بازیهای Rpg کنسول X360

راست میگی.بازی بشدت چرتی است.اول هفته که چک کردم Rate ـش هم خوب نشده بود.واسه همین بیخیالش شدم.

این اترنال سوناتا هم با یک بازی دیگه اشتباه گرفتم...آقا تسلیم.HP , MP , ... نزاشتین واسم دیگه از بس خوب Attack می کنید و موقع دفاع هم ، همونطور که مد شده داخل فاینال فانتزی 12 در می روید.:)

دوستانی که PS2 دارند و از بس RPG X360 خوردند از این کنسول زده شدند ، سری به کنسول قدیمی شون بزنند و در درجه بعدی دعا کنند که ما هم بتوانیم تا یک ماه دیگه یکی از مشتقات PS رو تهیه کنیم وگرنه مرگمون حتمی است !! :biggrin1:

اي بابا، اين KOF هم كه اينجوري شد.:( مگه هر چند وقت يه بار بازي RPG ميدن بيرون كه تازه بخواد يكي در ميون هم خراب بشه.
دوستانی که PS2 دارند و از بس RPG X360 خوردند از این کنسول زده شدند ، سری به کنسول قدیمی شون بزنند و در درجه بعدی دعا کنند که ما هم بتوانیم تا یک ماه دیگه یکی از مشتقات PS رو تهیه کنیم وگرنه مرگمون حتمی است !!
من رو باش كه PS2 ام رو رد كردم ولي بازياش نگه داشتم. الان يه نگاه بهشون انداختم كلي دلم سوخت:FFXII, FFX, Kingdom hearts 1, kingdom hearts2 ,............

پ ن : از بس PES بازي كردم دارم ميميرم. كي بازي درست حسابي ريليز ميشه؟

منم هر وقت حواستم یه بازی rpg شروع کنم بعد یه مدتی ولش کردم .یعنی نتونستم با این سبک کنار بیام ولی این دفعه تصمیمم جدیه با یه بازی بزرگم شروع کردم Elder scrolls lV Oblivion
تا تمومش نکنم ول کن نیستم:biggrin1:

اي بابا، اين KOF هم كه اينجوري شد.:( مگه هر چند وقت يه بار بازي RPG ميدن بيرون كه تازه بخواد يكي در ميون هم خراب بشه.

من رو باش كه PS2 ام رو رد كردم ولي بازياش نگه داشتم. الان يه نگاه بهشون انداختم كلي دلم سوخت:FFXII, FFX, Kingdom hearts 1, kingdom hearts2 ,............

پ ن : از بس PES بازي كردم دارم ميميرم. كي بازي درست حسابي ريليز ميشه؟

این همه بازی قشنگ هست تو بازار یک نمونه اش ِOrochi هست خیلی قشنگ هست سبکش هم Action/Rpg هست یابازی Call of Juarez هست سبکش هم اکشن وسترنی هست blue Dragonهم قشنگ هست وسبکش Rpg هست:-"

این همه بازی قشنگ هست تو بازار یک نمونه اش ِOrochi هست خیلی قشنگ هست سبکش هم Action/Rpg هست یابازی Call of Juarez هست سبکش هم اکشن وسترنی هست blue Dragonهم قشنگ هست وسبکش Rpg هست:-"
آقا جواد اولین نفری بودن که تو ایران بازی Blue Dragon رو تموم کردن ;) نفر چهارم و پنجم هم فک کنم من بودم :biggrin1:

مگه هر چند وقت يه بار بازي RPG ميدن بيرون كه تازه بخواد يكي در ميون هم خراب بشه.
با توجه به اینکه با پیشرفت نسل قبلی به نسل کنونی شاهد افول چشمگیر تولید بازیهای RPG ( نه فقط JRPG ) برای کنسولها هستیم ، احتمالا" تا 10 سال بعد وضع این سبک همونطوری میشه که الان وسترن برای سینما داره ! هر یک دهه یک بازی RPG خوب می دهند بیرون ! :((

خب منم همین غلط رو کردم که الان وضعم فجیع است ! حدود 270 تا بازی روی دستم مونده که 20-25 تایش RPG هستند ! :biggrin1:
از بس PES بازي كردم دارم ميميرم. كي بازي درست حسابي ريليز ميشه؟
من مستر لیگ رو که شروع کردم ، هر بار میرم سراغ PES بیشتر یک بازی نمی توانم انجام بدهم.یه جورایی خسته کننده است برام چون خیلی باید روی تاکتیک های تیمم فکر کنم.آزاکس رو برداشتم.امروز با فنرباغچه بازی کردم ، یک ضد تاکتیکی بهم زد اعصابم خورد شد.عرصه زمین رو برام تنگ کرده بود ، پرسینگ شدید و قطع نشدنی ، تا دقایق آخر 1-0 عقب بودم ولی مدافعشون زحمت کشید توپ رو شوت کرد توی دروازه خودشون.:biggrin1:ولی صدای سوت تماشاگرانم رو به وضوح می شنیدم.
فعلا" که وضعیت همین است.حالا من وضعم بهتر است چون خیلی از بازیهایم رو جلو نبردم و برای تعطیلات ذخیره کردم ، دلم به حال تو میسوزه که هی بازی ها رو تند تند می خوری ! :) مثلا" دیروز و امروز بعد از 3 ماه یک چند ساعتی فرصت شد Saints Row بازی کنم و برسونمش 27%.
حالا میگم Oblivion - Game of The Year Edition رو بگیر اگر میخوای.Shivering Islands هم داخلش هست که یک خط داستانی جدا و خیلی جالب از بازی اصلی است.

