شایعه بازی‌های بزرگ سونی احتمالاً دیگر به PC نمی‌آیند

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
10012.jpg
جز کوردن، سردبیر ارشد سایت ویندوز سنترال، به نقل از یک «منبع بسیار معتبر» شایعه‌ای را مطرح کرده است مبنی بر اینکه PlayStation احتمالاً قصد دارد تمرکز خود را از انتشار بازی‌های بزرگ و شاخص تک‌نفره روی پلتفرم PC کاهش دهد. این شایعه بیان می‌کند که این عقب‌نشینی در مورد بازی‌های لایو-سوریس صدق نمی‌کند و این عناوین احتمالاً همچنان به صورت هم‌زمان روی PC عرضه خواهند شد.
کوردن دلیل احتمالی این تغییر استراتژی را این امر می‌داند که فروش بازی‌های تک‌نفره PS روی PC «آنقدر که انتظار می‌رفت» خوب نبوده. او همچنین ادعا کرد که آیکون‌ها و نمادهای مربوط به خرید مشترک PS5/PC که در کدهای قدیمی پیدا شده‌اند، متعلق به بیلدهای منسوخ شده هستند و برنامه‌ای برای استفاده از آن‌ها وجود ندارد.​

کلا از اول هم سیاست عجیبی بود. :-?

من اگه بخوام انحصاری پلی استیشن بازی کنم شانسم واسه پیدا کردن PS5 یکی از رفقا که داره خاک میخوره و قرض گرفتنش تا بازی رو تموم کنم خیلی بیشتر از داشتن یه PC ایه که در همون حد بازی رو اجرا می کنه :-??
(که عملا عین این کار رو برای تجربه GOW و GOW:R و SotC و Astro Bot و GoY و Bloodborne کردم :دی)

منتهی بازم پورت یه سری بازی ها مثل Dreams و Gran Turismo و کالکشن بازی های قدیمی تر واقعا حرکت ارزشمندی می شد
ولی خب نهایتا تهش این Helldivers 2 (و در ادامه اگه پروژه GaaS موفقی داشته باشن) نصیب استیم و ما شد. همینم خوبه خداییش

من اگه بخوام انحصاری پلی استیشن بازی کنم شانسم واسه پیدا کردن PS5 یکی از رفقا که داره خاک میخوره و قرض گرفتنش تا بازی رو تموم کنم خیلی بیشتر از داشتن یه PC ایه که در همون حد بازی رو اجرا می کنه :-??
(که عملا عین این کار رو برای تجربه GOW و GOW:R و SotC و Astro Bot و GoY و Bloodborne کردم :دی)

اون اولی که مشکل ایرانه، بقیه دنیا انقدر قیمت قطعات عجیب غریب نیست و سیستم خوب زیاده (رایج ترین کارت گرافیک rtx 4060 هست که خیلی خوبه)
و درباره جمله بعدی دهنت سرویس ما همچین دوستانی نداریم :D طرف میخواد خودش استفاده کنه خب

• Like
Reactions: Dante _Sparda
اون اولی که مشکل ایرانه، بقیه دنیا انقدر قیمت قطعات عجیب غریب نیست و سیستم خوب زیاده (رایج ترین کارت گرافیک rtx 4060 هست که خیلی خوبه)
و درباره جمله بعدی دهنت سرویس ما همچین دوستانی نداریم :D طرف میخواد خودش استفاده کنه خب

نه خب منم بهشون سوییچ مو زیاد دادم :دی
دست بالا رو داشتم خیلی اوقات :دی

سیستم قوی هم شاید راست بگی
ولی بازم بین افراد کم سن و سال تر، رد و بدل کردن کنسول گیم خیلی راحتتره تا بخوای "سیستم" ببندی.

کلا از اول هم سیاست عجیبی بود. :-?

منتهی بازم پورت یه سری بازی ها مثل Dreams و Gran Turismo و کالکشن بازی های قدیمی تر واقعا حرکت ارزشمندی می شد
ولی خب نهایتا تهش این Helldivers 2 (و در ادامه اگه پروژه GaaS موفقی داشته باشن) نصیب استیم و ما شد. همینم خوبه خداییش

سیاست پول مفتِ دیگه کجاش عجیبه
حالا چون تو ایران نود درصد مردم rx580 دارن دلیل نمیشه که، همه کشورا مثل ما داغون نیستن:D
توی استیم اکثرا 3060 و 4060 دارن که از نظر قدرت تقریبا در حد همین ps5 هستن

درباره خبر هم به نظر من شایعه ای بیش نیست، حالا سالی یه بازی چیه که بخواد همینم نده
درسته بده نده چیز خاصی تغییر نمیکنه ولی به هر حال:D

** توضیج منبع شایعه ، جز کوردن
«فقط می‌خواهم اضافه کنم که اینها شایعات بسیار مبهم و فقط بحث‌های پادکستی و حدس‌وگمان بودند، نه یک گزارش یا لیک جدی!

