بازیهای که gamescore زیاد می دن

duke_nukem

کاربر سایت
تو این تاپیک اون بازیهایی که میشه ازشون زیاد gamescore گرفت رو معرفی می کنیم اولیش رو خودم معرفی می کنم prey رو نرمال تا آخرشرفتم راحت 660 تا گرفتم:laughing:

king kong تا آخرش 1000 تا میده مرحله اول 100 تا!!!
کارائیب هم نزدیک 500 تارو راحت میده
deadrising هم 20 تا 20 تا میده اما کارهاش راحته
DIRT رو هم گاز بدی گیم اسکور میده:biggrin1:

آقا گیمراسکور کیلوئی چند؟
ولی:
Fight Night Round 3 اگه Career شو تموم کنی 1000 تا میده، خیلی راحته و بسیار بازیه باحالیه.
DiRT رو هم Career شو تموم کنی 750 تا میده، اینم خیلی راحته و بازیش هم شدیدا ارزش خریدن رو داره.

والسلام.

عمرا اندازه اشیومنت ازNBA Street HC نگرفته باشید. 850 تا . Full auto , PREY کیلوئی میدن :biggrin1: از The Darkness حدود 500 تا گرفتن :love: سخت میده. خیلی سخت :mad:

سلام
خیلی حیلی شرمنده م :blushing::blushing: یه سوال خیلی خنده دار دارم. gamescore چیه و به چه دردی می خوره؟:blushing:
یا علی مدد

اگه 360 داری وقتی که کار خاصی میکنی که از عقل دوره یا مرحله ای رو تموم میکنی یک علامت میاد به نامه achivment unloked که برایت گیم اسکور باز میکنه که اگه توی محیط لایو بری و دوستات ببین نسبت به امتیاز بیشتری که داری احترام or respect بیشتری داری

سلام
خیلی حیلی شرمنده م :blushing::blushing: یه سوال خیلی خنده دار دارم. gamescore چیه و به چه دردی می خوره؟:blushing:
یا علی مدد

تویه هر بازیه xbox یه کارهایی رو باید انجام بدی تا برات یه achivement باز کنه که هر achivement یه مقدار امتیاز میده که بهش میگن game score . مثلا تویه یه بازی وقتی 100 تا آدم بکشی 20 تا game score میده .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or