Last edited by a moderator:
دوست خوبم زود قضاوت نکن شاید مواردی بوده که درگیرشن و نتونستن وقتی برگردن حتما دلیل قانع کننده ای دارناین که نمیخاین ادامه بدین بازیکست رو بد نیست به هردلیلی میخاد باشه ولی این که اینقدر ارزش قائل نیستین برا مخاطب که یه توضیح بدین چرا نمیخاین ادامه بدین توهین به شعور اون کساییه که دنبال میکردن کاراتون رو , یه پست اینجا بدین کار سخت یا وقت گیری نیست
پست من رو درست نخوندی شما , نگفتم چرا دیگه نمیدین پادکست چون ارث پدرمون نیست که طلبکار باشیم داشتن کارمجانی میکردن ما هم حمایت , میگم یه توضیح 5 خطی تو این تاپیک کار سخت یا وقت گیری نیست به این میگن حرفه ای رفتار کردن , کست این تیم هم ادعای حرفه ای بودن داره در زمینه ی ژورنالیست گیمدوست خوبم زود قضاوت نکن شاید مواردی بوده که درگیرشن و نتونستن وقتی برگردن حتما دلیل قانع کننده ای دارن![]()
Sent from my GT-N5100 using Tapatalk
عزیز جان اتفاقا منظورت رو خوب گرفتم ولی میگم شاید واقعا وقت همین پست دادن رو هم نداشتن به خدا توی زندگی خود ما هم پیش میاد صب تا شب سر کاریم بعدم دور از جون شما و بقیه نعشمون به خونه میرسهپست من رو درست نخوندی شما , نگفتم چرا دیگه نمیدین پادکست چون ارث پدرمون نیست که طلبکار باشیم داشتن کارمجانی میکردن ما هم حمایت , میگم یه توضیح 5 خطی تو این تاپیک کار سخت یا وقت گیری نیست به این میگن حرفه ای رفتار کردن , کست این تیم هم ادعای حرفه ای بودن داره در زمینه ی ژورنالیست گیم
پیش تر امیر گلخانی با ورود به برنامه به روز شبکه سه قطع همکاری خود با تیم بازی کست رو اعلام کرده بود
خبرها از به هم خوردن رفاقت محمد طالبیان و کسری کریمی طار در پی اتفاقات اخیر و انتشار نام کریمی طار به تنهایی در مقاله نشریه پلی گان حکایت داره. پیش تر امیر گلخانی با ورود به برنامه به روز شبکه سه قطع همکاری خود با تیم بازی کست رو اعلام کرده بود
خبرها از به هم خوردن رفاقت محمد طالبیان و کسری کریمی طار در پی اتفاقات اخیر و انتشار نام کریمی طار به تنهایی در مقاله نشریه پلی گان حکایت داره. پیش تر امیر گلخانی با ورود به برنامه به روز شبکه سه قطع همکاری خود با تیم بازی کست رو اعلام کرده بود
انقدر زود قضاوت نکنید. محمد و کسری خیلی وقته نه اینستاگرام هاشون رو اپدیت کردند و نه وارد اکانت بازیسنترشون شدند. حد اقل من ندیدم که اصلا تو هیچ پستی کامنت دادن.
احتمالا سرشون خیلی شلوغ هست. و الا میومدن رسما اعلام می کردند که دیگه خبری از بازیکست نیست.
تایید میشه . کسری هم در تلگرام و اینستا سر میزننمحمد سه یا چهار روز پیش پست جدید گذاشت اینستاگرام .