموعه تلويزيوني مختارنامه با حضور وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي، معاون هنري وزير ارشاد، معاون سينمايي وزير ارشاد، مديركل امور نظارت و ارزشيابي وزارت فرهنگ، مدير مركز سيما فيلم، كارگردان و تهيه كننده مختارنامه و عوامل و دست اندركاران آن به همراه جمعي از اصحاب رسانه در مجتمع فرهنگي رفاهي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي برگزار شد.

وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي در این مراسم گفت: بنیاد بازي‌هاي رايانه‌اي در صدد است تا بازي رايانه‌اي فاخر مختارنامه را تهيه كند. برای ساخت بازی "ملك سليمان" نيز اقداماتي انجام شده است.


وی همچنین گفت: توسط معاونت هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بعد از تاسوعا و عاشورای حسینی عکس‌های برگزیده از مجموعه "مختارنامه" در معرض دید مردم قرار می‌گیرد و درگیری بیشتر مردم با این آثار فاخر تأثیرگذاری بیشتر بر آن‌ها را به دنبال خواهد داشت و در بیان مظلومیت‌ها و حقانیت مسلمانان مؤثر است.

منبع

GOOD LUCK
 
برا كسي كه تاريخ امام حسين و ... رو يه تاريخ بيگانه ميدونه بعيد نيست ازش كه سر يه جمله معمولي هم هنگ كنه ... برا شما بايد متاسف بود

اینجا اصلا جای بحث نیست تاپیک هم مطمئنا تا چندی دیگر قفل میشه... اما فقط اینو بگم. بله ! چیزی که تحمیلی و زورکی باشه رو آدم واسه خودش بیگانه میدونه... این بازی هم هیچی مثل بازی های دیگه میاد و میره چون از اون بازی های یه شبست که در عرض دو روز با هدف حمله به مغز جوانان عزیز ساخته میشه.!
 
در کنار اساسینز کرید که به دین و عقیده ربط داره دهها عنوان دیگر رو دیدیم که حالی به ما داد ...
ز قبیل : COD , GTA , NFS , FIFA , Hitman و ... ( فقط سری ها رو گفتم ) هر کدوم هم یه سبک جدا هستش !

قبلا هم بهت گفته بودم خیلی باهالی! ( FIFA , NFS , GTA )دینی و عقیده ای!؟:)

عزیزم شما اشتباه منظورم رو متوجه شدین! من که دارم میگم اصلا بازی های اینها ارزش نداره و اون هزینه رو میتونند تو بخش های دیگه کنند که واقعا احتیاج داریم. ولی یک سری از دوستان محتوای بازی رو زیر سوال بردند! اولا خدا لعنتشون کنه که فکر میکنن با چسبیدن به قیام امام حسین میتونن چیزی رو به اثبات برسونن. بنظرتون این واقعه بزرگ چیزیه که بشه به همین راحتی راجع بش تصمیم گیری کرد؟

به هر حال من بیشتر گله از یکسری از دوستان دارم که با امضاهاشون عقاید دوستان رو نشانه میرند در حالی که بنده که هیچ ادعایی ندارم یاد ندارم تا به حال همچین حرکتی کرده باشم. حداقل ایام و شرایط رو بسنجید بعد دسست به کار بشید. آنکسی لایق احترام است که خود محترم باشد.

معذرت می خوام بابت Off Topic شدن.
 
البته بنده هم موافقم نسازن! چون بعضی چیزها به تصویر کشیدنش غیر ممکن و محال است. اگرم بسازن سر آخر باعث سرافکندگی و رنجش یک عده میشه. حالا مثلا AC که دین و تاریخ و یکسری از عقاید رو شامل میشه چی؟ کسی از دوستان بهش ایراد گرفت؟ آخه یه حرفهایی میزنی!!! بازی مگه جدید، تاریخی و دینی داره؟ اگر خواستی بازی هایی که اینگونه بودن رو برات لیست می کنم. تازه چند وقت دیگه Deus EX منتشر میشه که درش عقاید فرامانوسری وجود داره. ولی به شخصه اهمیت نمیدم و بازیش می کنم و لذت می برم جدای از پرداختن و توجه کردن به این مسائل جانبی. همانطور که قبلا سر AC این کارو کردم.

اولا این بحث سرانجام نداره....... .

دوما این بحثای فراماسونری رو نیارید وسط لطفا که هیچ استناد دقیقی بهشون نیس و فقط شک و گمان هستش.

