اول از همه معذرت خواهی چون دیروز گفتم آخر وقت کارم تموم شد میشینم مینویسم تا مشغول شدم اومدن گفتن میخوایم تعطیل کنیم بخاطر همین نصفه موند اگه یکی از مدیرا لطف کنه پست قبلی رو پاک کنه ممنون میشم. بازم معذرت میخوام.
دوم اینکه یه جاهایی حس کردم دارم بازی رو نابود میکنم با تعریف همه چیز. ادیت کردم اما بازم اگه جایی دیدید دارم لو میدم یه فحش بدید و صفحه رو ببندید
سوم: از dialup دارها معذرت میخوام بخاطر عکسا ولی خودم ترجیح میدم یه همچین صفحه ای ببینم تا یه تیکه متنه گنده.
ETERNAL SONATA
از اسم تاپیک مشخصه که سبک بازی rpg هست و نوع اون تلفیقی از turn base و real time. بازی توسط tri-crescendo ساخته شده و توسط namco bandai منتشر شده و تو جاپون با اسم trusty bell میشناسنش تا این لحظه فقط قابل بازی روی x360 uc هست از اون جهت که نسخه j با زیرنویس و یا زبون انجلیزی هنوز نیومده
داستان بازی:
داستان درگیری مستقیمی با زندگی آهنگساز بزرگ Frédéric Chopin داره و تا حدودی منطبق با زندگی اونه.
داستان توی یه دنیای خیالی اتفاق میافته دنیایی که به قول فردریک توی ذهن اونه البته بعضی مواقع دموهایی نشون داده میشه که فردریک توی تخت افتاده و دکتر بالا سرشه و دو تا خانم توی اتاق هستن که در این صحنه ها در مورد سلامت فردریک صحبت میشه.

