بازیهای موجود در بازار برای Xbox 360

نه به الان که شپش توی درایو ایکس باکسمون آفتاب بالانس میزنه از بی بازی بودن:d,نه به ماه بعد و بعدش که آدم برای بازی کردن باید بین بازی ها 10-20-30-40 بکنه:|

دوستان کدوم یکی؟
hawx 2
ace combat:ah
هم از لحاظ گیم پلی و و هم از لحاظ مولتی! ( کدوم یکی ارکید تره و کدوم یکی شبیه ساز تره؟)
:d
hawk 2 که خیلی خسته کنندست.البته اگر به این سبک علاقه داری شاید خسته نشی ولی ACE COMBAT بهتره

سلام بچه ها
من زیاد اهل بازی کردن با ایکس باکس نبودم (یک سالی هست خریدم ولی زیاد کار نکردم !!)
الان که می خوام بازی بخرم کلا تو باغ نیستم :d
چندتا سوال داشتم:
این Forza Horizon از Forza Motorsport 4 جدیدتره؟! Need for speed most wanted آخرین ورژن این بازی هست؟
تو سبک call of duty چه بازی خوب هست؟! far cry 3؟! Bioshock infinite؟!!
این بازی sherlock holmes چطوره؟!

خیلی ممنون

سلام بچه ها
من زیاد اهل بازی کردن با ایکس باکس نبودم (یک سالی هست خریدم ولی زیاد کار نکردم !!)
چندتا سوال داشتم:
این Forza Horizon از Forza Motorsport 4 جدیدتره؟! Need for speed most wanted آخرین ورژن این بازی هست؟

خیلی ممنون

Forza Horizon که از Forza motorsport 4 جدید تره ولی خیلی فرق دارن FM4 کلا شبیه سازه یعنی سعی کردن که رانندگیش هر چه بیشتر شبیه واقعیت باشه و کاملا هم تو پیسته و فقط هم روز داره ولی Forza Horizon یه کم آرکید تر شده (مثل NFS ولی نه به تخیلی بودن اون) و محیطش تو جاده های Colorado هستش و چرخه ی شبانه روز هم داره
تو سبک Call of Duty که Battle*field 3 و Medal of Honor Warfighter هستن و Farcry 3 دنیا بازه میتونی اینور اونور بری هرکاری میخوای بکنی مثل CoD خطی نیست که فقط ماموریت هارو بری و تموم Bioshock Infinite هم که داستانش از شاهکار هم اونورتره!! :d گیم پلیش هم عالیه و گرافیک Cell Shade داره (کارتونی) ولی میتونی از اینور اونور چیزای مختلف مثل خون و Salt و Voxophone و ... برداری ;)
Sherlock هم نه میدونم کدومو میگی و نه کلا جدیداشو بازی کردم :d

سلام بچه ها
چندتا سوال داشتم:

خیلی ممنون

این Forza Horizon از Forza Motorsport 4 جدیدتره؟! : اره و سبکش Open World هم هست.
Need for speed most wanted آخرین ورژن این بازی هست؟ : بـــعـــــله !!
تو سبک call of duty چه بازی خوب هست؟! far cry 3؟! Bioshock infinite؟!! : منظورت اگر اول شخصه اینا خوبن : Metro :LL -Sydicate -Crysis 3 -Halo 4 ,3 -Darkness 1 ,2
این بازی sherlock holmes چطوره؟! : معمایی هست ، و باید انگیلیسی خوبی داشته باشی :دی :-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or