بازی‌سنتر در Media List ناشران بزرگ!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
شما مگه میدونید کیوان چه پیام هایی داده که اینجوری میگید؟
کیوان چند ماه زحمت کشیده برای اینکار حالا هم که هیچی!
در مورد پولی بودن، IGN هم بخش های پولی داره! و بگم که اصلا پول الکی نیست! من که راضی هستم!

مشما IGN رو با این جا مقایسه می کنید؟!

بله بله! :d
خوش حال شدم که به ما فهموندید منظور از این بلاگ چی بود! :d یعنی شما واقعا نفهمیدی منظور از این بلاگ چی بود؟ :d

خودم شعور دارم.شما منظورشو برعکس بگیر!

در کل چیز زیادی نمیشه گفت،چون این جماعت نمی تونن واقعیت رو درک کنن.

مشما IGN رو با این جا مقایسه می کنید؟!
چه به خوای چه نخوای اینجا معتبرترین سایت ایرانی در مورد بازی هست! پس از این چیزا هم داره!

خودم شعور دارم.شما منظورشو برعکس بگیر!
چشم من بی شعور شما با شعور! :d

منم به نوبه ی خودم، به تمامیِ دست اندکاران BC و مخصوصا آقا کیوان تبریک میگم.
من هی میگم بازی سنتر توی ایران رقیب نداره، بعضی ها میان با نوب نما و امثالهم مقایسه اش میکنن! نوب نمایی که عضو تحریریه اش میاد GoW رو با اون سابقه با Bayonetta مقایسه میکنه!

ما همچنان منتظر یک لینک هستیم که این خبر رو تایید کنه...:laughing:
راستی بازینما هم رفت تو Media List...:دی

:laughing:
آقا شما میشه به همون سایت خر و خیلتون بر گردی (یا بهتر بگم ، مهدکودک نما ) ؟ البته اون سایت مهد پرورش نوابغی همچون شما هست. همونجا میتونید استعداد های خودتون رو در زمینه فن بوییسم شکوفا کنید. پس باید بیاید اینجا از این کارا کنید.
جدی جا خوردم وقتی همچین حرکت هایی دیدم.! آخه که چی بشه ؟ مثلا بیان دروغ بگن که اظهار وجود کنن ؟ بعدا هم که اصلا لو نمیرن! آدم باشین یکم!
---------------------------------------------------------------------------------
واقعا خوشحال شدم. تبریک میگم. تو لیست SCEE هم هستید. آرش Preview کیلزون 3 با خودته ها ! :biggrin1:

تبریک میگم!انشاا.... FULLبشه این لیست لا مذهب:دی
بعد نوبت 360 و PC_ و بقیه کنسولا میشه

من هم جا داره که همین جا به تمامی دوستان و همراهان همیشگی بزرگ ترین مرجع سایت های فارسی زبان در ضمینه Game و صنعت Game تبریک بگم و به امید موفقیت های بیشتر و بهتر در این ضمینه.

میگم- بهتره یک عکس از خودت بندازی!بازی ها رو هم توی دست نگه داری!اینا واقعا فکر میکنن مسخره بازه!

-واقعا دوست دارید هیچی نباشید! 5 ساله سایت برپا شده!الان باید دنبال بیشتر از اینا باشیم!
مثل بخش انگلیسی سایت که هم جهانی تر بشیم هم تو چشم برو تر!ولی در کل واقعا پستها رو میخونم شرمنده خیلیها میشم!
بس کنید تورو خدا!

• Like
Reactions: Artyom Chyornyj
دروووود

خیلی خیلی تبریک میگم به عوامل بازیسنتر - خبر بسیار بزرگی هست برای همین باورش برای دوستان سخته

فقط خواهشن زودتر ترتیب صفحه اصلی جدیدو بدید اگه بچه های scee و ... گفتن بریم ببینیم سایتشون چجوریه با کلاس باشه :biggrin1:

با آرزوی موفقیت های بیشتر

حرکت بزرگیه, واقعاً خوشحالم که نام یک سایت فارسی زبان تو مدیا لیست پابلیشر های بزرگ وجود داره!
Congratulations
به امید پیشرفت روز افزون!;)

آخرین ویرایش:
  • Like
ایول ایول :biggrin1: یازی سنتر ایول:biggrin1:
اقا خبر میدادی یه مرغ گوسفنی شتری چیزی بزنیم زمین خوبت نداره لاقل تخم مرغ چشم حسوداش در بیاد
امشب همه خبر های توپ به من میرسه چه خبره

• Like
به به خوشحال شدیم بالاخره در سایتهای گیم در سطح جهان خبری از نام ایران شد
تبریک میگم به همه ی بچهای بازیسنتر و یک خسته نباشید به اساتید محترم :biggrin1:
فقط به فکر بهتر کردن سایت باشید با اینکه خوبه ولی خوب خوب ترش کنید

تبریکات صمیمانه من روهم به عنوان عضو کوچکی از این جمع بپذیرید!
واقعا باید بعضی از کاربرها رو بن کل و از ریشه ساقت ( صاغت؟ساغت؟ثاقت؟ثاغت؟) کرد!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or