بازیهای موجود در بازار برای Xbox 360

سلام ببخشید یه سوال دیگه این نسخه سال بازی بتمن اگه عادی شم بگیریم رو فلش نصب میشه یا حتما یاید برنر مکس باشه

---------- نوشته در 11:20 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:04 PM ارسال شده بود ----------

سلام ببخشید یه سوال دیگه این نسخه سال بازی بتمن اگه عادی شم بگیریم رو فلش نصب میشه یا حتما یاید برنر مکس باشه
یکی جواب نمیده:-/

---------- نوشته در 11:20 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:04 PM ارسال شده بود ----------

یکی جواب نمیده:-/

دوست عزیز اگر میخوای بازی رو نصب کنی حتما باید نسخه برنر مکس بازی رو تهیه کنی.

دوست عزیز اگر میخوای بازی رو نصب کنی حتما باید نسخه برنر مکس بازی رو تهیه کنی.
نه نباید حتما برنر مکس باشه بتمن فرق میکنه میشه دیسک 2 رو نصب کرد بدون اینکه برنر مکس باشه.این بازی گزینه ای برای نصب رو هارد مثل بازی های دیگه نداره.اول دیسکو میذاری.بعد تو منوی بازی به دلخواه یکی از dlc ها یا کلشو نصب میکنی

سلام دوستان من بازی lollipop chainsaw و batman game of the year edition را دانلود کردم ولی بازی عکسش روی صفحه که میاد ok میزنی ارور disc not support رو میده داخل 3 دستگاه تست کردم ضمنا بازی هم برنر مکس بود به نظر شما مشکل چیه

ممنون از همه دوستانی که نظر میدن و باعث میشن من از جیب میارک کمتر بابت این بازیها پول خرج کنم....

4 تا بازی دیگه هم هست که اگه زحمتی نیست نظرتون رو راجبش بگید چون دیگه میخوام خیالم از هر بابت برای خرید قطعی راحت باشه :

شرمنده که اینقدر زیاد شد....

00916600654375519611.jpg

مگه اين كدورونيكا نسخه Retail (ديسكي) داره ؟ كسي تو بازار ديده ؟ خودشم ناشر SEGA:d به حق چيزهاي نديده و نشنيده.

سلام دوستان من بازی lollipop chainsaw و batman game of the year edition را دانلود کردم ولی بازی عکسش روی صفحه که میاد ok میزنی ارور disc not support رو میده داخل 3 دستگاه تست کردم ضمنا بازی هم برنر مکس بود به نظر شما مشکل چیه
این ارور مربوط به ال تی هست اون دیسکی که رایت کردی به احتمال زیاد پچش با ال تی دستگاه ناسازگاره.راستی دستگات ال تی 2 هست یا 3؟

---------- نوشته در 10:38 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:37 PM ارسال شده بود ----------

مگه اين كدورونيكا نسخه Retail (ديسكي) داره ؟ كسي تو بازار ديده ؟ خودشم ناشر SEGA:d به حق چيزهاي نديده و نشنيده.
آره من دیدم.البته ریجن جی شو نمیدونم پال هم داره یا نه

دوست عزیز ال تی 3 هست و تمام بازیها رو تابه امروز به جز این 2 بازی ساپرت کرده

---------- نوشته در 12:05 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:01 AM ارسال شده بود ----------

دوستان چطوری باید پچ بازی رو عوض کنم(lolipop chainsaw-batman game of the year edition) با تشکر

دوست عزیز ال تی 3 هست و تمام بازیها رو تابه امروز به جز این 2 بازی ساپرت کرده

---------- نوشته در 12:05 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:01 AM ارسال شده بود ----------

دوستان چطوری باید پچ بازی رو عوض کنم(lolipop chainsaw-batman game of the year edition) با تشکر
البته من نمی دونم مشکلت چیه ولی برای پچ کردن بازی برای LT3 باید این کارو بکنی:
1- اول از بازی به وسیله imgburn یا nero ایمیج بگیر با فرمت iso. (با nero اگر ایمیج می گیری فرمت پیش فرضش nrg هست برای ایمیج گرفتن با فرمت iso وقتی آدرس ایمیجو ازت می خواست بگیره اون پایین دو تا فرمت داره یکی iso یکی هم nrg. تو عوضش کن بشه iso)
2- نرم افزار XBC رو دانلود کن.
Download
3- این فایلو دانلود کن.
Download
4- XBC رو اجرا کن برو تو تب Image Tools سمت راست پایین گزینه Inject رو فعال کن بعد AP25 Sector رو بزن.
5- اول آدرس فایل ایمیج رو بده بعد آدرس فایلی که در مرحله 3 دانلود کرده بودی.
6- اگر پایین نرم ازار عبارت Operation Completed اومد کار تموم شده و می تونی همون ایمیجو دوباره روی DVD9 رایت کنی و حالشو ببری!

آخرین ویرایش:
این ها در منوی زیر میاد(اولین مال ایمیج LOLIPOP ودومی مال بتمن هست) راستی بعد از وارد کردن دستور العمل بالا روی گذینه ای نباید کلیک کنم با تشکر
Getting media info [H]
Disk Book Type: DVD+R DL
Media Type: DVD+R DL (Blank, Manufactured by UMEDISC)
Media Capacity: Unable to determine
Injecting Sector
Xbox Format Version = Xbox360 XGD3
AP25 Sector file injected at LBA sector 16608

و

ImgBurn 2.5.5.0 is available
ImgBurn - The Ultimate Image Burner! by LIGHTNING UK!

AP25 cannot locate dae.bin file

Injecting Sector

این ها در منوی زیر میاد(اولین مال ایمیج LOLIPOP ودومی مال بتمن هست) راستی بعد از وارد کردن دستور العمل بالا روی گذینه ای نباید کلیک کنم با تشکر
Getting media info [H]
Disk Book Type: DVD+R DL
Media Type: DVD+R DL (Blank, Manufactured by UMEDISC)
Media Capacity: Unable to determine
Injecting Sector

و

ImgBurn 2.5.5.0 is available
ImgBurn - The Ultimate Image Burner! by LIGHTNING UK!

AP25 cannot locate dae.bin file

Injecting Sector

ببین اولا من دوباره میگم شاید مشکلت از LT2 یا 3 بودن نباشه. بعد هم مهم نیست اون جا چی می نویسه فقط کارهایی که گفتم رو بکن. اگر هم اون کار ها رو کردی نه دیگه لازم نیست چیز دیگه ای انجام بدی فقط رایت کن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or