بازیهای پلی استیشن را بدون داشتن کنسول تجربه کنید

Democracy

Stay hungry. Stay foolish.
کاربر سایت
opt0_chine5iuaaatfbs.png

سرویس Playstation Now از امروز برای کاربران تلویزیون‌های هوشمند سامسونگ نیز فراهم شد تا کسانی که از این تلویزیون‌ها استفاده می‌کنند بتوانند از صدها بازی PS3 بهره‌مند شوند. این سرویس از امروز در امریکا و کانادا در دسترس بوده و برای اجرای بازیها تنها به یک کنترلر PS4 نیاز است.

سرویس Playstation Now بر روی تلویزون‌های سامسونگ از تروفی، مالتی‌پلیر آنلاین و ذخیره سازی ابری (Cloud saving) پشتیبانی می‌کند.

فهرست بازیهای Playstation Now

منبع

بعد بازار پر میشه از انواع کنترلرهای ,first party و thirdparty و اپلیکیشنهای کنترلر برای میباول و تابلیت ! خوبه حال میده دردسر بازی فیزیکی و‌کنسول‌فیزیکی شرش رو‌کم میکنه .. فقط دیگه خداحافظ پایرسی .. سلام من به تو یااار قدییمییی .. البته فعلا کنسول فیزیکی و سرویس ابری و pc گیمینگ به موازات هم کار میکنن تا ۱۰ سال اینده درصد بازی ابری بالاتر میره و خیلی چش گیر میشه نمیخواد از همین الان برا این کنسولها ی تو دل برو و کنسولهای نسل بعد دلتنگی کنید و‌ سلام من به تو یار قدیمی و اینا بخونید

حیف که ما با این اینترنت نمی تونیم بازی کنیم 8-|

حتی برای اروپا هم هنوز این سیستم نیومده. اونوقت ما هنوز تو لاگین شدن به PSN مشکل داریم

یجورایی ادمو میترسونه واسه حذف کنسولها در اینده.

بدجور هم آدم میترسه. کنسولها مهمترین بخش تاریخ بازیها هستند

این دقیقا همون اینده ی کنسول های بازی رو نشون میده ....جاییکه عملا کنسول فیزیکی معنا نداره و حذف میشه.

و این خیلی خیلی بد هست. یه آینده تاریک برای این صنعت. عملا بخشی از لذت بازی به حضور فیزیکی همین کنسولها است

بعد بازار پر میشه از انواع کنترلرهای ,first party و thirdparty و اپلیکیشنهای کنترلر برای میباول و تابلیت ! خوبه حال میده دردسر بازی فیزیکی و‌کنسول‌فیزیکی شرش رو‌کم میکنه .. فقط دیگه خداحافظ پایرسی .. سلام من به تو یااار قدییمییی .. البته فعلا کنسول فیزیکی و سرویس ابری و pc گیمینگ به موازات هم کار میکنن تا ۱۰ سال اینده درصد بازی ابری بالاتر میره و خیلی چش گیر میشه نمیخواد از همین الان برا این کنسولها ی تو دل برو و کنسولهای نسل بعد دلتنگی کنید و‌ سلام من به تو یار قدیمی و اینا بخونید

آخه چه دردسر و شری داری؟ دلت میاد نتونی هر روز به کنسولت و بازیهات نگاه کنی؟ بوی نویی قاب و صدای پاره شدن سلفون بازی چی؟ باز کردن کارتن کنسول و دیدن کنسول چی؟ این لذتها چی میشه آخه؟

=========================

با این اوضاع بدجور یاد فیلم Ex machina و Blade Runner می‌افتم. یعنی ممکنه روزی به یه چایی برسیم که دیگه هیچ چیزی ارزش خودش رو نداشته باشه 8-|

اینجوری برای اونا هم خیلی خوب میشه نه لازم نیست برن دسیک بلو-ری و کاور بگیرن فقط میزارن تو شبکه میفروشن حالشونو میکنن ولی اینا همش رو سر ما خراب میشه اگه سونی ماکرو خدا نکرده یه زمانی بخوان اینکارو بکنن باید بریم سمت استیم و اوریجین تو pc

آخه چه دردسر و شری داری؟ دلت میاد نتونی هر روز به کنسولت و بازیهات نگاه کنی؟ بوی نویی قاب و صدای پاره شدن سلفون بازی چی؟ باز کردن کارتن کنسول و دیدن کنسول چی؟ این لذتها چی میشه آخه؟
نه عزیز چه لذتی...........الان روزانه میلیونها نفر دارن از طریق استیم بازیشونو دیجیتالی می گیرن و دیگه صدای پاره شدن سلفون بازیشون رو نمیشنون چی از دست میدن؟؟هیچی والله کلی هم کارشون راحتتر شده و خیلی هم محبوب این روش (یعنی با وجود اینکه تو کل دنیا این امکان نیس ولی تقریبا 15 درصد فروش مثلا ویچر3 دیجیتالی و از طریق استیم بوده) پس این نشون میده ملت دوس دارن ومیرن سمتش

منم اگه اینترنتم خوب باشه خیلی هم خوشحال میشم کل بازیهام از طریق CLOUD اجرا بشه

.

اینجوری برای اونا هم خیلی خوب میشه نه لازم نیست برن دسیک بلو-ری و کاور بگیرن فقط میزارن تو شبکه میفروشن حالشونو میکنن ولی اینا همش رو سر ما خراب میشه اگه سونی ماکرو خدا نکرده یه زمانی بخوان اینکارو بکنن باید بریم سمت استیم و اوریجین تو pc

تاحالا تو فرومای خارجی تو تاپیکای مربوط به PS Now رفتی؟ :d اونا هم به شدت مینالن :d

مقایسه تصویری بازی با خود کنسول و با PS Now هم گذاشته بودن که کیفیت Now یه چیز افتضاحی بود :d

این کارا فعلا بیشتر جنبه "ببینید ما چقدر خفنیم همچین چیزی داریم"ئه

مثه اينه غذا رو اماده بذارن تو دهنت بگم فقط قورت بده xD به قول دوستمون همون unboxing يكي بزرگترين لذت هاي يه گيمر ميتونه باشه اينو نبايد حذف كنن :/

تا وقتی قیمت اجاره بازی ها رو ارزون تر نکنن موفق نمیشه. باز های ps3 که دست دوم شون 5 دلار هست رو این سیستم اجاره میده 7 دلار اونم واسه یه هفته.
الان من بخوام بازی ps4 رو هم یه هفته اجاره کنم(هفته ای 20 تومن) کمتر از هفت دلار میشه :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or