بازیهای موجود در بازار برای Xbox 360

آخه مثل اینکه زامبی و از این جور چیزا داره. مثل رزیدنت اویل نیست؟

نه خیلی فرق داره .... رزیدنت سوم شخص هست و این اول شخص .. توی رزیدنت نمیشه از هر چیزی به عنوان سلاح استفاده کرد و بیشتر در محیط تاریک و ترس هست ....ولی dead island سلاحهای سرد و گرم جالبی دارهو در یک جزیره افتابی و زیباس و تضاد خاصی هم داره ...کلا اگر زامبی دوست داری بهترین انتخابه...البته به نمرات نگاه نکن

خوب خدا را شکر که میاد. اما من اصلاً از بازی های 2 نفره خوشم نمیاد :d آخه من یه کم بی جنبم همش حق دوستم را میخورم :d اگر هم بهم کمک نکنه و خون نده حسابی قاطی میکنم >:) زامبیا را ول میکنم میافتم به جون کسی که باهاش بازی میکنم :d

دوســتان یـه سایت یــا مغازه هــرکی میشنــاسه کــه بازیهـایی که پیدا نمیشن ( مثلا condemned ! ) یا سخت پیدا میشن رو داشته باشه برام حتمــا پ.خ کنیــن . ممنونم ! + تهران

خوب خدا را شکر که میاد. اما من اصلاً از بازی های 2 نفره خوشم نمیاد :d آخه من یه کم بی جنبم همش حق دوستم را میخورم :d اگر هم بهم کمک نکنه و خون نده حسابی قاطی میکنم >:) زامبیا را ول میکنم میافتم به جون کسی که باهاش بازی میکنم :d
از اون لحاظم خیالت راحت چون بازی اینقدر چیزی میده که نتونی حقه دوستتو بخوری :dولی بازم co-op بازی خیلی fun مثلا من ماشین بر میداشتم بعد با دو تا دوستای دیگم بازی میکردم وسط رانندگی اینترنتم قاطی کرد بعد disconnect شدم.اونا هم از وسط دره سر در آوردن.یا هرکی قدرت خاصه خودشو داره و از قدرتاش استفاده میکنه.کلا co-op بازی خیلی جالبه

از اون لحاظم خیالت راحت چون بازی اینقدر چیزی میده که نتونی حقه دوستتو بخوری :dولی بازم co-op بازی خیلی fun مثلا من ماشین بر میداشتم بعد با دو تا دوستای دیگم بازی میکردم وسط رانندگی اینترنتم قاطی کرد بعد disconnect شدم.اونا هم از وسط دره سر در آوردن.یا هرکی قدرت خاصه خودشو داره و از قدرتاش استفاده میکنه.کلا co-op بازی خیلی جالبه
:))
این کجاش جالبه که وسظ بازی دوستاتو بفرستی ته دره ؟ ببین دوستاتون با کیا رفته بودن 13 به در :d

کسی از دوستان می دونه چه فرقی بین Dragons Dogma Dark Arisen با نسخه قبلی اش است؟!

تا اوناییش رو که یادمه میگم : یکی درجه سختی جدید ( خودم نمیدونم میشه از ng+ رفت باز یا باید از اول رفت )
یکی هم easy mode که تو اپدیت چهارم اضافه شد الان هم هست باز تو این . Time Trial اضافه شده. باس و محیط های جدید

کلا اگه از نسخه اصلی خوشت اومد توصیه میکنم اینو حتما بگیر

تا اوناییش رو که یادمه میگم : یکی درجه سختی جدید ( خودم نمیدونم میشه از ng+ رفت باز یا باید از اول رفت )
یکی هم easy mode که تو اپدیت چهارم اضافه شد الان هم هست باز تو این . Time Trial اضافه شده. باس و محیط های جدید

کلا اگه از نسخه اصلی خوشت اومد توصیه میکنم اینو حتما بگیر

من اصلا نسخه اول را بازی نکردم می خواستم بدونم که این داستان بازی را کامل داره بعلاوه یکسری موارد جدید که طبق گفته شما ظاهرا همین طور است.

470dce917e7c.jpg

بازی Star Trek لیک شد
Region Free
نوع دیسک: XGD3
حجم دیسک: 7.40GB

سلام ،میخوام برم سراغ اخرین silent hill ,کاری به متاش ندارم،نقد ها رو خوندم اکثرا به سیستم مبارزات اشکال گرفتن،باقیش به اصالتش وفاداره،
سوال اینجاست، معما ها چالشی یا ساده اس؟؟ خیلی وقت پیش سایلنت هیل بازی کردم، یادم نمیاد،بعد بازی در مراحل یا مرحله اخرش باس اصلی داره یا نه؟ یعنی با غول تموم میشه؟

سلام ،میخوام برم سراغ اخرین silent hill ,کاری به متاش ندارم،نقد ها رو خوندم اکثرا به سیستم مبارزات اشکال گرفتن،باقیش به اصالتش وفاداره،
سوال اینجاست، معما ها چالشی یا ساده اس؟؟ خیلی وقت پیش سایلنت هیل بازی کردم، یادم نمیاد،بعد بازی در مراحل یا مرحله اخرش باس اصلی داره یا نه؟ یعنی با غول تموم میشه؟
silent hill جدیده دیگه؟downpour که معما هاش بعضی هاش چالش بر انگیز بود.بازی هم باس پایانی داره.در کل بازی بدی نبود به نظر من مخصوصا بعضی قسمتا که جو سنگینی داره

silent hill جدیده دیگه؟downpour که معما هاش بعضی هاش چالش بر انگیز بود.بازی هم باس پایانی داره.در کل بازی بدی نبود به نظر من مخصوصا بعضی قسمتا که جو سنگینی داره
به نظر منم بازی خیلی خوبی بود. کلاً این بازی + رزیدنت اویل حرف ندارن. اگه دنبال معماهاش هستی بیشتر باید ساید کوئست انجام بدی. خیلی باحالن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or