داستان بازی کاملا اجتماعی و رئال هستش: حاکمی که ظلم میکنه و عده ای که برای مخالفت با اون قیام میکنن. شروع بازی با حرکت polka به همراه frederic بطرف قلعه پرنسس هست که به خاطر نوعی پودر و سئوال در مورده اونه. از طرف دیگه هم 2 کاراکتر به طرف قلعه حرکت میکنن تا ببینن چرا انقده مالیات زیاده؟ که در بین راه با هم همراه میشن و با اضافه شدن بقیه کاراکترها که بعدا توضیح میدم کم کم ماجرا روشن میشه:
پرنس دستور به تولید نوعی پودر داده که وقتی کسی مصرف میکنه انرژی میگیره اما با مصرف مداوم اون مسخ میشه و به نوعی جونور که توانایی استفاده از جادو رو داره تبدیل میشه و یه راست میره عضو ارتش میشه! پرنس هم برای اینکه ارتشی قوی داشته باشه به همه چی مالیات خفن بسته الا این یه چیز که همه ملت بیان مثه چی بخرن بخورن برن تو ارتش. حالا اصلا ارتش میخواد چیکار؟ چند وقتیه یه گروه از ملت بطور مخفی دارن تدارک میبینن تا به پرنس حمله کنن و انقلاب و از این حرفها
داستان بازی خیلی خوب روایت شده و گره های عاطفی احساسی فکری زیادی بینش ایجاد میشه که آدم رو کنجکاو میکنه مثلا ..... نمیگم تو خماریش بمونید!
گرافیک:
بازی گرافیک خوبی داره و جدای از بحث فنی گرافیکی؛ بسیار هنرمندانه چشم نواز و رویایی یه
نمیشه ازش تعریف کرد خودتون دیدید دیگه:biggrin1:
سبک مبارزات:
قطعا وجه تمایزeternal sonata از سایر rpg ها نوع سیستم مبارزه این بازیه که یه کم توضیحش طولانیه امیدوارم خستتون نکنم. البته یکی از دوستان میگفت که namco قبلا هم بازیهایی با این سیستم مبارزه ساخته اما برای من اولین تجربه بود و بسیار لذت بخش. البته turn base هم صفای خاص خودش رو داره که عالم دیگریست!
همونطور که میدونید مبارزات این بازی تلفیقی از دو نوع سبک متداول بازی های rpg هستش. مثل turn base بر اساس سرعت کاراکترها به ترتیب ضربه میزنن اما توی نوبت خودشون میتونن حرکت کنن، ضربه بزنن، ایتم استفاده کنن و یا مجیک بزنن. نوبت هر کاراکتر خودش از دو بخش تشکیل میشه بخش اول شما فقط میتونید آیتم هاتون رو با استفاده از lb و rbروی دکمه x ست کنید که سرعت عمل و علم شما به اینکه چه آیتمهایی رو همراه دارید تو این بخش خیلی مهمه. بخش دوم با تموم شدن وقت بخش اول و یا استفاده از سایر دکمه ها شروع میشه. تو این بخش هست که شما میتونید اون کارایی که قبلا گفتم رو انجام بدید.
توی بازی یه چیزی از خودشون در کردن به اسم level party حالا که شرایط و قوانین تایم مبارزه رو برای شما تعریف میکنه یه چیزه از پیش تعریف شده است و هیچ دخالتی نمیتونید توش داشته باشید حتی حق انتخاب هم ندارید و هر چی جلوتر میرید lvl بالاتر میره و مبارزات سخت تر میشه توضیح میدم که براتون بهتر روشن بشه:
ابتدای بازی شما برای بخش اول محدودیت زمانی ندارید و میتونید به مدت چند ساعت ایتم ست کنید و انقده lb و rb بزنید تا جونتون در بره و تایم دوم که مدتش 5 ثانیس شروع میشه اگه حرکت نکنی از وقتت کم نمیشه و این وسط هم میتونی ایتم ست کنی. تایم در صورتی کم میشه که حرکت کنی یا ضربه بزنی توی level 2 تایم ایتم ست کردنت نامحدوده اما به محض کوچکترین حرکت 5 ثانیه شروع میشه و ...... از level3 زمان بخش اول هم محدود میشه و به 3 ثانیه نزول میکنه و زمان بخش دوم هم میشه 4 ثانیه البته حسن قضیه اینه که عدالت رعایت میشه و این قوانین برای enemy ها هم صادقه.
یه ابتکار دیگه که تو این بازی خیلی بهم چسبید تاثیر نور و تاریکی (یا سایه) توی ضربه زدن ها و حتی شکل enemy هاست. یه توضیح تو پرانتزی بدم: هر کاراکتر یه قابلیتهایی داره که من بهش میگم magic اما بیشتر شبیه combo توی بازیهای مبارزه ای هستش. شما میتونید با lvl گرفتن این قابلیتها رو زیاد کنید. هر کاراکتر از ابتدا دو تا قابلیت داره که یکی مخصوص تاریکی هست و یکی نور. این قابلیتها با زدن دکمه Y بکارگرفته میشن.
مثلا شما با beat اگه توی نور باشید میتونید عکس بگیرید و اگه تو سایه یا تاریکی باشید میتونید اسمش یادم نمیاد ولی یه حرکتیه کلی تیر میزنه اون رو انجام بدید. شاید بگید توی محیطهای مختلف چطور نور و تاریکی هست مثلا توی غار اما خیالتون راحت باشه که خیلی راحت از پسش بر اومدن و به بهانه های مختلف نور و سایه رو وارد کردن.
باز هم چیزایی هست که توی مبارزات مهمه و کارهایی که میشه کرد اما حس میکنم بیشتر از این توضیح دادن چیزی برای کشف باقی نمیذاره پس بحث سبک مبارزات رو تموم میکنم و اگه سوالی دارید ایشاله با بازی کردنش براتون حل بشه.
موزیک:
صدا ها و افکتها خیلی خوب کار شده و غیر از این توقع نمیشه داشت سعی شده موسیقی ها نزدیک به کارای خوده chopin باشه و بیشتر نواها و سازهای کلاسیک استفاده شده. اما از همون اول و با شنیدن افکت صدا توی منو میتونید بفهمید که صدای این بازی مشکلی نخواهد داشت. واقعا صدا و گرافیک منو به عمق رویاها و کودکیم میبره (خیلی دوست دارم).
کاراکترها:
همونطور که میدونید این بازی کاراکتر زیاد داره و همینطور کاراکتر قابل بازی در کل یه مقداری شخصیت پردازی ها مشکل داره البته من هنوز بازی رو تموم نکردم و شاید این حرفم پوچ باشه نظر قطعی رو بعد از تموم کردن بازی میگم. یه نکته جالب که تو نامگذاری کاراکتر ها هست اینه که همه ربطی به موسیقی دارن برای فهمیدنش کافیه اسمها رو توی جستجوی تصویر google سرچ کنید.
Fredric chopin:
آهنگساز 49 ساله معلوم نیست از کجا تو این دنیا وارد میشه با polka یه ارتباط عاطفی داره (نه عاشق و معشوقی نوعش تو بازی مشخص میشه) همون اول به polka میگه که این دنیایی هستش که اون تو ذهنش ساخته توی زندگی واقعیش عاشق زنی بوده که کاملا شبیه مردها بوده حتی اسم مستعارش اسمی مردونه بوده و لباسهای مردونه میپوشیده شاید به همین دلیله که همه کاراکترهای مونث ظاهری مردونه دارن البته به غیر از polka
Allegretto:
پسری 16 ساله که توی شهر زندگی میکنه و سعی میکنه ادای رابین هود رو در بیاره اون و beat با هم زندگی میکنن همون اوایل رابطه عشقی با polka برقرار میکنه و .....
Polka:
یه دختر 14 ساله که من ازش اصلا خوشم نمیاد.

