بازیهای موجود در بازار برای Xbox 360

شاهکاری دیگر از Capcom؟؟؟؟؟
Residen Evil: Revelation هم لیک شد

fq8d76mdy6ful04gx74t.jpg

Region: Free
Format: ISO XGD3
Size: 8.27GB

نه خیر! آشغالی دیگر از سری RE، احتمالا!
این طور که به نظر میاد کپ کام تا این سری رو له نکنه ول کن نیست. این نسخه هم چون اصلش برای 3DS بوده و بعد اومدن زدن رو بقیه کنسول ها چیز خوبی از آب در نمیاد.

من که فقط منتظر Grid هستم. هرسال تابستون که شروع می شه قحط بازی می شه من دلخوشیم به ریسینگ های کدمسترزه. واقعا ریسینگ هاش حرف نداره.

نه خیر! آشغالی دیگر از سری RE، احتمالا!
این طور که به نظر میاد کپ کام تا این سری رو له نکنه ول کن نیست. این نسخه هم چون اصلش برای 3DS بوده و بعد اومدن زدن رو بقیه کنسول ها چیز خوبی از آب در نمیاد.

من که فقط منتظر Grid هستم. هرسال تابستون که شروع می شه قحط بازی می شه من دلخوشیم به ریسینگ های کدمسترزه. واقعا ریسینگ هاش حرف نداره.
واسه قضاوت یکمی زوده رفیق
من از چند نفری که بازی رو زدن پرسیدم گفتم عالی نبود ولی به ریشه هاش تو شماره 2 برگشته یکمی
بزارید خودمون تجربه کنیم شاید بد نباشه البته نظر شما هم کاملا محترمه

دوســتان یـه سایت یــا مغازه هــرکی میشنــاسه کــه بازیهـایی که پیدا نمیشن ( مثلا condemned ! ) یا سخت پیدا میشن رو داشته باشه برام حتمــا پ.خ کنیــن . ممنونم ! + تهران
برای من هم پ خ کنید! هیچ کی اسکایریم با ال تی 3 نداره؟ دست دو، نو ، هرجور!
فورزا 4 هم می خوام.

من هنوز این رو بازی نکردم ولی دوستان که رو پلتفرم اصلیش بازی کردن همه راضی بودن :دی

متاش هم به نسبت بقیه RE های این چند وقت اخیر فوق العاده بوده :دی

مگه بازی های ال تی 2 روی درایو ال تی 3 اجرا میشه؟
اصلن ممکنه یه دیسک هم رو ال تی 2 اجرا بشه هم رو ال تی 3؟
بازی های lt2 که با یک روش تایتل آپدیت اجرا میشدن قبلا البته نمیدونم الان جواب میده یا نه.یازی های xgd2 هم روی lt2 جواب میدن و هم روی lt3

- - -ویرایش - - -

نه منظورم همون 3 هست .یعنی اگه من xbox بخرم بازی های قدیمی یگه روش اجرا نمیشه؟
اکثر بازی های تو فروشگاه ها چه قدیمی و چه جدید lt3 هستن بازی های خیلی قدیمی هم روی lt2 و lt3 اجرا میشن

بازی های lt2 که با یک روش تایتل آپدیت اجرا میشدن قبلا البته نمیدونم الان جواب میده یا نه.یازی های xgd2 هم روی lt2 جواب میدن و هم روی lt3

- - -ویرایش - - -

اکثر بازی های تو فروشگاه ها چه قدیمی و چه جدید lt3 هستن بازی های خیلی قدیمی هم روی lt2 و lt3 اجرا میشن

پس saints row 3 رو میخونه خدا را شکر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or