شایعه بازی‌های بزرگ سونی احتمالاً دیگر به PC نمی‌آیند

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
10012.jpg
جز کوردن، سردبیر ارشد سایت ویندوز سنترال، به نقل از یک «منبع بسیار معتبر» شایعه‌ای را مطرح کرده است مبنی بر اینکه PlayStation احتمالاً قصد دارد تمرکز خود را از انتشار بازی‌های بزرگ و شاخص تک‌نفره روی پلتفرم PC کاهش دهد. این شایعه بیان می‌کند که این عقب‌نشینی در مورد بازی‌های لایو-سوریس صدق نمی‌کند و این عناوین احتمالاً همچنان به صورت هم‌زمان روی PC عرضه خواهند شد.
کوردن دلیل احتمالی این تغییر استراتژی را این امر می‌داند که فروش بازی‌های تک‌نفره PS روی PC «آنقدر که انتظار می‌رفت» خوب نبوده. او همچنین ادعا کرد که آیکون‌ها و نمادهای مربوط به خرید مشترک PS5/PC که در کدهای قدیمی پیدا شده‌اند، متعلق به بیلدهای منسوخ شده هستند و برنامه‌ای برای استفاده از آن‌ها وجود ندارد.​

این جز کوردن تازگیا داره چرت و پرت زیدد میگه در مورد کنسول هایبرید پی سی گفته بود مایکروسافت میخواد بده 3rd party ها کنسول خانگی/ پی سی بصورت مینی کیس بسازن در صورتی که خود مدیران مایکروسافت تکذیب کرده بودن .
این خبر هم دو روز پیش گفته بود ولی خب اینجا خبرهایی به عده یه سری خوش نیاد پوشش داده نمیشه .

کوردن در ادامه اخبار جدیدی از سونی منتشر کرد

به طور خلاصه :

من نه انحصاری برام مهمه نه کاربر pc هستم نه هیتر. صرفا برام جالب بود این حرفهای جز کوردن کمک نقش داسک گولم رو داره بعهده میگیره.

این چیزی که شما گذاشتی، تحلیل خودش هست! چیزی در خبر من اومده از سورس‌ی که بهش اینو گفته! الان اینا چه ربطی بهم دارن رو من نمی‌فهمم و اینکه شما از این خبر خوشت اومده، پوشش می‌دادی و سایت و سونی فنارو‌ میترکوندی! در ضمن کوردن خودش گفته زیاد در بخش ps کار نمیکنه و عشقش Xbox هست به نحوی...

من فعالانه درباره کارهایی که پلی‌استیشن انجام می‌دهد تحقیق نمی‌کنم، چون حوزه کاری من نیست. اما گاهی اوقات هنگام تحقیق درباره مسائل مربوط به مایکروسافت که حوزه اصلی کارم است،به طور اتفاقی اطلاعاتی درباره پلی‌استیشن به دست می‌آورم.

این چیزی که شما گذاشتی، تحلیل خودش هست! چیزی در خبر من اومده از سورس‌ی که بهش اینو گفته! الان اینا چه ربطی بهم دارن رو من نمی‌فهمم و اینکه شما از این خبر خوشت اومده، پوشش می‌دادی و سایت و سونی فنارو‌ میترکوندی! در ضمن کوردن خودش گفته زیاد در بخش ps کار نمیکنه و عشقش Xbox هست به نحوی...
اینی که شما متوجخ نمیشی چه ربطی بهم دارن دیگه درک خودتون هست . الان همین خبر توی گپ های دیگه زده شده همه اون خبری من گذاشتم رو گذاشتن میگن این چرا هر روز یه چی میگه .در ضمن من اگر ذره ای انحصاری های سونی برام مهم بود ps5 مو نگه میداشتم .حالا خوب من اصلا کاربر pc نیستم و خبر در مورد رلیز انحصاری ها روی پی سی هست .

