بازیهای ژاپنی خوب نیستند و مردم آنها را نمی خرند

Karchect

hardcore will never die, but you will
کاربر سایت
درود

صنعت ویدئو گیم وارد فاز جدیدی شده است. مرحله ای که شاید به مزاق خیلی ها خوش نیاید. ویدئو گیم هم به همان مسیری می رود که سینما و موسیقی رفته اند، مسیری که ناخودآگاه کیفیت را فدای کمیت می کند.
اما آنچه هم اکنون در مورد ویدیو گیم قابل توجه و تامل است، این مساله است که بازیهای ژاپنی دیگر جایگاه و کیفیت گذشته را ندارند. ژاپن که به نوعی پیشرو صنعت ویدیو گیم بود، اکنون رقابت را به رقبای غربی باخته است.

Jean Kellams از Platinum Games سازنده عنوان Bayonetta در توییتر خود به بیان مشکلات بازیهای ساخت ژاپن پرداخته است: "مساله بازیهایی که در ژاپن ساخته می شوند این نیست که آنها ژاپنی گونه اند و یا غربی گونه. مشکل بازیهای ژاپنی خیلی ساده است: اکثر این بازیها، بازیهای خیلی خوبی نیستند و مردم آنها را نمی خرند. البته اکثر بازیهای حال حاضر تمام دنیا بازیهای خوبی نیستند و این دلیلی است بر اینکه، استثنایی، استثنایی است."

او می گوید که مشکل بازیهای ژاپنی این نیست که ژاپنی گونه اند. یک بازی ضعیف، ضعیف است. و اهمیتی ندارد چه خاستگاهی دارد.
ولی به طور مشخص می گوید که ژاپنی ها بازار را به غربی ها واگذار کرده اند و درحالیکه اکثر بازیهای صنعت ویدیو گیم کیفیت چندان جالبی ندارند، با این حال بازی سازهای ژاپنی، نسبت به بازی سازهای غربی ضعبف تر هستند.

http://www.vg247.com/2012/06/29/a-bad-game-is-a-bad-game-whether-its-jpn-or-westernized-says-platinum/

آخرین ویرایش:
C'mon یعنی شما بازیهای بزرگی مثه سایلنت هیل ، سایرن ، رزیدنت اویل ، فاتال فرام - دویل می کرای و و و و
رو فراموش کردین ! بازیهای غربی چی بودن ؟!
شهر با یه سلاح بیولوژیکی داره نابود میشه و حالا یه سوپر من باید پیدا شه که شهر - ببخشید دنیارو- نجات بده
اصلا بیاین از اول به قضیه نگاه کنیم آمریکایی غیر از یه سری قهرمانهایی مثه سوپر من و بتمن و اسپادر من و اینا دیگه چه چیزی داشتن که بهش بنازن و بخوان از روش بازی بسازن
اون وقتی که ژاپن مغزش پر بود از ایده های ترسناک ، غرب داشت زیر ابهت عنوانهای بزرگی مثه سایلنت هیل و رزیدنت اویل له میشد
به هر حال بیش از نیمی از بازی های جاپونی سبک و سیاقشون یکی هست. این وسط استثنا هم هست مثل همون بازی هایی که گفتی.
من منظورم کلی بود. ولی بهر حال قبول کن که صنعت بازی تو جاپون داره از غرب عقب میفته. باید یه دست به سر و روش بکشن.

به هر حال بیش از نیمی از بازی های جاپونی سبک و سیاقشون یکی هست. این وسط استثنا هم هست مثل همون بازی هایی که گفتی.
من منظورم کلی بود. ولی بهر حال قبول کن که صنعت بازی تو جاپون داره از غرب عقب میفته. باید یه دست به سر و روش بکشن.

گفتم که تا وقتی گیمرها این راه رو پیش بگیرن ، نه تنها ژاپن نمی تونه بازی جدید و قوی رو معرفی کنه بلکه عنوانهای خوشنامش (مثه رزیدنت اویل) هم کم کم رو به نابودی می زاره

گفتم که تا وقتی گیمرها این راه رو پیش بگیرن ، نه تنها ژاپن نمی تونه بازی جدید و قوی رو معرفی کنه بلکه عنوانهای خوشنامش (مثه رزیدنت اویل) هم کم کم رو به نابودی می زاره
رزیدنت اویل رو که خود کپکام گند زد بهش. مقصر هیچ کس دیگه ای نیست.
مثلا الان سری سایلنت هیل به ابهت گذشته نیست. سایلنت هیل 2 و 3 کجا و این 1-2 نسخه ی اخیر کجا!!!

