بازیهای ژاپنی خوب نیستند و مردم آنها را نمی خرند

Karchect

hardcore will never die, but you will
کاربر سایت
درود

صنعت ویدئو گیم وارد فاز جدیدی شده است. مرحله ای که شاید به مزاق خیلی ها خوش نیاید. ویدئو گیم هم به همان مسیری می رود که سینما و موسیقی رفته اند، مسیری که ناخودآگاه کیفیت را فدای کمیت می کند.
اما آنچه هم اکنون در مورد ویدیو گیم قابل توجه و تامل است، این مساله است که بازیهای ژاپنی دیگر جایگاه و کیفیت گذشته را ندارند. ژاپن که به نوعی پیشرو صنعت ویدیو گیم بود، اکنون رقابت را به رقبای غربی باخته است.

Jean Kellams از Platinum Games سازنده عنوان Bayonetta در توییتر خود به بیان مشکلات بازیهای ساخت ژاپن پرداخته است: "مساله بازیهایی که در ژاپن ساخته می شوند این نیست که آنها ژاپنی گونه اند و یا غربی گونه. مشکل بازیهای ژاپنی خیلی ساده است: اکثر این بازیها، بازیهای خیلی خوبی نیستند و مردم آنها را نمی خرند. البته اکثر بازیهای حال حاضر تمام دنیا بازیهای خوبی نیستند و این دلیلی است بر اینکه، استثنایی، استثنایی است."

او می گوید که مشکل بازیهای ژاپنی این نیست که ژاپنی گونه اند. یک بازی ضعیف، ضعیف است. و اهمیتی ندارد چه خاستگاهی دارد.
ولی به طور مشخص می گوید که ژاپنی ها بازار را به غربی ها واگذار کرده اند و درحالیکه اکثر بازیهای صنعت ویدیو گیم کیفیت چندان جالبی ندارند، با این حال بازی سازهای ژاپنی، نسبت به بازی سازهای غربی ضعبف تر هستند.

http://www.vg247.com/2012/06/29/a-bad-game-is-a-bad-game-whether-its-jpn-or-westernized-says-platinum/

آخرین ویرایش:
من یه بار فاینال فانتزی ایکس باکس رو خریدم 4-5 تا دی وی دی بود یک ساعت نشستیم پاش خواهر من تو اون یک ساعت فقط به عقل پوکشون و شخصیت پردازی و صدا گذاری و روند بازی می خندید تا اونجا بازی کردم که اون مرده که یه 30 سالی داشت اون دختر بچه 10 ساله رو ...برد تو اسمونا!
وقتی این بازی خوبش باشه دیگه وای به حال بقیه..
بازی هم فقط بازی های غربی نمونه تمام بازی های شرکت راکستار یا کلا سبک غربی تر red dead که نداشتیم کسی نبود که دیوانه این بازی نباشه

من یه بار فاینال فانتزی ایکس باکس رو خریدم 4-5 تا دی وی دی بود یک ساعت نشستیم پاش خواهر من تو اون یک ساعت فقط به عقل پوکشون و شخصیت پردازی و صدا گذاری و روند بازی می خندید تا اونجا بازی کردم که اون مرده که یه 30 سالی داشت اون دختر بچه 10 ساله رو ...برد تو اسمونا!
بازی هم فقط بازی های غربی نمونه تمام بازی های شرکت راکستار یا کلا سبک غربی تر red dead که نداشتیم کسی نبود که دیوانه این بازی نباشه

شما وقت کن یک سر همیشه خنده بازار رو هم نگاه کن...بخند..
خدا رو شکر اسمش روشه فانتزی اسم چیز دیگه ای بود معلوم نبود ملت چطور باید می فهمیدن جریان چیه

یادش به خیر رو میکرو فوتبالیستها 2 بازی میکردم اونم یه نوع فوتبال rpg نوبتی بود.مشکل ژاپنیها اینه که منتظر بودن کل گیمرهای دنیا خودشون رو با اونها وفق بدن و انعطاف نشون ندادن یعنی به سبک سامورایی اونقدر خم نشدن تا شکستن. البته میکامی با ونکوئیش ثابت کرد اونها هم میتونن بازی همه پسند بسازن.تاثیری که ژاپنیها رو صنعت بازی گذاشتن غیر قابل انکاره.

مهمترین دلیلش این هست که جاپونیها دیگه نمی خوان ایده بسازن. بلکه می خوان از غرب الگو برداری کنن.

عجب جمله ای !! :))
اصلا این دو تا کاری بهم ندارن هر کدومشون الگوهای خودشون رو دارن ! شما این الگوبرداری رو از کجا آوری خدا داند !