بازی Call of Juarez هست سبکش هم اکشن وسترنی هست
اولین بازی که با X360 گرفتم ! هنوز تمومش نکردم ولی ! بیشتر 3-4 تا باس تا آخر تابستون جلو نبردمش و دیگه فرصت نشد بازیش کنم.الان مراحل اپیزود 8 هستم فکر کنم.بخش کارهای استلف تامی...خط داستانی اش داره جالب و جذاب تر از قبل میشه.

نفر چهارم و پنجم هم فک کنم من بودم:biggrin1:
مگه تو دو نفری ، علی !؟ :)

من هم بزارید تو لیست بعد از امتحانات 10 روزه تمومش میکنم با اینکه RPG باز نیستم.

من که RPG بازم نتوسنم 10 روزه تموم کنم دقیقا 2 ماه طول کشید
یکی که من دیسک یکش رو تنها خریده بودم با توحه به اینکه شهرستانم اونو که تموم کردم گفتم بفرستن بعد دو هفته فرستادن و روز قبل از اینکه برسه من رفتم تهران و بازی تو پست مونده بود بد اینکه برگشتم تا وقتی بازی رو تموم کنم حدود یه ماه و نیم تا دو ماه کلا طول کشید ولی بازی زیبایی بود و هنوزم به عنوان یکی از بهترین بازی های X360 ازش یاد می کنم :love:
من که تا وسطاش رفتم ولش کردم چون از بازی های نقش افرینی نوبتی بدم می اید در ضمن می خواستم بدونم اخرش چه می شود:cool:

آخرش NENE رو می کشی اون یه انگشتر داشت که یه قدرت زیادی بهش داده بود که اونو که برداشت پیر شد بعد متوجه میشی که Zola هم با اون هم دست بوده و اون انگشتر رو بر میداره و باهات مبارزه می کنه بعد یه جنگ مختصر بینتون راه می فته بعد همچی تموم میشه اونه انگشتر رو هم پرت می کنه و از قضا اون موجوده که رو دوش nene بود برداشت یه قدرت عجیبی گرفت بعد هم باید اونو می کشتی بعد از کشتنش همه چی به خوبی تموم میشد

یک نمونه اش ِOrochi هست خیلی قشنگ هست سبکش هم Action/Rpg هست
الان يه چندتا شات از orochi ديدم. كسي اين بازي رو كرده ؟ يه توضيحي بيان بدين لطفا. تا حالا اسمش رو هم نشنيده بودم. البته امتيازش اصلا جالب نيست:-"
حالا میگم Oblivion - Game of The Year Edition رو بگیر اگر میخوای.Shivering Islands هم داخلش هست که یک خط داستانی جدا و خیلی جالب از بازی اصلی است.
دنبالش رفتم ولي ظاهرا نسخه J نداره.:(

فکر کنم بیاد ...
چون دقیقا" یادمه یکی-دو هفته مونده بود من X360 بخرم و فقط ریجن Pal ـش موجود بود.ولی روزی که کنسولم رو خریدم ، به همراه Call of Juarez ، Oblivion رو گرفتم.
اگر نیاد من خودزنی میکنم به جان مهرداد ! چون Knights of Nine , Shivering Isles رو نتوانستم روی این گرافیک وامونده PC ـم اجرا کنم.:(( یعنی اجرا شدها ولی کیفیت بافت ها در حد قرون وسطی و رنسانس بود.:)

من هم بزارید تو لیست بعد از امتحانات 10 روزه تمومش میکنم با اینکه RPG باز نیستم.
نفر آخر من بودم پس بایست پشت سرم...:biggrin1:
میگم علی ، تو مجموعه ای از بدشانسی ها برات رخ داد که اینقدر دیر بازی رو تموم کردی وگرنه خیلی زودتر این کارو انجام میدادی.همین بزبیاری تو رو من سر FF VII آوردم با این تفاوت که هنوز که هنوزه بهش نرسیدم !

راستی میگم محمد جواد ، تو این Kingdom Hearts II رو خیلی بردی جلو ؟ من زیاد بازیش نکردم و این سوال برام پیش اومده که وسط اون همه شخصیت دیزنی ، این کلود استرایف چیکار می کرد توی بازی !؟ :confused:

میگم علی ، تو مجموعه ای از بدشانسی ها برات رخ داد که اینقدر دیر بازی رو تموم کردی وگرنه خیلی زودتر این کارو انجام میدادی.همین بزبیاری تو رو من سر FF VII آوردم با این تفاوت که هنوز که هنوزه بهش نرسیدم !