;کریتوس خدایان رو می کشه و زورش زیاده پس فراماسونری..====پس چرا رستم فراماسونری نیس؟؟

هری پاتر جادم می کنه پس فراماسونری هستش====ولی تو شاهنامه فرت وفرت جادو می کنن پس چرا فراماسونری نیس؟؟

اتزیو با خدا صحبت می کنه شد فراماسونری.......بازی شطرنج فراماسونری هستش...... سریال قهوه تلخ فراماسونری هستش چون نیما مثه استالین دستشو می کنه تو کتش
چند نمونه قویشو گفتم..... . کلا بحث خنده داریه...... .


سوما ساخت بازیها بر اساس مباحث دینی هم بد نیس ولی وقتی که هدف اصلی رسیدن به خود بازی باشه ........ .نه وقتی که هدف اصلی به زور نشون دادن مفاهیم خاصی باشه.... . بازی گرشاسب چون یه بازی توسط یه تیم مستقل بود در نتیجه یه بازی خوب شد و میشه بهش بالید ولی بقیه بازیها که با پول مخصوص بیت المال و توسط بالایی ها ساخته میشه نتیجه ای جز شکست ندارن(همینطور که تا حالا همشون شکست خوردن)

امام حسین هم ...بله کارش بزرگ بود خودش انسان فرهیخته ای بود.ولی دیگه دلیل نمیشه کل تاریخ اون زمان و کار همه عربا رو به تصویر کشید....... . همونطور که مثلا چون یه آدم بزرگی تو هلند بوده همه زورکی بیان تاریخ مربوط به اون رو بخونن و بگن ما با شما برادریم ها....... .نمیشه که.
 
آخرین ویرایش:
واقعا خبر ناراحت کننده ای بود.خودشونو مسخره کردن.ببینید این عربا تا کجا رخنه کردن که ما باید از داستانهای اونا الهام بگیریم .

شدیدا تایید میشه!
خيلي هم عالي و خوب ...



يعني چي ديدگاه عوض شه ؟؟ چه طور شما ميري بازي هاي افسانه اي و تاريخي بقيه كشور ها رو بازي ميكنين
اون وقت به كشور خودتون كه ميرسه اين حرفا رو ميزنين



كه چي ؟؟ الان مگه اشكالي داره
از اسمت مشخصه ...
آره خوب واسه کشور شما خوبه فک کنم شما عراقی باشی آره :p
شدیدا داری به ایرانی ها توهین می کنی برو تاپیک بازی هایی مثل گرشاسپ رو بخون هیچکس نق نمیزنه ولی اینجا موضوع سر بازی که داستانش مال ما نیست فروشی هم که در دنیا ندار پس یه چیز چرنده!
 
  • Like
Reactions: Little John
از نظرات دوستان استفاده کردیم. :|

تجربه نشون داده تو انجمن های بازی و.... نباید حرفی از تاریخ و عقیده و دین و عرب ... (و کلا چیز هایی که دوستان درباره اون اطلاعات کافی ندارن ) زده بشه. چون بحث های الکی و صد البته بی نتیجه صورت میگیره . :|

این روز ها قرآن (کتاب خدا رو میگما!!) و امام حسین چون عربی هستند بیگانه شناخته میشند
 
آخرین ویرایش:
آهان دنبال یک فرصت بودم تا این رو بگم گرچه خارج از تاپیکه.

بعضی از بازیها صرفا جهت اختلاص و دزدی از سرمایه ی دولت ساخته میشن، که مسلما با قالبشون آشنا هستید.
درصورتی که میتونید مدرک جمع کنید برعلیه اینگونه سازندگان به 113 اطلاع بدید.

تشکر، یک شهروند مطلع
 
داستانش مال ما نیست فروشی هم که در دنیا ندار پس یه چیز چرنده!

دوست عزيز ه چه زبوني به شما بگم .... قضيه كربلا و امام حسين بيگانه يا غير بيگانه نداره عرب غير عرب نداره
مربوط به همه ي عالم هست ... دليل شما براي نساختن بازي نبايد اين باشه بگردين دنبال بهانه هاي ديگه ...
 
یه کم ادامه بدیم دیگه ...
متآسفانه بخوام پست های نامناسب رو هم پاک کنم باید کلهم همه رو به جز پست اول و یکی دو تای دیگه پاک کنم !
 
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or