شما برو همون doom و rage رو با aa بالاتر روی pc بازی کن این خزعبلات ژاپنی رو بی خیال شو;)

خوب وقتی که جناب شینجی میکامی که خودش خالق یکی از بهترین بازیهای تاریخ این جور گند به ساخته خودش میزنه خوب مسلم که بقیه هم ازش یاد میگیرن کلا هر چی فکر میکنم زاپنیها فقط وقتی قدرتمند ظاهر میشدن که هنوز غربها پا به عرصه رقابت نزاشته بودن.

خوب وقتی که جناب شینجی میکامی که خودش خالق یکی از بهترین بازیهای تاریخ این جور گند به ساخته خودش میزنه خوب مسلم که بقیه هم ازش یاد میگیرن کلا هر چی فکر میکنم زاپنیها فقط وقتی قدرتمند ظاهر میشدن که هنوز غربها پا به عرصه رقابت نزاشته بودن.
/:)/:)/:)/:)/:)/:)/:)/:)/:)/:)/:)/:)

همین آشغال های ژاپنی سبک Horror رو رایج کردند!(RE و SH) یا مخفی کاری رو برای اولین بار ارائه دادند!(MG)

درسته که بازی های ژاپنی در حال افت اند،مثل همین SH و RE .... اما انگار همه یادشون رفته چه لذت هایی با بازی های نسل قبل ژاپنی بردند:d

فراموش نکنیم MGS جدا از همه داره به پیشرفتش ادامه میده.

این CoD هم شده بلای جون بازی های غربی :دی شهاب از این همه بازی متنوع و با کیفیت غربی فقط داری CoD رو می بینی؟ این همه بازی غربی عالی تو سبک های مختلف وجود داره، همه گیر میدن به CoD :دی

COD همه چیز نیز ولی غیر از اینه که محبوب ترین بازیه؟ بیشترین تاثیر روی چه بازار چه بازیسازی گذاشته. ذاعقه گیمرها کلا با همین COD عوض شد. یعنی مهم نیست چقدر بازی های خوب دیگه هست. مهم اینه که COD و سایر بازی های مشابه این نسل رو خراب کردن ( نظر منه ).
زمان ps1 نصف بیشتر سازنده های غریبی برای pc بازی مساختن و بقیه شون ام وجود خارجی نداشتن. اون زمانی که Black Isle Studios بازی میساختُ ID Software تکنولوژی خلق میکرد; ژاپنی ها کجا بودن؟
ما بحث کنسول رو داریم میکنیم. ژاپنی ها هم 2 نسل نیست که اومدن بازی میسازن.
نه با اینا :biggrin1:
LittleBigPlanet
Minecraft
Heavy Rain
Brutal Legends
Portal
و ...
بگذریم از کلی بازی آرکید مثل World of Goo و ده ها بازی آرکید عالی دیگه.
همین چند تا بازی رو مقایسه کن با نسل های دیگه. از یه طرف حساب کن فقط چند تا کلون شوتر از بازی های مختلف اومده و الکی بازی های خوب دیگه که خیلی هاشون توی همین لیست هستن رو بردن زیر سایه و یه سری معدودشون تونستن خیلی صدا کنن مثل World of Goo. هووی رین در اینکه خاص بود توی خیلی از کشور ها بخاطر مارکتینگ سونی نسبت به 360 اصلا محبوب نیستش.

از نظر من:
بازی های ژاپنی خوب نیستند ولی مردم آن ها را خیلی هم خوب می خرند:دی
واقعا خوشم نمیاد از این بازی ها ولی طرفدار و فروش زیادی دارن!!!

اینا یه مشکل دیگه هم دارن ، استعداد خارجی جذب نمیکنن
ما این بازی ماشینی رو به یه شرکت ژاپنی نشون دادیم خیلی حال کرد ، گفتم حالا که حال کردی بیا اسپانسر ما باش
گفت شرمنده ، ما از نیرو های غیر ژاپنی حمایت نمیکنیم ( تو اون روحت :d )

همین چند تا بازی رو مقایسه کن با نسل های دیگه. از یه طرف حساب کن فقط چند تا کلون شوتر از بازی های مختلف اومده و الکی بازی های خوب دیگه که خیلی هاشون توی همین لیست هستن رو بردن زیر سایه و یه سری معدودشون تونستن خیلی صدا کنن مثل World of Goo. هووی رین در اینکه خاص بود توی خیلی از کشور ها بخاطر مارکتینگ سونی نسبت به 360 اصلا محبوب نیستش.
اینا فقط نمونه بودن :دی ضمن اینکه بازی های غربی تقریبا تو اکثر سبک ها عنوان های فوق العاده ای دارن و محدود به سبک خاصی نیستن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or