یه جورایی محور داستان هستش. میتونه از جادو استفاده کنه و heal کنه و بنا بر عقیده مردم اونجا کسایی که میتونن از جادو استفاده کنن یه جور مریضی دارن که بعد از مدت کوتاهی میمیرن Polka هم اینو قبول کرده و میخواد حالا که قراره جوونمرگ بشه یه کار مفید بکنه بعد بمیره به خاطر همین راه میافته که بره با پرنس صحبت کنه. توی یه ده نزدیک شهر Allegretto زندگی میکنه و برای فروش پودری که از گلها درست میشه به شهر میره و Allegretto چند باری اونو تو شهر دیده قبلا.
Beat:
کاراکتر مورد علاقه من تو این بازی همین پسر بچه 8 سالس

. خیلی باحاله. عکاسه و یه چیزی داره که من نمیدونم چیه و مثه تفنگ عمل میکنه اینکه از دور میتونه بزنه بهش کمک میکنه موقع عکاسی نمای بازتری رو بگیره و عکسای قشنگتری بندازه اینکه چه ربطی داره این بازی به عکس رو بعدا میگم اما یکی از نقاط ضعف بازی همینه. همونطور که قبلا گفتم با Allegretto زندگی میکنه و مثه برادر کوچیکه اون میمونه البته تا قبل از اینکه polka

سر و کلش پیدا بشه.
Salsa&march:
اینا دو تا خواهر دو قلویه هشت ساله تو بخشی از جنگل زندگی میکنن وقتی کاراکتر ها به باغشون میرسن فقط march اونجاس که خیلی دختر آروم و با ادبیه و از اونها پذیرایی میکنه وقتی کاراکترها میخوان به سمت قلعه حرکت کنن از اونها میخواد که یه کلاه رو برای salsa ببرن که چند روز قبل به طرف قلعه رفته و اما وقتی salsa رو پیدا میکنن یه دختر سرتق قده پرحرفه حاظر جواب رو میبینن که از نظر ظاهر کپی march هست و از نظر باطن هیچ شباهتی به هم ندارن. بخشی از موقعیت های دلچسبه بازی مدیون رفتار و دیالوگهای salsa هستش
Viola:
بسیار خانم باشخصیت و محترمی هستند

. ایشون به شغل شریف چوپونی مشغول هستند و تعدادی بز از حضور ایشون نهایت استفاده رو میبرن این شخصیت برجسته 26 ساله تشریف دارن و کماندار بسیار قهاری هستند و جزو کاراکترهای بسیار قدر و پرقدرت بازی هستند. خیلی خیلی بدرد بخور و محشره.
Jazz:
سردسته گروه مخالفان پرنس. یه پسر 28 ساله که دو تا خانم همراهیش میکنن و ....یه شمشیر بسیار بلند داره که ضربات مهلکی رو وارد میکنه ترکیب jazz,allegretto,viola واقعا معجون موثر و ویرانگریه که هیچ کس توان مقابله با من را ندارد (اینو از امضای یکی برداشتم)
راست به چپ: falsetto-jazz-claves-viola
Falsetto:
این خانم از همراهان jazz هستند و به گفته jazz با هم بزرگ شدن 22 ساله هستند و جزو کاراکترهای محبوب من با مشت و لقد میجنگه و خیلی هم قویه کاراکترش به شدت مردونس
Claves:

اینم اون یکی خانمه که همراه jazz هستش من که به شدت ازش متنفرم به هیچ دردی هم نمیخوره هیچ چیز خاصی هم نداره
اینا کاراکترهایی بودن که تا اینجا که من بازی کردم قابل بازی بودن از کاراکترهای منفی گذشتم. فقط همینا رو معرفی کردم چون دیگه واقعا خسته شدم. چند ساعته دارم تیکه تیکه روش کار میکنم. فقط یه نکته منفی از بازی بگم و تموم کنم
شاید بشه گفت تنها نکته منفی بازی راحت بدست آوردن پوله. شما از این نظر هیچ مشکلی ندارید خدا به دوربین beat برکت بده میتونه 12 تا عکس بندازه که شما بستگی به هنر عکاسی خودتون با فروشش مقداری پول بدست میارید اگه خیلی بی استعداد نباشید هر 12 تا رو میتونید حدود 50000 گلد بفروشید و برای اینکه مقیاس پول بازی دستتون بیاد بگم که میتونید یه تیرکمون برای viola با 700 گلد بخرید.
یه چیزی هم که دلم نیومد نگم اینه که مقایسهای بازی کلا بزرگن (البته به غیر از پول که بالا گفتم) مثلا همون اول کاراکترا بالای 1000 health دارن وتوی لول 14-15 گاهی توی یه تایم 4 ثانیه ای میتونن 30000تا damage بدن.
جمع بندی: در کل بازی بسیار عالیه و از نظر سختی متوسط مایل به آسونه اما مطمئنا لذت خواهید برد. یادگرفتن کنترل خیلی وقت نمیبره و نهایتا نیم ساعته همه چی دستتون میاد.
امیدوارم مفید بوده باشه