بازی‌سنتر در Media List ناشران بزرگ!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
آقا مت یه چی گفتم دور هم بخندیم وگرنه شوت که نیستم. این همه تعصب بازی درنیارین. منم خوشحالم که Review رو زودتر به زبان فارسی می بینم.
ولی review فابنال فانتزی یا just cause قبل از عرضه کو؟

پرميوم شو ! بعد ميتوني ببيني !

:bash::bash:تبریک میگم دوستان. واقعا جای خوشحالی داره. امید به موفقیت های دیگر.:bash::bash:

من هم خیلی خوشحالم
چون واقعا این سایت و فروم لیاقتش رو داره

به تمام کاربران سایت بازی سنتر تبریک میگم .

میخواین قبول کنید میخواین قبول نکنید دیگه بعضی ها شور میشن 1 بار گفتین دروغ کیوان عکس هم گذاشت چه دروغ هم باشه حق با شما هم باشه حق ندارین یکی از تحرریه رو به دروغ گوی متهم کنید .

ولی review فابنال فانتزی یا just cause قبل از عرضه کو؟

نقد FF رو یکی دیگه از بچه های تحریریه نوشته و آمادست و به خاطر سایت جدید دست نگه داشتیم تا مطالب مستقیم اونجا ارسال بشن.

در ضمن یک مساله ای رو هم باید روشن کنم. انتظار نداشته باشید همه نقدها قبل از عرضه بازی اماده بشن.
نمیشه من تک نفره کل بازی ها رو نقد کنم، تیم های مختلف داریم توی تحریریه... ضمن اینکه بازی ها چون ارسال میشن به دبی کمی دیرتر به دست من میرسن. ولی برای بازی های مهم (مثلا از طرف SCEE) سعی بر اینه که قبل از عرضه نقد بشن.

خب منم تبریک میگم
امیدوارم سایت International تر هم بشه و یه بخش انگلیسی هم به سایت اضافه بشه .
یه خسته نباشید هم به تمام بچه های تحریریه .

خود شما (نویسنده ی تاپیک)گفتید که با دوربین عکس گرفتید،اما با کمی دقت متوجه می شید که کیفیت لوگوی بازیسنتر با کیفیت عکس فرق داره.حداقل یک ذره بهتر درستش می کردید!
میدونید مشکل چیه؟ این که کی بدون اینکه بره بقیه پستها رو بخون میاد پست میده!
کیوان عزیز گفتش که اون لوگو رو برای این زده که از عکس سو استفاده نشه!
در صفحه قبل هم عکس گرفتن!

آدم عرب سوسمار خور باشه! ولی یک ذره فقط یک ذره شعور داشته باشه. چیزی که امروز مشخص شد خیلی ها از این نعمت بی بهره اند.

واقعاً دارم تاسف میخورم.

• Like
Reactions: Artyom Chyornyj
خود شما (نویسنده ی تاپیک)گفتید که با دوربین عکس گرفتید،اما با کمی دقت متوجه می شید که کیفیت لوگوی بازیسنتر با کیفیت عکس فرق داره.حداقل یک ذره بهتر درستش می کردید!
یکم پست های کیوان رو می خوندید می فهمیدید که اون آرم بازی سنتر رو برای این با فوتوشاپ اضافه کرده که کسی نیاد این عکس رو به نام سایت خودش بزنه!
در ضمن عکسی انداختن که روش اسم بازی سنتر و تاریخ امروز هم روی یک کاغذ کنار این دیسک ها بود! اونم حتما دروغ بود؟

این شرکت ها به همین سادگی و با گفتن این که ما سایت بازی داریم و ... بازیشون رو به شما نمی دن.شما هم اگه می خواید به پیشرفت سایت کمک کنید،برید بخش پرمیوم رو بردارید تا اینقدر مردم مجبور نباشن پول الکی بدن.مجله نیستش که... .می دونم می خواین تغییراتی تو سایت انجام بدین،اما بهتر نبود از همان اول همین کار را می کردید؟!
شما مگه میدونید کیوان چه پیام هایی داده که اینجوری میگید؟
کیوان چند ماه زحمت کشیده برای اینکار حالا هم که هیچی!
در مورد پولی بودن، IGN هم بخش های پولی داره! و بگم که اصلا پول الکی نیست! من که راضی هستم!

در کل چیز زیادی نمیشه گفت،بهتره به همین لینک برید:

http://forum.bazicenter.com/blog.php?b=706

بله بله! :d
خوش حال شدم که به ما فهموندید منظور از این بلاگ چی بود! :d یعنی شما واقعا نفهمیدی منظور از این بلاگ چی بود؟ :d

آدم عرب سوسمار خور باشه! ولی یک ذره فقط یک ذره شعور داشته باشه. چیزی که امروز مشخص شد خیلی ها از این نعمت بی بهره اند.

واقعاً دارم تاسف میخورم.
اون قرمزه خیلی جمله ی جالبی بود!
کیوان خودت رو ناراحت نکن!یه عده وقتی واسه ی خودشون ارزش قائل نیست!نباید انتظار داشته باشی واسه دیگران و کاری که انجام میدن ارزش قائل باشن.
موفق باشی و پاینده:smile:

• Like
Reactions: Artyom Chyornyj
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or