یه نسل با سیاست های جیم رایان و مدیران اون دوره حروم شد رفت از هزینه میلیارد دلاری برای اشغال های gaas و آنلاین که نتیجه اش رو الان می بینیم تا پورتهای یک بام و دو هوا رو pc! به گمون خودش هم خدا رو میخواست هم خرما رو.اگه این خبر درست باشه سرشون به سنگ خورده درستش هم همینه یا رومی رومی یا زنگی زنگی این نسل که گذشت نسل بعد باید انتخاب کنه یا مثل مایکرو ناشر بشه و انحصاری رو ول کنه که اونم باعث میشه صد و خورده ای میلیون کاربر و سودشون پرپر بشه یا عین بچه آدم رویه نسل ۸ و قبل تر رو دنبال کنه

به نظر من سونی ترسیده از اینکه کنسول بعدی ماکرو سافت استیم ساپورت کنه پس بازیای سونی هم سرازیر میشن رو کنسول رقیب
بیخیال شده وگرنه سونی پول پرست تر از این حرفا هست که قید بازار pc رو بزنه :D
هرچند من خودم موافق این انحصار ی بودن هستم اونم فقط بخاطره رقابت بیشتر عملا انحصای در کار نباشه رقابت از بین میره تو دنیای کنسول و بازی
نمونش نسل ۷ که اوج رقابت بود \m/
ماکرو هم بجای گیم پس (درسته به نفع گیمره) رو بازی انحصاری توپ هزینه میزاشت و استدیو های خریداری شدشو به کار میبست به مراتب وضعش بهتر بود [-(
نسل ۹ داره تموم میشه فکر نکنم نصف نسل ۸ برای کنسول ها بازی اومده باشه دیگه نسل ۷جای خودش;)

• Like
Reactions: Mreza_Dex
حالا این هم شایعست ، باید دید نتیجه چیه.
چندوقت پیش هم شایعه بود که میخواد لانچر PC بده ، یا چندروز پیش یکی میگفت میخواد انتشار همزمان با PC داشته باشه.
یکی میگه فقط لایو سرویس میخواد بیاد و...

همه اینها رو بزاری کنار هم مگه پلی استیشن چندتا لایوسرویس داره یا میخواد داشته باشه که داره براش لانچر اختصاصی PC میده؟

از نمایشهای آینده پلی استیشن و تعداد بازیهایی که استودیوها تو 2026 برای PC منتشر میکنن میشه برنامه آینده سونی در قبال PC رو متوجه شد و قطعی دونست.
تا حالا هرچی خبر چه اینوری و چه اونوری داشتیم همش شایعه بوده که دو روز بعدش یکی دیگه یه چی دیگه گفته.

بنظرم سونی بدجور در این مورد زیر منگنه گیر کرده از یک طرف اگه بده ممکنه به برند پلی استیشن ضربه بخوره اگه نده با توجه به اینکه بازار pc بدجور داره رشد میکنه بعد چند ساله ممکنه مایکروسافت و ولو و اپیک و... هرکدوم یک سهمی از این مارکت داشته باشند و سونی این وسط سرش بی کلاه مونده باشه!!

• Like
Reactions: Alien87 and MoonD
حالا که این روزا چند جور خبر مختلف با محتوای کاملا متفاوت و بعضی وقتی متضاد داره منتشر میشه.

سونی فن ها هم که مشخصا خیلی خوشحال شدن.

امیدوارم واقعی نباشه، اولین باری که داشتم GOW 2018 رو روی PS4 بازی میکردم، قشنگ تو این فکر بودم که چه حیف که این بازی با این کیفیت، در نهایت باید محدود باشه روی یک پلتفرم خاص با فریم محدود و رزلوشن نسبتا پایین که نشه خروجی به اون خوبی ازش گرفت، ولی خوب خدا رو شکر این بازیا رو PC در دسترس قرار گرفتن و خوب اونجوری که لایق چنین عنواین تاپی هست میشه. بالاخره تجربه‌شون کرد. جدا از فن بیس غیرتی، حقیقت حیف بازی های خوب رو نشه با یک کیفیت قابل قبول تجربه کرد و محدود به یک سخت افزاری باشه که حتی تو سال عرضه روی PC میان رده حساب میشه.

