Last edited by a moderator:
چک می کنیم، اگر بود که اسمتون تو لیست برنده ها قرار میگیرهبه جان خودم دو سه روز بعد از پادکست قبلی جواب درست رو با اینستاگرام براتون direct کردم. یه عکس براتون فرستادم توی توضیحاتش جواب مسابقه رو نوشتم. اتفاقا از اینجا یادم بود که یه مطلب هم تو بازی رایانه به مناسبت آخرین شماره nintendo power چاپ شده بود فکر کنم به قلم یاشار ذوالفقاریان و اونجا اشاره شده بود که اولین مجله منتشر کننده cheat code ها بوده. profile name من هم mk.unknown هست
این قضیه تو تاکسی موندن امیر اخرسر کار دست ما داد. شماره جدید امشب اپ میشه و دفعه بعدی هم علت تاخیر این شماره رو میگیم.قرار بود شماره جدید امشب منتشر بشه. فکر کنم آقای طالبیان درگیر Xbox One باشه که تازه خریده فرصت آپلود کردن پیدا نکرده
سلام شدیدا موافقم با حرف دوستمونبخش ویژتون خیلی خوب بود!! امیدوارم همین موضوع سریالا ادامه پیدا کنه فقط راجع به سریالای DC این دفعه حرف بزنید!! :d
منتظر هم که هستیم قطعاقست بعدی کی میاد ؟ شدیدا منتظریم
\سلام و خسته نباشید به بچه های پاد کست فقط میخاستم بگم برای قسمت بعدی همون طور که گفتین نقد بلاد برن بگید مخصوصا در باره داستان بازی صحبت کنید مفصل ،چون هر کس یه برداشت داره از داستان بازی که با نفر دیگه کمی فرق میکنه ....شدیدا میخام ازتون که داستان بازی رو بازگو کنید که نقل و نبات این چند روزه فرم های بازی هست.
هفته اینده قسمت جدید منتشر میشه.قست بعدی کی میاد ؟ شدیدا منتظریم
از این به بعد یه بخش کاملا ویژه داریم. بعضی اوقات هم مثل قسمت قبلی ، موضوعات به دنیا سرگرمی اختصاص پیدا خواهد کرد ؛ اما خب همیشگی نخواهد بود.سلام شدیدا موافقم با حرف دوستموناون سریالی هم که معرفی کردین دانلود کردم البته هنوز فرصت دیدنش نصیبم نشده
ضمنا خیلی ممنونم بسیار عالی بود این قسمت به خصوص بخش مورتالش![]()
![]()