شاهکاری دیگر از Capcom؟؟؟؟؟Residen Evil: Revelation هم لیک شد
واسه قضاوت یکمی زوده رفیقنه خیر! آشغالی دیگر از سری RE، احتمالا!
این طور که به نظر میاد کپ کام تا این سری رو له نکنه ول کن نیست. این نسخه هم چون اصلش برای 3DS بوده و بعد اومدن زدن رو بقیه کنسول ها چیز خوبی از آب در نمیاد.
من که فقط منتظر Grid هستم. هرسال تابستون که شروع می شه قحط بازی می شه من دلخوشیم به ریسینگ های کدمسترزه. واقعا ریسینگ هاش حرف نداره.
برای من هم پ خ کنید! هیچ کی اسکایریم با ال تی 3 نداره؟ دست دو، نو ، هرجور!دوســتان یـه سایت یــا مغازه هــرکی میشنــاسه کــه بازیهـایی که پیدا نمیشن ( مثلا condemned ! ) یا سخت پیدا میشن رو داشته باشه برام حتمــا پ.خ کنیــن . ممنونم ! + تهران
شاهکاری دیگر از Capcom؟؟؟؟؟Residen Evil: Revelation هم لیک شد
این که میگی قدیمیه، شاید منظورت نسخه چهارمش هست که چند ماه دیگه میاد؟بچه ها بازی saints row the third هست؟
یکی از فان ترین و جالب ترین بازی هایی که میتونی بازی کنی.عالیه به نظر منبچه ها بازی saints row the third هست؟
نه منظورم همون 3 هست .یعنی اگه من xbox بخرم بازی های قدیمی یگه روش اجرا نمیشه؟این که میگی قدیمیه، شاید منظورت نسخه چهارمش هست که چند ماه دیگه میاد؟
چرا اجرا میشننه منظورم همون 3 هست .یعنی اگه من xbox بخرم بازی های قدیمی یگه روش اجرا نمیشه؟
اره من نسخهه پی سی شو بازی کردم اخرشهیکی از فان ترین و جالب ترین بازی هایی که میتونی بازی کنی.عالیه به نظر من
بازی های lt2 که با یک روش تایتل آپدیت اجرا میشدن قبلا البته نمیدونم الان جواب میده یا نه.یازی های xgd2 هم روی lt2 جواب میدن و هم روی lt3مگه بازی های ال تی 2 روی درایو ال تی 3 اجرا میشه؟
اصلن ممکنه یه دیسک هم رو ال تی 2 اجرا بشه هم رو ال تی 3؟
اکثر بازی های تو فروشگاه ها چه قدیمی و چه جدید lt3 هستن بازی های خیلی قدیمی هم روی lt2 و lt3 اجرا میشننه منظورم همون 3 هست .یعنی اگه من xbox بخرم بازی های قدیمی یگه روش اجرا نمیشه؟
بازی های lt2 که با یک روش تایتل آپدیت اجرا میشدن قبلا البته نمیدونم الان جواب میده یا نه.یازی های xgd2 هم روی lt2 جواب میدن و هم روی lt3
- - -ویرایش - - -
اکثر بازی های تو فروشگاه ها چه قدیمی و چه جدید lt3 هستن بازی های خیلی قدیمی هم روی lt2 و lt3 اجرا میشن