بازی‌ رایانه‌ای "مختارنامه" در دست تولید

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Silenthill_ir

کاربر سایت
به گزارش برنا، مراسم تجليل و تكريم از هنرمندان، عوامل و دست اندركاران مجموعه تلويزيوني مختارنامه با حضور وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي، معاون هنري وزير ارشاد، معاون سينمايي وزير ارشاد، مديركل امور نظارت و ارزشيابي وزارت فرهنگ، مدير مركز سيما فيلم، كارگردان و تهيه كننده مختارنامه و عوامل و دست اندركاران آن به همراه جمعي از اصحاب رسانه در مجتمع فرهنگي رفاهي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي برگزار شد.

وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي در این مراسم گفت: بنیاد بازي‌هاي رايانه‌اي در صدد است تا بازي رايانه‌اي فاخر مختارنامه را تهيه كند. برای ساخت بازی "ملك سليمان" نيز اقداماتي انجام شده است.

وی همچنین گفت: توسط معاونت هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بعد از تاسوعا و عاشورای حسینی عکس‌های برگزیده از مجموعه "مختارنامه" در معرض دید مردم قرار می‌گیرد و درگیری بیشتر مردم با این آثار فاخر تأثیرگذاری بیشتر بر آن‌ها را به دنبال خواهد داشت و در بیان مظلومیت‌ها و حقانیت مسلمانان مؤثر است.

منبع

GOOD LUCK

امیدوارم هرگز ساخته نشه تا با یه فاجعه دیگه روبرو نشیم ... این صنعت تو ایران به هیچ جا نمیرسه ، تا زمانی که دیدگاه ها عوض شه ...

به قولی؛پس بزن بر سر و روی که این عاقبت یک عجم است......

امیدوارم هرگز ساخته نشه تا با یه فاجعه دیگه روبرو نشیم ... این صنعت تو ایران به هیچ جا نمیرسه ، تا زمانی که دیدگاه ها عوض شه ...
نترس عزیز من! چون این بازی حتما ساخته میشه به قیمت جیب پاره کارگران و به کوری چشم دشمنان.

واقعا خبر ناراحت کننده ای بود.خودشونو مسخره کردن.ببینید این عربا تا کجا رخنه کردن که ما باید از داستانهای اونا الهام بگیریم .

بالاخره ما هم از یه باید شروع می کردیم که کردیم.نمونه ی عالی و بارزش بازیه گرشاسپ بود

این راه باید ادامه داشته باشه.ولی باید روبازی خیلی کار کنند

در شان این اتفاقات باشه.

با این بازی میتونیم کشورای غربیو یا حداقل تعداد کمی رو با این رخداد اشنا کنیم.

هنوز نفهمیدم تجربه کردن اینطور بازیها چه معنایی میده ؟! اخه وقتی بیشتریا داستان بازیش رو تا اخر خبر دارن و میدونن مختار قیام میکنه، دیگه تجربش چه لذتی داره ؟! به نظرم یه چیز بی معنا هستش !

خيلي هم عالي و خوب ...

امیدوارم هرگز ساخته نشه تا با یه فاجعه دیگه روبرو نشیم ... این صنعت تو ایران به هیچ جا نمیرسه

يعني چي ديدگاه عوض شه ؟؟ چه طور شما ميري بازي هاي افسانه اي و تاريخي بقيه كشور ها رو بازي ميكنين
اون وقت به كشور خودتون كه ميرسه اين حرفا رو ميزنين

یحتمل به زودی باید در انتظار بازی " یوزارسیف حکیم " هم باشیم

كه چي ؟؟ الان مگه اشكالي داره
از اسمت مشخصه ...

• Like
Reactions: Fusion
عقاید دوستان واقعا جالبه ! بالاخره باید استارت کار از یه جایی بخوره یا نه ؟!

