اره تو فلش نصب میشن خیالت راحتببخشید یعنی رو فلش با lt3 میشه dlc ها رو ریخت این dlcهای borderland نباشه فقط زو هارد ایکس باکس میشه ریخت
اره تو فلش نصب میشن خیالت راحتببخشید یعنی رو فلش با lt3 میشه dlc ها رو ریخت این dlcهای borderland نباشه فقط زو هارد ایکس باکس میشه ریخت
این دو تا واقعا قشنگن.من اساسی باهاشون حال کردم.لطفا نظر بدین ببینم از نظر گیم پلی این سه تا بازی که میخوام بگیرم ایا ارزش خریدن داره یا نه؟
![]()
![]()
سبک Lollipop Chainsaw چی ــه؟!

این دو تا واقعا قشنگن.من اساسی باهاشون حال کردم.
اول عکس اولو بازی کن بعد عکس دوم.
داداش ببین...Dante's Inferno بازی قشنگیه و gameplay بازی جالبه...یعنی میتونی exp بگیری و حرکتهای جدید باز کنی و باس هم زیاد داره و دوربین هم یه جاهایی ۳وم شخص و یه جاهایی هم مثل canselvania میشهلطفا نظر بدین ببینم از نظر گیم پلی این سه تا بازی که میخوام بگیرم ایا ارزش خریدن داره یا نه؟
![]()
![]()
![]()
اولی رو بازی نکردم ولی راجع به دومی میتونم بت بگم که بازی رو میتونی با چندین حالت بری...یعنی مثلا تو هر قسمت ۲ یا ۳ تا انتخاب داری واسه رد کردنش ولی گرافیک چندان باحالی نداره و اینکه اگه میخوای بازی کنی باید full-english باشی یعنی انگیلیسیت خیلی خوب باشه....چون باید کلمه به کلمه رو بفهمی که چی میگن....من یه ذره اولش رو رفتم ولی خیلی حال نداد...ممنون... پس یعنی اون یکی زیاد بدرد بخور نیست نه؟ بیشتر هدفم گم پلی بازی هست تا داستان و گرافیک بازی....
اگه لطف کنید یه نظری هم از بابت گیم پلی رو این دو بازی هم بدین خیلی ممنون میشم :
![]()
![]()
من عکس اول و سومو بازی کردم.طرف سومی نرو که خیلی مزخرفه و نمره 2 رو گرفته از 10
اولی هم بدک نیست.گرافیک آنچنانی ای نداره.اوایل مراحلش خیلی قشنگه بعدش تکراری میشه
عکس چهارمی هم بازی نکردم ولی میگن خیلی قشنگه و امتیاز بالایی هم گرفته
فک کنم اگه خوشت بیاد فقط عکس 2 و 4 ارزش خرید داشته باشه ..
تعریف رو که خیلی شنیدم که میگن بهترین عنوان رزیدنت بوده....
راجب بایونتا هم که بچه ها میگفتن شرکت سگا اگه یک کار درست تو عمرش کرده باشه همین ساخت بازی بایونتا بوده....
ممنون از همه دوستانی که نظر میدن و باعث میشن من از جیب میارک کمتر بابت این بازیها پول خرج کنم....
4 تا بازی دیگه هم هست که اگه زحمتی نیست نظرتون رو راجبش بگید چون دیگه میخوام خیالم از هر بابت برای خرید قطعی راحت باشه :
شرمنده که اینقدر زیاد شد....
![]()
![]()
![]()
![]()