بازی‌کست BaziCast

این توضیحاتتون در مورد The Order و مقایسه اش با بازی های هم سبک واقعا عالی بود خیلی چیزا یاد گرفتم.
ممنون از پادکست عالیتون , امیدوارم فصل دوم با بخش های جدید و مهمون های خوب و متنوع خیلی خیلی بهتر بشه.

دوستان یک شنبه قسمت دوم فصل دوم بازی کست منتشر میشه. همون طور که امین رضا گفت یه مهمون ویژه داریم ؛ هرچند خودش نیست :d
.........
هدفمون این هست که تا عید 3 شماره دیگه داشته باشیم که یکیش ویژه عید نوروز هست با یه مهمون خیلی ویژه ؛ البته اگه اون مهمون ویژمون بدقول نباشه.
........
ممنون از نظرات و صبر و تحملتون.
تا انجا که با اقای چشمی پیگیر شدیم! و در واقعا از اقای عبدالهی پرسیدند ایشون شمال هستند و به شغل کشاورزی مشغول هستند نه اینکه برای فوق لیسانس بخونند! نمیدونم اخرین خبر که این بود!
واقعا برای هممون متاسفم که یک نویسنده اینطور میشه! کاری به شغلش ندارم حتی اگه به یک چیز دیگه هم مسغول بود بازم ناراحت میشدم که چرا رفته و اینجور شده!
بهزاد لیسانسش کشاورزی و اخرین بار که دیدمش از فوق صحبت می کرد ، مشغول شدنش به کار دیگه هم از سر علاقه خودش بوده. در ضمن من فکر می کنم این موضوع کاملا شخصیه و فکر هم نکنم علاقه ای داشته باشه چنین موضوعاتی فاش بشه. حالا اینهمه علامت تعجب برای چیه من نمی دونم.

آخرین ویرایش:
من چند صفحه پیش گفتم بهزاد میر مظفری! فکر کنم کسری با بهزاد ضیایی اشتباه گرفت! چون بهزاد ضیایی را که چیز خاصی ازش ندیدم که بگم نویسنده تاپی هست!

تا انجا که با اقای چشمی پیگیر شدیم! و در واقعا از اقای عبدالهی پرسیدند ایشون شمال هستند و به شغل کشاورزی مشغول هستند نه اینکه برای فوق لیسانس بخونند! نمیدونم اخرین خبر که این بود!

واقعا برای هممون متاسفم که یک نویسنده اینطور میشه! کاری به شغلش ندارم حتی اگه به یک چیز دیگه هم مسغول بود بازم ناراحت میشدم که چرا رفته و اینجور شده!

یک مدت هست اعصابم به خاطر این مسئله خورده! چون بهزاد میر مظفری را خیلی دوست دارم و نویسنده شادی بود! به هر حال وقت بخیر!

لینکی که قرار گرفته مربوط به کیفیت 192 میشه، دیگه گفتیم یه چیزی بین دو کیفیت قبلی کار بشه که تنها یک فایل قرار بگیره. حجمش هم به خاطر مدت زمان برنامه زیاد شده

خیلی هم عالی....یعنی رسما زدین ترکوندین نینتندو رو:d
اقا یه پیشنهاد دارم نمیشه ترک لیست موزیک هایی رو که تو پادکست قرار میدین بزارین؟خیلی خوب میشه مطمئنا خیلی ها
از اهنگ ها خوششون میاد میخوان دانلود کنن گوش بدن..

من گوش ندادم ولی با توجه به شماره های قبل

جناب محمد طالبیان مشکلت با نینتندو چیه؟!

با خیلی از حرفات مشکل دارم و به موقع با هم تصفیه حساب میکنیم. منتظر یک فرصت مناسب هستم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or