بازیهای موجود در بازار برای Xbox 360

grid 2 اسپورت میشه کرد؟
dirt 3 چی؟
در کل کدوم بهتره؟
تو هیچ کدوم نمیشه.
تو گرید می تونی ظاهر ماشینتو رنگ کنی و طرح های مختلف روش بزنی ولی تو Dirt فقط باید از یه تعداد محدود طرح های آماده انتخاب کنی. البته فقط تو بخش آنلاین گرید 2، قابلیت آپگرید کردن هم در یه سطح ساده ای وجود داره.
هر دو عالی هستن. من زمان خودش یه کم با Dirt 3 بیشتر حال کردم ولی با توجه به این که Dirt مال 2 سال قبله فکر کنم گرید انتخاب بهتری باشه.

سلام امتحانات تام شده گفتیم بریم سراغ xbox :dمون الان بازی جدید که مال 1 ما پیش یا الان باشه چیه ؟؟
سلام
این دو تا خوبن:
Grid 2
Metro Last Light

اینم من بازی نکردم ولی ظاهرا بدک نیست:
Remember Me

کسی خبر داره مین کرفت x360 چه جوریاست ؟ باید انلاین باشی ، یا نه ؟ برنر میخواد یا نمیخواد ؟

Burnner max نیست.دو تا Mode داره Offline/Online .افلاینش اگر باکسی دیگر باشه بازی کنی جالبه اما تنهایی بعد از یکی و دو ساعت حوصله ات سر می ره اما آنلاینش قشنگ است.البته بازی داستان نداره تقریبا میشه گفت مثل Sims می مونه.اینطوری تصور کن در جایی گیر افتاد از محیط اطراف برای ساخت انواع و اقسام لوازم زندگی استفاده می کنی.چوب درخت بدست میاری خانه می سازی و شیشه درست می کنی .........در کل بازی آنلاینش قشنگ است.

سلم دوستان.forza horizon بهتره یا forza 4
سلام
سبكاشون كه با هم فرق داره.forza4 شبيه سار رانندگيه در حالي كه forza:horizon يك بازي open world كه بين اركيد و شبيه سازيه.از همه نظر جفتشون عالين ولي من خودم forza 4 بيشتر دوست دارم:d

بازی Le Tour de France 2013 لیک شد
39852534665332596910.jpg

منبع

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or