فکر کنم سه ماه پیش اومده بود رو دیسک.دوستان توی یکسری از سایت ها Minecraft رو برای خرید گذاشته بودن.
تازه روی 360 اومده؟؟
یه سوال : من ارکید دارم هارد هم ندارم اگه اینو بگیرم باید اون dlc ها رو نصب کنم حتما دیگه یا روی خود بازیه اصلیه؟ رو فلش نصب نمیشه؟![]()
این نسخه بازی شامل هر سه DLC این بازی میباشد.
این بازی تازه روی دیسک عرضه شده و دیروز لینک شد....فکر کنم سه ماه پیش اومده بود رو دیسک.
dlc همراه بازی اصلی روی دیسک هستند و اگه بخواین می تونین نصب کنین.یا با دیسک بازی کنین...یه سوال : من ارکید دارم هارد هم ندارم اگه اینو بگیرم باید اون dlc ها رو نصب کنم حتما دیگه یا روی خود بازیه اصلیه؟ رو فلش نصب نمیشه؟
اخه مثلا بازیه فال آوت وگاس همه dlc ها رو رو یه dvd همراه بازی اصلی دادن ولی باید بازی اصلی رو نصب میکردی و بعد هر کدوم از dlc ها رو جدا نصب میکردی تا اجرا بشه سوال اینه که اینم مثل اونه که اگه اینطوره میشه رو فلش نصب کرد؟ و اگه این طور نیست یعنی بطور پیش فرض روی بازی اصلی اجرا میشه؟dlc همراه بازی اصلی روی دیسک هستند و اگه بخواین می تونین نصب کنین.یا با دیسک بازی کنین...
دوستان singularity ارزش داره؟؟
میگن شبیه بایوشاکه..
دوستان این grid 2 داخل ماشین میره مثل forza?
جای درستی نیومده ولی بله میره داخل ماشین.
بله نسخه زبان انگلیسی هم لیک شده :دوستان ریلیز زبان انگلیسی هم از Skyrim Legendary EDITION اومده یا همینایی که اومده انگلیسی هم دارن؟