ای بابا ول کنین دیگه هر تاپیکی که می ریم توش دعواه.اصلا من یه آدمیم که فقط دوست دارم gamescore جمع کنم اصلا چرت بودن بازی هم برام مهم نیست خوبه؟ حالا اومدم تاپیک زدم سوال کردم بالاخره آدمی مثل منم تاپیک می خواد دیگه
![]()
حالا gamerscore تو چقدر هست؟؟؟

ای بابا ول کنین دیگه هر تاپیکی که می ریم توش دعواه.اصلا من یه آدمیم که فقط دوست دارم gamescore جمع کنم اصلا چرت بودن بازی هم برام مهم نیست خوبه؟ حالا اومدم تاپیک زدم سوال کردم بالاخره آدمی مثل منم تاپیک می خواد دیگه
![]()

میشه بگی این حرفی که الان گفتی توی پست قبلیت کجاس؟؟؟؟؟هرچی میگردم نیست....خواهشا مقصودت رو زودتر توی اولین پست میگفتیشما مثه اینکه حرف منو درست متوجه نشدین !
من میگم ادم به صرف اینکه یه بازی خوب GameScore میده نباید یه بازیو بخره یعنی اولین یا تنها ملاکش واسه خرید بازی نباید GameScore دادن خوب باشه اما این بازیایی که شما مثال زدی قبل از اینکه خوب GameScore بدن بازیای خوبی هسن
حالا گرفتی چی شد ؟!
میشه بگی این حرفی که الان گفتی توی پست قبلیت کجاس؟؟؟؟؟هرچی میگردم نیست....خواهشا مقصودت رو زودتر توی اولین پست میگفتی

![]()

کلا موضوع مورد بحث تاپیک به فنا رفت...![]()
خوب من الان برش می گردونم:saints row چه جوری game score میده؟
یکی بیاد این لیست achievement های winnig eleven x رو بگه زبونش ژاپنیه ما که هیچی نفهمیدیم