من سونی هیتر نیستم، ولی حقیقت بعد مهاجرت گفتم به به بعد عمری میشه بازی ها رو بدون هزار جور بامبول با کارت بانکی خودت بخری، ولی سونی مسخره هنوزم که هنوزه اجازه تغییر ریجن اکانت رو نمیده، و مثلا منی که 4-5 تا بازی پلت کرده بودم و کلی بازی تو نسل PS4 رو ریجن آمریکا خریدم، الان که فیزیکی کانادا اومدم باید یک اکانت جدید درست کنم و بعد مثلا با اکانت قدیمی به اشتراک بزارم که خیلی حقیقت حال نکردم. یک زمانی بهش به عنوان یک پلتفرمی نگاه میکردم که با اینکه مورد علاقم نیست، روش حداقل بازی می‌کنم، ولی حقیقت سر همین مسئله کوچیک کلا حال نکردم دیگه برم دنبال سونی.

اگه استور اختصاصی برای pc بدن به این معنی هست که بازی ها رو برای استیم و اپیک منتشر نمی کنن در این صورت دو تا مسئله پیش میاد
اول اینکه پلیر های استیم رو از دست میدن
و دوم اینکه مگه خود سونی بخشی از سهام اپیک رو نخریده بود که بخواد این کارو بکنه
نمیشه حدس درستی در اینباره زد باید منتظر موند و دید

اصولا کلا فلسفه پورت بازی هاش برا pc این بود یه پول مفتی به جیب بزنن و تبلیغ برا کنسول بشه و کنسول بیشتری بفروشن
بعید میدونم از این پول مفت دست بکشن
تازه اینم گفته حدس و نظر خودش هست و انگار چند روز پیش باز خودش گفته بوده سونی میخواد اصلا روز اول بازی هاش رو با کنسول رو pc بده

خب با توجه به این خبرایی که اخیرا میاد، من یه تحلیل میکنم که فکر میکنم درست باشه
چن وقت پیش این عکس اومد بیرون که کزینه کراس بای برای پی سی قراره بزودی فعال بشه IMG_0232.jpeg
نمیشه سونی در حال طراحی این باشه بعد یدفعه بزنه زیرش بگه بازیا رو منتشر نمیکنم.
به نظر من سونی میخواد انتشار بازیاش رو دی وان کنه اما روی استور اختصاصی خودش!
استور خودش رو که راه بندازه، ۱۰۰ درصد سود بازیای خودش مال خودشه و همچنین اگه بازیای دیگه هم بیان روی استورش از اونا هم درصد میگیره و میتونه پلاس خودش رو هم راه بندازه روی اون استور. احتمالا بازیای تک نفره یا با تاخیر برای استیم و اپیک منتشر میشن و یا کلا نمیشن ولی از روز اول روی استور خود سونی در دسترسن.
از طرفی بازیای سرویس محور روی همه لانچرا در دسترس خواهند بود.

علت این کار هم میتونه جلوگیری از اجرا شدن بازیای انحصاری خودش روی کنسول هیبرید ایکس باکس یا غیره باشه. چون اگه اون ایکس باکس همه بازیای پلی استیشن رو اجرا کنه، شاید انگیزه برای خرید Ps6 کم بشه

راستی بحث این شد که فروش بازیای سونی روی پی سی کم شده و علت این اخبار همینه!
IMG_0255.jpeg

این آخرین انحصاری سونی هست که با تاخیر برای پی سی اومد و گرونتر از بقیه هم بود.
وقتی ۲۰۰ هزا پلیر همزمان داشته یعنی حداقل ۲ میلیون فروخته!
قفل دنوو هم داشت البته.

آخرین ویرایش:
اگه استور اختصاصی خودش رو برای ویندوز و لینوکس منتشر کنه تا بازی هارو براش d1 منتشر کنن پس منطقی نیست که سیستم عامل ps6 مثل steam machine ( لینوکس) باشه و بشه روش ویندوز هم نصب کرد ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or