بازیهای Rpg کنسول X360

فقط بگم سوژه ی جدید Operation Darkness ِــه که یه استراتژی / RPG است بر مبنای Historical Facts .اینطور که نوشتند موفقیتش در اینه که توانسته یک جهان ( Universe ) جدید و غیر کلیشه ای رو همراه با گرافیک با کیفیتی به گیم یوزر های 360 عرضه کند.
شگفت اینکه بازی مربوط به جنگ جهانی دوم میشه:eek: و اینکه شخصیت های بازی جزو نیروهای انگلیسی محسوب میشن. البته گیم اسپات که این فرصت رو پیدا کرده بود که بخشی از این بازی رو انجام بده ازش تعریف کرده بود.
حامد جون همگی در کف infinite undiscovery برای تابستون هستیم
سرانجام یک بازی از اسکوار:x

پ ن: از The Last Remnant خبر جدیدی نیست؟

شگفت اینکه بازی مربوط به جنگ جهانی دوم میشه:eek:
آره ، من یه Preview ازش خواندم خیلی تعجب کردم.داخل آرتورک های موجود هم هیتلر مخوف رو دیدم ! :دی راستش اول فک کردم همون Darkness خودمون است ( چون توی دارکنس هم فلش بک های متعددی داشتیم به یکسری وقایع مثل جنگ جهانی دوم ) ولی بیشتر که خواندم دیدم در اشتباهم.

پ.ن. در اینکه هیتلر یکی از باس های بازی است شکی نیست.خواهشا" گمانه زنی ها رو برای میزان HP این خفن باس آغاز کنید ! :دی

سرانجام یک بازی از اسکوار
اسکوار پابلیش میکنه.این نام Tri-Ace است که همیشه می درخشد !

از The Last Remnant خبر جدیدی نیست؟
نه نیست.حالا تاریخ ریلیز رو نمی گویند حداقل لوگو و اسکرین شات هایش رو بگذارند تا ما حداقل یه سوژه داشته باشیم واسه امضاهامون ... :دی

حامد جون همگی در کف infinite undiscovery برای تابستون هستیم

حسام ، همچین گفتی تابستون که من گفتم سوم تیر که ریاضی 2 رو میدهم و از شر درس خلاص میشم این Infinite Undiscovery میاد ، رفتم تاریخ ریلیزش رو دیدم کف کردم .... 5 سپتامبر.کو تا 15 شهریور .... :دی

logo.jpg

همچنین است موقعیت علی با این تفاوت که در بـن هم به سر میبره ! :دی
کی گفته من بن شدم ؟ :biggrin1:
حامد جان می گم من چرا از این Squre Enix بدم میاد ؟ :mad: :confused:
یه ماهی هست که هر چی سعی می کنم برم تو سایت رسمی mistwalker اما باز نمیکنه !!!!
http://www.mistwalker.info/

آقا چه روزیه امروز:eek: کجایید بابا!!!
نظر به اینکه دیگه دکمه تشکر نداریم از همینجا از تمام راپورتچی های سایت برای این خبرها متشکرم.:biggrin1:
اول از همه star ocean برای 360 :eek: بعدش هم اینکه ظاهرا دیدن اینجا بحث شده که چرا تاریخ عرضه The Last Remnant معلوم نیست، اومدن تاریخش رو اعلام کردن. بعدش هم که اعلام کردن Tales of Vesperia نزدیک به 2 ماه دیگه برای ژاپن عرضه میشه. ( امیدوارم یه نسخه انگلیسی هم همونموقع بیاد)

اقا ما
اون یارو obilivionرو گرفتیم به منجنیق کشیده شدیم و بعد روسلیب
تا تموم شد الانم میترسم دیگه از این سبک بگیرم
فقط اگه تونستید بهترین بازی این سبک رو به غیر از blue drogonو lost odysay معرفی کنید(این دوتا خیلی طولانیه)
که دیگه نهایتش 20 ساعته تموم بشه
اخه بیشتر رو مخ راه میره

ایول چه جشنیه امشب بالاخره یه خرده به سبک مورد علاقه منم تو این نسل توجه شد کم کم داشت یادم میرفت از کجا اومدم و اصالتم کجاییه:biggrin1:

اول از همه star ocean برای 360 :eek:
:eek: !!! استار اوشن برای 360 !؟ تا وقتی فیلم مراسم رو توی گیم تریلرز تی-دی نبینم باور نمیکنم ! :دی

فقط بخاطر من و محمدجواد تاریخ ریلیز TLR رو اعلام کردند.:دی

تا تموم شد الانم میترسم دیگه از این سبک بگیرم
Shivering Isles در Game of The Year Edition رو بازی کن ! :biggrin1:

We Have Not Choice!!
One - We Have No Choice
Two - in what matter !? :biggrin1:
Three - I don,t You Have No Choice Or Have It but I and Some RPG Gamers Have Perfect Choice between a lot of Choice.
Four - Have Choice or Not To Have Choice ! This is Real Problem.:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or