خب دوست من کی باعث این شد ؟! معلومه وقتی یه شرکت ژاپنی می مونه با این همه خرج باز هم مردم دیگه اون جو شرقی رو نمی پسندن و سراغ بازیهای غربی می رن معلومه برای سرپا موندنش باید با یه شرکت غربی همکاری کنه !

من دارم میگم خودشون بودن تو دوباره میگی کی باعث شد؟/:):d
خب بله اونا احتیاج به یه سرمایه گذار و ناشر داشتن منتها کم کم و آهسته آهسته اون چیزی که فکر میکردن از آب در نیومد.
خودشون هم همچین بدشون نمیاد از اینکه بازار اینجوریه.
4 تا آدمیزاد هم توشون بود که اونا هم به فنا رفتن که در راس همه شون تیم سایلنت بود!
منتها این هیدئو کوجیما هست که روند خودشو ادامه میده و کاری به غربی بودن نداره (rising رو به استاد نسبت ندین)

رزیدنت اویل رو که خود کپکام گند زد بهش. مقصر هیچ کس دیگه ای نیست.
مثلا الان سری سایلنت هیل به ابهت گذشته نیست. سایلنت هیل 2 و 3 کجا و این 1-2 نسخه ی اخیر کجا!!!

خب همون جو غرب زدگیش باعث شد که اینجوری بشه ! مگر نه با همون سبک و سیاق شرقی همچنان مورد رضایت گیمرهای قدیمی بود !
گیمرهای جدید بازیهای قدیمی ژاپنی رو نمی پسندن برای همین ژاپن یکی یکی داره عنوانهای بزرگش رو به گند میکشه

---------- نوشته در 06:47 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:46 PM ارسال شده بود ----------

من دارم میگم خودشون بودن تو دوباره میگی کی باعث شد؟/:):d
خب بله اونا احتیاج به یه سرمایه گذار و ناشر داشتن منتها کم کم و آهسته آهسته اون چیزی که فکر میکردن از آب در نیومد.
خودشون هم همچین بدشون نمیاد از اینکه بازار اینجوریه.
4 تا آدمیزاد هم توشون بود که اونا هم به فنا رفتن که در راس همه شون تیم سایلنت بود!
منتها این هیدئو کوجیما هست که روند خودشو ادامه میده و کاری به غربی بودن نداره (rising رو به استاد نسبت ندین)

میکامی رو هم فراموش نکن :دی
کلا این دو تا همچنان سرور صنعت گیم به حساب میان

خیلی از بازی های غربی هم سازنده های شرقی دارن!
مثلا همین بازی journey که شده پرفروش ترین بازی psn سازندش یه نفر چینی هست که رفته آمریکا استدیو گیم زده!
یا تو خیلی از کمپانی های غربی عده زیادی آسیایی مهاجر کار میکنن(رجوع شود به credit بازی های اساسین کرید:d)
درکل گیم های غربی و شرقی دوسبک کاملا متفاوت هستن آشکارترین تفاوتشون هم میشه گفت مقایسه بازی متال گیر با بازی اسپلینترسل هست.دو سبک کاملا متفاوت و مجزا
ولی خیلی حیفه بازی هایی مثل متال گیر:x و اویل و بایونتتا و سونیک به فنا برن:((

خب همون جو غرب زدگیش باعث شد که اینجوری بشه ! مگر نه با همون سبک و سیاق شرقی همچنان مورد رضایت گیمرهای قدیمی بود !
گیمرهای جدید بازیهای قدیمی ژاپنی رو نمی پسندن برای همین ژاپن یکی یکی داره عنوانهای بزرگش رو به گند میکشه

---------- نوشته در 06:47 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:46 PM ارسال شده بود ----------

میکامی رو هم فراموش نکن :دی
کلا این دو تا همچنان سرور صنعت گیم به حساب میان
باعث و بانی غرب زدگی شدن بازیهای جاپونی خود شرکت های جاپونی هستن.
اگر کپکام نمی یومد عنصر ترس رو از رزیدنت اویل 5 کمتر کنه و اون افتضاح Racoon City رو بده بیرون، مسلما خیلی از گیمرها هنوز دوشت داشتن رزیدنت اول ترسناک بازی کنن نه Resident Evil Call of Duty :d
متاسفانه این بحث اکشن شدن بیش از حد غربی شدن بازی های جاپونی سرچشمه اش خود شرکت های جاپونی هستن. شرکت های غربی که گناهی ندارن.

