بازیهای Rpg کنسول X360

سلام به دوستان عزیز
من بالاخره به ارزوم رسیدم و:love: eternal sonata :love:رو گرفتم. در کمال سختی و مرارت تو این دو روز 2 ساعت تونستم بازی کنم:(( (مثله اینکه به این بازی چله افتاده) سعی میکنم تا اخره هفته انقدر بازی کنم که یه رویو مقدماتی بنویسم. تا اینجاش که خوب بوده. فعلا:love:
فقط اگه زحمتی نیست یکی بلودراگون رو بنویسه تا عبرتی باشد برای آیندگان:biggrin1:
حاجی انگلیسیه ؟ از کجا گرفتی ؟

ممنون علی جان...
خودم از قبل تا حدی یادم مونده بود که دستگاه هادی J بود مثل من ولی از این هادی هر چیزی برمیاد.:)
گفتم شاید برای یه بازی رفته ریجن دستگاه رو عوض کرده ! ( ترمیم به آینده نگری برای RPG های بعدی !:biggrin1: ) با خودم گفتم هادی هم آینده نگر شده !!!
اگر اومده منم تا هفته دیگه سفارش می دهم تا با Blue Dragon برام بفرستند.
در ضمن این Viva Pinata : Party Animals هم اومده که کلا زده توی کار مسابقات KARTing !

ممنون علی جان...
خودم از قبل تا حدی یادم مونده بود که دستگاه هادی J بود مثل من ولی از این هادی هر چیزی برمیاد.:)
گفتم شاید برای یه بازی رفته ریجن دستگاه رو عوض کرده ! ( ترمیم به آینده نگری برای RPG های بعدی !:biggrin1: ) با خودم گفتم هادی هم آینده نگر شده !!!
در ضمن این Viva Pinata : Party Animals هم اومده که کلا زده توی کار مسابقات KARTing !
امتیازش از گیم اسپات خیلی پایین بود این Viva
Blue Dragon که نسخه Free خیلی وقته اموده برو زودتر بگیر حیف بازی خیلی توپیه
خدا کنه نسخه دومش هم بعد از Lost Odyssey بسازن

هادی دستگاهت UC بود دیگه ؟ یا J بود تغییر ریجن دادی ؟
Ethernal Sonata ریجن J رو با زیرنویس انگلیسی گیر آوردی ؟
هنوزم هست!:love: خیر از اول یوسی بود! خیر یوسی است و زبانش و زیرنویسش توامان انجلیسیه:biggrin1:

فکر کنم رجیونش J هست ماله ایشون
من از iranxbox که سوال کردم گفت انگلیسیه نسخه J بعدم گفتم بفرستن
اشتب فکر کردی:-"

ممنون علی جان...
حافظت از اول انقده خوب بود:biggrin1: من از همون اولش آینده نگر بودم:cool:
بازی رو از west گرفتم uc هست و چیزی که جالبه دو زبون داره انجلیسی و جاپونی نمیدونم این جاپونیا تو uc چیکار میکنن.
هر کی یوسی داره زودتر بره بگیره که واقعا عالیه کسایی هم که rpg باز نیستن فکر کنم شروع خوبی باشه

مگه mass effect هم rpg است ؟ من فکر میکردم fps باشه
بله نقش آفرينيه. اول شخص كجا بود؟ البته يه چيزي بين سبك شوتر و RPG
راستی dmc 4 هم rpg محسوب میشه ؟ اگه نه پس چیه ؟
RPG حساب نميشه. سبكش اكشن ماجراجوييه با تمي فانتزي.

هادی به حافظه ام خُرده نگیر...پیر شدم از بس بازی RPG تموم کردم ! :biggrin1:

اتفاقا Mass Effect یک KOTOR Clone به تمام معناست !

PS . KOTOR Reffers To Knights of The Old Republic , One of Gaint RPG Games !:biggrin1:

می بینم که همه RPG بازهای کنسولی الان دارند Ethernal Sonata , Mass Effect بازی می کنند و البته نمی آیند در موردشون یک خط هم بنویسند ! :دی
حالا من اگر از یکشنبه اومدم اینجا . . . حامد نیستم ! :دی

منم Eternal sonata میخوام:((
هادی یه خرده بیشتر درباره ی بازی بگو.
خدا کنه یه جوارایی با زیرنویس انگلیسی برای جی بیاد:blushing:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or