بازیهای که gamescore زیاد می دن

خوب حتما رو Easy رفتی!
تو اگه روی Extereme بری به تنهایی 100 تا بهت میده یا اگه بازی رو بدون مردن تموم کنی 150 تا بهت میده;) تازه هر چی هم اواسط بازی بهت Score میده
ولی در کل این بازی به سختی اسکور میده!:p;)

نه رو نورمال رفتم
با وجود بازي هاي ديگم (35 تا)‌ ديگه سراغ FEAR نميرم. اگه بازيهام كمتر بود حتماً امتيازاي اين بازي رو ميگرفتم.
الان امتياز من دور و بر 10000 تا هستش.

آقایون....Fight Night Round 3 بگیرین بعد بگین کی اسکور میده کی نمیده....هر Champion رو که برنده بشین بهتون 100 تا میده!!!!!!!!من دیروز بازی رو خریدم200 تا اسکور گرفتم!!!!!!!!!!!!!!!!!

شما NBA Homecourt رو بگیرین تا بفهمین چه بازی Gamescore راحت میده!!!
اگه homecourt Challenge رو تمومش کنی راحت بهت 900 تا بهت میده!!
البته بازیهایی مثل:
NFS Most Wanted
TMNT
WWE SVR
Full Auto
هم خیلی راحت میدن...;)

به نظر من این بازیهایی که همین جور الابختکی Achievment باز میکنن و GameScore میدن هیچ ارزشی ندارن و واقعا مزخرفن :sick::cool:
اصلا قشنگی Achievment به اینه که به دست اوردن و بازکردنش سخت و مشکل باشه نه مثه اب خوردن به دستش بیاری :)
به هر حال هر کی یه نظری داره ولی از من میشنوید نرید پول و مهم تر از اون وقتتونو صرف این بازیای چرت کنید فقط واسه اینکه راحت GameScore میدن ;)

به نظر من این بازیهایی که همین جور الابختکی Achievment باز میکنن و GameScore میدن هیچ ارزشی ندارن و واقعا مزخرفن :sick::cool:
اصلا قشنگی Achievment به اینه که به دست اوردن و بازکردنش سخت و مشکل باشه نه مثه اب خوردن به دستش بیاری :)
به هر حال هر کی یه نظری داره ولی از من میشنوید نرید پول و مهم تر از اون وقتتونو صرف این بازیای چرت کنید فقط واسه اینکه راحت GameScore میدن ;)

خوب شاید یکی دلش میخواد که Gamescore رو راحت بدست بیاره و حوصله نداره که براش زحمت بکشه! شاید یکی هم میخواد که به Gamescore هاش اضافه کنه و میره این بازیها رو میگیره.
در ضمن همه بازی هایی که gamescore راحت میدن چرت نیستن;);)

خوب شاید یکی دلش میخواد که Gamescore رو راحت بدست بیاره و حوصله نداره که براش زحمت بکشه! شاید یکی هم میخواد که به Gamescore هاش اضافه کنه و میره این بازیها رو میگیره.
در ضمن همه بازی هایی که gamescore راحت میدن چرت نیستن;);)

من نظر خودمو گفتم و البته گفتم که هر کی یه نظری داره ........ :-"
درسته همه بازیهایی که راحت GameScore میدن چرت نیسن ولی اکثرشون چرتن :)

به نظر تو DEAD RISING...Fight night..GIuitar HERO...DARKNESSبازي هايي هستند كه به خاطر اچيومنت هاي الكي مزخرف حساب ميشن؟

بچه ها یه سوال داشتم... oblivion و guitar hero 2 خوب اسکور میدن یا نه... ؟ :-"

گيتار هيرو اگه هر درجه ي سختي رو تموم كني اچيومنت ميده...اچيومنت هاش نه سخته نه آسون........OBLIVION هم هر مرحله كه رد كني اچيومنت ميده.....دركل هردوشون زياد سخت گير نيستن

به نظر تو DEAD RISING...Fight night..GIuitar HERO...DARKNESSبازي هايي هستند كه به خاطر اچيومنت هاي الكي مزخرف حساب ميشن؟

شما مثه اینکه حرف منو درست متوجه نشدین !
من میگم ادم به صرف اینکه یه بازی خوب GameScore میده نباید یه بازیو بخره یعنی اولین یا تنها ملاکش واسه خرید بازی نباید GameScore دادن خوب باشه اما این بازیایی که شما مثال زدی قبل از اینکه خوب GameScore بدن بازیای خوبی هسن :)
حالا گرفتی چی شد ؟!

ای بابا ول کنین دیگه هر تاپیکی که می ریم توش دعواه:mad:.اصلا من یه آدمیم که فقط دوست دارم gamescore جمع کنم اصلا چرت بودن بازی هم برام مهم نیست خوبه؟ حالا اومدم تاپیک زدم سوال کردم بالاخره آدمی مثل منم تاپیک می خواد دیگه:mad:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or