بازی‌سنتر در Media List ناشران بزرگ!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
بعد از این همه مدت بالاخره این بازی سنتر یه تکونی به خودش داد

واقعا خبر خوشحال کننده ای بود !

به امید سربلندی بازی سنتر !

منم به عنوان عضو کوچکی از خانواده BaziCenter تبریک میگم :rose: به امید فرداهایی بهتر برای BaziCenter و بازیسنتریها :smile:

منم تبریک میگم!
همه دیدن! ولی مدیرا اعلامیش میکردند هیجانش بیشتر بود!

:love:تبریک میگم
این قضیه میتونه یه شروع خوب برای کسب اعتبار بیشتر باشه.امیدوارم نقد های خوب و منصفانه ای از بازی ها منتشر بشه تا کم کم اعتبار سایت بره بالا.پیشنهاد میکنم یه سیستم امیاز دهی جالب و منحصر بفرد طراحی بشه تا از حالا به رسمی شدن امتیازهای بازیسنتر امیدوار بشیم.

یه خبر رو هم من اینجا بگم، هرچند خیلی دیر شده اما امتیازی که سایت ما به FFXIII میده توی سایت رسمی بازی هم قرار میگیره. البته از این به بعد این کار خیلی سریع تر اتفاق میفته و تقریبا همزمان با عرضه بیشتر بازی های SE که برای PS3 منتشر میشن امتیاز ما هم میره رو سایت اصلی بازی!

امیدوارم به زودی هم بتونیم ترتیبی بدیم که امتیازهامون توی رنکینگ جهانی هم ثبت بشه!:دی

یه خبر رو هم من اینجا بگم، هرچند خیلی دیر شده اما امتیازی که سایت ما به FFXIII میده توی سایت رسمی بازی هم قرار میگیره. البته از این به بعد این کار خیلی سریع تر اتفاق میفته و تقریبا همزمان با عرضه بیشتر بازی های SE که برای PS3 منتشر میشن امتیاز ما هم میره رو سایت اصلی بازی!

امیدوارم به زودی هم بتونیم ترتیبی بدیم که امتیازهامون توی رنکینگ جهانی هم ثبت بشه!:دی
بسیار نیکو.:smile:فقط امیدوارم تو سایت جدید یه سیستم قشنگ و تر و تمیز واسه امتیاز ها داشته باشیم!:biggrin1:

ماکان تا برات پاپوش درست نکردن سریع واقعیت رو اعتراف کن . :دی
خیلی خوبه ماکان ، عالیه .

ماکان تا برات پاپوش درست نکردن سریع واقعیت رو اعتراف کن . :دی
آرش فکر کنم وقتش باشه تا این توطئه را نیز بر ملا کنی:biggrin1: ماکان سه سوت معروفه:biggrin1:

پ.ن:مرسی ماکان خیلی خوبه.

ماکان تا برات پاپوش درست نکردن سریع واقعیت رو اعتراف کن .

آرش فکر کنم وقتش باشه تا این توطئه را نیز بر ملا کنی ماکان سه سوت معروفه

:دی

خوب واقعیت امر این هست که من دیدم کیوان یه خالی بست، گرفت همه باور کردن. گفتم خوب مگه من اینجوریم (حالتی که در آندست و پا با زاویه غیر طبیعی نسبت به یکدیگر قرار میگریند)؟ خوب منم یه خالی میبندم و الان که همه تو جون میگن به به!:دی اما من نادمم!:دی

مرسی ماکان خیلی خوبه

مرسی!:love:

همه با هم برای جهانی شدن این سایت و کاربرانش!:دی

یا حسین ... بازی سنتر :biggrin1:
حق نقد بازی های قشنگ حق ماست :biggrin1:

به امید موفقیت هر چه بیشتر بازی سنتر :love:

آقا من یه سوالی داشتم:
در آینده برای ایکس باکس 360 و وی و غیره هم این اتفاق می افته؟ یا نه؟
چون اگه بشه عالیـــــــــــــــــــــــــــــــــه!

من چند وقت حبس بودم الان که از حبس در اومدم با دیدن این خبر خیلی خوشحال شدم
.
.
.
.
.
.
پ ن : فکر بد نکنید مدیرا حبسم کردن

سلام
منم این خبر عالی رو شندیدم به همه مدیرا و اعظای تحریریه تبریک میگم :love::love::biggrin1:
به امید موفقیت های بیشتر:biggrin1::love:

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or