گیمر های ایرانی سلیقشون به جاپونیا نزدیک نیست:d؟؟؟؟؟
من که اینطوری فکر میکنم:d
فکر کنم تو جاپونو ایران متال گیر بیشتر از همه فدایی داره:))

بازی های ژاپنی خوب نیستند ؟!!!!!!!!! بعد اونوقت بازیهای غربی خوب هستند ؟!!!!!!!!!
واقعا که !!!! آره اشتباه هم نمیگه اکثر مردم دیگه دوست ندارن از مغزشون کار بکشن و برای همین بازی های معمایی سبک شرقی به نظرشون خوب نیست ! فقط بکش برو جلوهای شرکتهای غربی عالیه!!!

نه ! بازیهای ژاپنی خوب نیستن. خوب بودن...

بازی های ژاپنی افت شدیدی داشتن توی نسل اخیر. نسل PS کلا بهترین ها ژاپنی بودن اصلا جا واسه بازار غرب نبود. PS2 نزدیک به برابری ولی بازم یخورده برتری ژاپن شد اما این نسل نابود بوده کلا.

اما، بازی های غرب چی؟ غربی ها در عین اینکه بازی های خوب میسازن کلا این صنعت رو دارن به نابودی میبرن. نسلی که گیمراش فقط شوتر های بی سر و ته و COD میخوان. کسی دیگه بازی خاص بازی نمیکنه. یکی مثل اودا اگه قبلا اون 2 تا رو نساخته بود، الان امکان نداشت نگاه به بازیش شه. ذاعقه ها کلا روتین شده. بکش برو جلو. از یه طرفم تمرکز روی بازی های مجازی کلا رفت به بیراهه.
کلا غرب هم پول بیشتری میاره. از همین رو که شرکت هایی مثل کپکام هرکاری با IP های قدیمش میکنه تا توی غرب بیشتر بفروشه.

تیتر خبر :

چیزی که ترجمه شده :

92287394475365565718.jpg
کیوان جان، نه لازمه و نه بایدی وجود داره که من حتما تیتر خبر رو کلمه به کلمه بزارم!
تیتر خبر بنا به سلیقه مترجم انتخاب میشه، همین خبر رو برو توی چند تا سایت بخون ببین تیتر همشون یکی هستن ؟

وحید غرب از نظر عُمق بازی رسیده به شرق؟؟؟
تنها هنر غرب ساخت fps و tps و اپن وُرده !!!
یک لحظه سایلنت هیل یا متال گیر رو بذار کنار صد تا cod و گیرز او وار ...
بازی های شرقی سبک و سیاقشون یکی هست؟ :d

بازی های ژاپنی و شرقی..سبک جداگانه ای با شرق داشتن..طرفداران خودشون رو

اما کم کم به سمت غربی شدن پیش رفتن که معلومه نمیتونن بازی های غربی رو بهتر از غرب بسازن!!

اما، بازی های غرب چی؟ غربی ها در عین اینکه بازی های خوب میسازن کلا این صنعت رو دارن به نابودی میبرن. نسلی که گیمراش فقط شوتر های بی سر و ته و COD میخوان. کسی دیگه بازی خاص بازی نمیکنه. یکی مثل اودا اگه قبلا اون 2 تا رو نساخته بود، الان امکان نداشت نگاه به بازیش شه. ذاعقه ها کلا روتین شده. بکش برو جلو. از یه طرفم تمرکز روی بازی های مجازی کلا رفت به بیراهه.
این CoD هم شده بلای جون بازی های غربی :دی شهاب از این همه بازی متنوع و با کیفیت غربی فقط داری CoD رو می بینی؟ این همه بازی غربی عالی تو سبک های مختلف وجود داره، همه گیر میدن به CoD :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or