به نظر شخصی من از نظر کاملاً ریاضی/تحلیلی برای سونی خوب است که عرضه همزمان انجام دهد، اما چند نفر حرف من را دیدند و گفتند چیزهای دیگری شنیده‌اند.

من گزارش‌گر پلی‌استیشن نیستم و نباید به‌عنوان منبع اطلاعات دربارهٔ آن استفاده شوم، جز در حد نظر یا گمانه‌زنی‌های ساده، مگر این‌که روی WCCFTech منتشر شده باشد. حوزهٔ اصلی من ایکس‌باکس/مایکروسافت است.
------------------
این شایعه هم حدس و گمان بوده و با توجه به استخدام مدیر ارشد مولتی پلتفرم توسط سونی با حقوق چند صد هزار دلاری سالیانه و مصاحبه ی اخیر مارک سرنی با df ، احتمال درست بودنش زیاد نیست

** توضیج منبع شایعه ، جز کوردن
«فقط می‌خواهم اضافه کنم که اینها شایعات بسیار مبهم و فقط بحث‌های پادکستی و حدس‌وگمان بودند، نه یک گزارش یا لیک جدی!

به نظر شخصی من از نظر کاملاً ریاضی/تحلیلی برای سونی خوب است که عرضه همزمان انجام دهد، اما چند نفر حرف من را دیدند و گفتند چیزهای دیگری شنیده‌اند.

من گزارش‌گر پلی‌استیشن نیستم و نباید به‌عنوان منبع اطلاعات دربارهٔ آن استفاده شوم، جز در حد نظر یا گمانه‌زنی‌های ساده، مگر این‌که روی WCCFTech منتشر شده باشد. حوزهٔ اصلی من ایکس‌باکس/مایکروسافت است.
------------------
این شایعه هم حدس و گمان بوده و با توجه به استخدام مدیر ارشد مولتی پلتفرم توسط سونی با حقوق چند صد هزار دلاری سالیانه و مصاحبه ی اخیر مارک سرنی با df ، احتمال درست بودنش زیاد نیست
این رو بچه ها دوصفحه پیش هم گذاشتن ولی کسی نخواد بخونه نمیخونه :D

یه دورخیز برا نسل ۱۰ . با این حساب تو نسل ۱۰ تنها کنسولی که هم بازیهای pc رو اجرا میکنه و هم ماکروسافت گیمینگ و هم یه خروار بازی انحصاری با کیفیت سونی، کنسول ps6 هستش.
از همین الان پرونده نسل بعد هم بسته شد
این چند ماه با اخبار کنسول هآیبریدِ مولتی پلتفورمِ مُنعطفِ همه چی اجرا کُنِ ماکروسافت(که الان فقط بازیهای خودش رو میتونه اجرا کنه) بمباران شده بودیم :)

یه دورخیز برا نسل ۱۰ . با این حساب تو نسل ۱۰ تنها کنسولی که هم بازیهای pc رو اجرا میکنه و هم ماکروسافت گیمینگ و هم یه خروار بازی انحصاری با کیفیت سونی، کنسول ps6 هستش.
از همین الان پرونده نسل بعد هم بسته شد
این چند ماه با اخبار کنسول هآیبریدِ مولتی پلتفورمِ مُنعطفِ همه چی اجرا کُنِ ماکروسافت(که الان فقط بازیهای خودش رو میتونه اجرا کنه) بمباران شده بودیم :)
بخاطر یه شایعه که اعتباری نداره این همه خیال بافی خوب نیست
کی گفته قراره بازی های pc واسش بیاد الان مطمعنی half life 3 برای ps میاد ؟ کلی بازی های pc تو سبک های مختلف هست که واسه کنسول نمیاد برو صفحه استیم رو ببین قول میدم از هر 10 تا بازی که میبینین 8 تاش رو تا حالا ندیدین
-
پیشبینی خودم اینه که بازی های سونی برای pc سریعتر ریلیز میشن حالا ممکنه d1 باشه یا 6 ماه تا 1 ساله اما اینکه کلا منتشر نشن بعد این همه پورت پی در پی و خرید استودیو های مخصوص و.. امکانش تو حد اقل ترین حالت ممکنه

کی گفته قراره بازی های pc واسش بیاد الان مطمعنی half life 3 برای ps میاد ؟ کلی بازی های pc تو سبک های مختلف هست که واسه کنسول نمیاد برو صفحه استیم رو ببین قول میدم از هر 10 تا بازی که میبینین 8 تاش رو تا حالا ندیدین
1763318310355.png
حیف شد :( نمیتونیم موز بازی کنیم روی پلی استیشن 5 EhpFZ4UXcAAmaAg.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or