در ضمن اینم یادم رفت بگم که من به خاطر اینکه بار اول زیاد خوب Level Up نکرده بودم و زیاد این Shadow هاشون رو تعویض نکردم سر Nene گیر کردم آخر بازی رو می گم
برای همین مجبور شدم از اول برم یعنی من دو بار تا آخرش رفتم ;)

boxshot_us_large.jpg

اینم Warriors Orochi ! چونکه سبک اصلی اش Action است توی اون مقدمه تاپیک خبری ازش نبود.یعنی راستش خودم هم نمیدونستم چنین بازی ای وجود خارجی دارد ! :)
اول از همه رفتم پوسترش رو نگاه کردم گوشه اش لوگوی Koei بود ... ای خدا ! این اسم چقدر برام آشناست فقط یادم نمیاد کجا دیدمش و چه بازیهایی داده بیرون این استودیو !!!
خب یه سرچی زدیم و سایتش رو دیدیم و دوزاری مون افتاد که بابا این همون شرکتیه که یک عمر وقتمون رو سر بازیهای واقعا" بی در و پیکر و البته مسخره سری Dynatsy Warriors , Samurai Warriors تلف کرد. ( من واقعا افسوس می خورم که چرا Samurai Warriors 2 رو سال پیش به همراه 12 بازی دیگه بصورت مجانی روی PS2 ـم گرفتم ) خلاصه هر چی از این سری بازی ها بد بگم کم گفتم ولی جالب اینه که هر شماره ای که از این بازی ها درمیاد ، در ژاپن با استقبال فوق العاده ( در حد تیم منتخب جهان ! ) روبرو می شود که اگر درنظر بگیریم که بخاطر وجود شخصیتهای اسطوره ای فرهنگ شرق است با عقل جور درمیاد فروششون نسبت به کیفیت مزخرفشون !!!
راستش رو بخواهید خیلی تا الان از Koei بد گفتم ولی انصاف بدهید ، بازی ای که Worthplaying اینقدر براش ارزش قائل نبوده که حتی Preview , Review ـش کند چی از آب درخواهد اومد !؟ واقعیتش هم اینه که Orochi هیچ حرفی برای زدن ندارد.در طول بازی می توانید کنترل 77 شخصیت قابل بازی از سری بازیهای محبوب (!!!) سامورایی وریورز و داینتسی وریورز رو در اختیار داشته باشید و با اونها خط-داستانی مقابله با نیروی شیطانی ( همون افسانه های مزخرف ) رو پیگیری کنید ! جالب اینکه لوکیشن ها هم از دو بازی قبلی قرض گرفته شده اند گویا !! یه سری حرف دهن پرکن از جمله داشتن یک سیستم مبارزه تیمی جدید و Weapon Fusion از جمله ویژگی های این شاهکار است ! جذاب تر از همه اینه که بدونید این اولین تجربه Koei در بازیهای اکشن تاکتیکی ( تیمی ) هستش ! این موارد هم که توانایی و قابلیت های حمله هر شخصیت با افزایش لول اون امکانپذیره هم که دیگه یک اصل انکارناپذیر در توصیف یک بازی اینجوری است ! این Weapon Fusion هم اجازه میده ترکیبی از سلاحهای مختلف برای شخصیتشان درنظر بگیرند و نتایج جالبی رو شاهد باشند.

-------

روی سایت Koei به امتیازات بالای Bladestorm از PSNa و GameTrailers اشاره آشکاری شده ! اون وسط هم تبلیغ Katana که قراره برای Wii بیاد شده که به احتمال 1000% مزخرف ترین بازی تاریخ خواهد شد ، البته اینکه از کنترلر وی را شمشیرزنی و ورجه وورجه استفاده بشه ظاهرا ایده بدیع و جذابی هستش !!!
نظر من را بخواهید :
گور بابای موسس Koei ! خدا پدر Capcom رو بیامرزد که با Devil Kings ها هجویه ای زد به این سری بازی داینتسی وریورز.به هر حال یک انسان عاقل اگر 100 بار هم بلو دراگون رو تموم کنه بازم می ارزه به سر و کله زدن با شاهکارهای Koei !
خدایا ! ما را از شر این سبکهای التقاطی مصون نگه دار.

الان يه چندتا شات از orochi ديدم. كسي اين بازي رو كرده ؟ يه توضيحي بيان بدين لطفا. تا حالا اسمش رو هم نشنيده بودم. البته امتيازش اصلا جالب نيست:-"

من orochi را بازی کردم بازی قشنگی هست بازیش مثل بازی n3 یا بازی samurai warriors2 می ماند شرکت سازنده هم koai هستش;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or