Last edited by a moderator:
کسری جان ما هنوز منتظر قسمت جدید بازی کست هستیم ها...برنامه بعدی بازی کست یک پرونده در مورد مایکروسافت هست که البته به همین همایش اخیر هم مرتبطه.
زمانش به زودی اعلام میشه
خیالتون راحت. اتفاقا امروز با محمد مشغول برنامه ریزی برای موضوعات اپیزودهای فصل پنجم بودیم.کسری جان ما هنوز منتظر قسمت جدید بازی کست هستیم ها...
برای سایر دوستان علاقمند، من یک ارشیو خیلی خوب از بازی کست های فصل یک و دو و سه پیدا کردم که خیلی هم کامل هست و سرعت دانلودش هم خوبه.
برای کسایی که دنبال آرشیو کامل بازی کست هستن:
dl.gameemag.ir - /bazicast/
سلام آقای کریمیظاهر استودیو یه تغییراتی کرده که به نظرم خوشتون میاد.
همانطور که تو قسمت اخر فصل چهار هم گفتم قسمت اول این فصل تو تابستون میاد یعنی تاقبل از پایان شهریور منتظر قسمت جدید باشید.
مرسی از همتون![]()
سلامسلام آقای کریمی
شرمنده تا حدی اف تاپیک هست چیزهایی که میخوام بگم.
1-در صورتی که به اون پادکست های اولیه (رایاکست ها) دسترسی دارید ممنون میشم مجدد آپلودشون کنید (برای زنده کردن یکسری خاطرات میخوام).
2-قبل از این انجمن سایت/انجمن بازی دات بود (که به شکل عجیبی از دسترس خارج شد) اسم ادمین اونجا هم تا جایی که یادم میاد کسری بود. میخواستم بپرسم شما بودید؟
پ.ن:جالبه یه انجمن دیگه هم (بازیکده) بود (اسم ادمین اون درست یادم نیست) اونم پوکید!
میز ندارید برگه هاتون رو کجا میزارید؟
این شماره استثنا میز نداشتیم چون ساخت دکور طول کشید. از اپیزود بعد یا نهایتا اپیزود بعدش میز هم اضافه میشه.میز ندارید برگه هاتون رو کجا میزارید؟