آره دیگه نه این که اینجور چیزا ماله ایران بوده.... مرد حساب به نظرت اگه بازی کوروش کبیر میزدن هم انقد بچه ها ناراحت بودن ؟

يعني چي ديدگاه عوض شه ؟؟ چه طور شما ميري بازي هاي افسانه اي و تاريخي بقيه كشور ها رو بازي ميكنين
lolwut
اپسیلنی منظور منو متوجه نشدی شما ...
منظور من از دیدگاه،سبک و دوره تاریخی بازی نبود ! دیدگاه مسئولین بالامقام(!) که این صنعت رو هنوز با سوپر ماریو میکرو (اونم اگه!) میشناسن باید عوض شه ...
وگر نه پیشرفت بی پیشرفت ... فیلم ملک سلیمان یکی از فیلمهای واقعا فاخر ما بوده ، منی که10سالی یبار میرم سینما رفتم و ازین فیلم واقعا لذت بردم و به ایرانی بودن خودم و این فیلم افتخار کردم ...
ازین ها حمایت میکنیم شدید ... چرا ؟ چون ماحصل کار رو دیدم .
اما تمام بازیهایی که در داخل مملکت ساخته شده ، در بهترین حالت دست کم 6 7 سال از نمونه های غربیش عقب افتاده ...
برای درمان این عقب افتادگیمون هم راه وجود داره ، همون تغییر دیدگاه ... باید خرج کنیم ،باید پول بدیم تا به یه جا برسیم ...باید آدم با استعداد بیاریم بهمون یاد بدن بازیسازی رو ... باید از یه شرکت گنده خواهش کنیم بیان بالاسرمون وایسن و به کار ما نظارت کنن ... نه با شعار تخیلی "ما میتوانیم" -دیگه حالم ازین جمله داره بهم میخوره- سعی کنیم بازیهای خودمون رو بزرگ جلوه بدیم ...
- فرهود جان تورو خدا نگو ... با این تکنولوژی که در حال حاضر در داخل وجود داره اصلا" دوست ندارم نامهای بزرگی مثل داریوش و کورش خراب شه ...
همون لطفعلی و نمیدونم چیچی بسمون بود . ترجیح میدم یه استودیو امریکایی بیاد با این موضوعات اساطیری ایران زمین بازی درست کنه ... البته تا زمانی که ما خودمون بلد نیستیم و تکنولوژیشو نداریم ...
پ.ن : لطفا" دم از وطن پرستی نزنین تا gun of Patriot خودم رو در نیاوردم :دی

لطفا بحثا رو سیاسی نکنید همینطوریش سایت رو هواس

فهمیدیم که روشن فکرید!LOL

lolwut
فیلم ملک سلیمان یکی از فیلمهای واقعا فاخر ما بوده ، منی که10سالی یبار میرم سینما رفتم و ازین فیلم واقعا لذت بردم و به ایرانی بودن خودم و این فیلم افتخار کردم ...
ازین ها حمایت میکنیم شدید ... چرا ؟ چون ماحصل کار رو دیدم .

پ.ن : لطفا" دم از وطن پرستی نزنین تا gun of Patriot خودم رو در نیاوردم :دی

ماحصل كار ميدوني كجاست؟
اونجا كه فيلم با بودجه ي ميلياردي بيت المال (من و شما) ساخته ميشه و بعد باز من و شما ميريم پول ميديم ميبينيم و حالشو ميبريم :))
ملك سليمان جزو معدود فيلمايي بود كه به خاطر كثافت كاري هاي پشت پردش نرفتم ببينم ...
حرف من كاملا اجتماعي بود :d

• Like
Reactions: Hesam_1994
من نمیدونم ما خودمون اساطیر و شاهان با اقتداری مانند کورش و داستانهای حماسی کم داریم که باید بریم فیلمها و بازیهامون رو از روی فرهنگ بیگانه بسازیم؟؟
واقع اگه کسی جواب این سوال منو میدونه منو روشن کنه.:|

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or