بازیهای موجود در بازار برای Xbox 360

به غیر از این بازی‌هایی‌ که این پایین نوشتم بازی دیگه یی هم هست که اکشن و دو نفر باشه؟یعنی‌ استوری دو نفر داشته باشه؟ممنون میشم اگه بنویسید...
Army Of Two,MK,F.E.A.R 3,COD,Tekken

دوستان رزیدنت اویل و سایلنت هیل اچ دی و سایلنت هیل رگبار و SSX تا پایان سال عرضه میشن یا نه؟
در ضمن Syndicate و Binary Domain ارزش خرید دارن یا نه؟ آخه میخوام دارکنس و سول کالیبر و متال گیر رو بگیرم.گفتم اگه اون دوتا زیاد جالب نیستن اصلاً نخرمشون!

دوستان رزیدنت اویل و سایلنت هیل اچ دی و سایلنت هیل رگبار و SSX تا پایان سال عرضه میشن یا نه؟
در ضمن Syndicate و Binary Domain ارزش خرید دارن یا نه؟ آخه میخوام دارکنس و سول کالیبر و متال گیر رو بگیرم.گفتم اگه اون دوتا زیاد جالب نیستن اصلاً نخرمشون!

همه شون خوبن ولی به نظر من سال کالبر چندان جالب نیست

اون دو تا هم که گفتی دوتاشون خوبن البته خودم فقط Syndicate رو بازی کردم اون هم اعضا که بازی کردن گفتن خوبه.
متال گیر رو حتما بگیر اسورا وارد هم خوبه.

من هنوزم منتظر اون بمب ها هستم(به قول فتح الله زاده) این بازی ها هم دیدم همه شون متوسط و خوب از اب در اومدن من منتظر بازی های متا 85-90 ام که تا عید فقط یک بمب هست اونم mass efect بقیه هم اکثرا تابستون سایلینت هیل و نینجا هم متای 75-80 پیش بینی میکنم حالا این گفتم واسه سخن اصلی من الان میخوام بین syndicate و asura s wrath یکی را انتخاب کنم؟ کمک کنید؟ دارکنس هم که بد ضد خالی زد از لحاظ نمره نه چون این بازی من انقدر شماره 1 دوست داشتم که حتی 5 هم میگرفت 2 بازی میکردم از لحاظ اتمسفر و اصلا دوست ندارم 2 شو بگیرم حالا هر چقدر اکشن عامه پسند داشته باشه(این اتمسفر بازی ها خیلی کمرنگ شدن metro هم که رفت واسه 2013

من هنوزم منتظر اون بمب ها هستم(به قول فتح الله زاده) این بازی ها هم دیدم همه شون متوسط و خوب از اب در اومدن من منتظر بازی های متا 85-90 ام که تا عید فقط یک بمب هست اونم mass efect بقیه هم اکثرا تابستون سایلینت هیل و نینجا هم متای 75-80 پیش بینی میکنم حالا این گفتم واسه سخن اصلی من الان میخوام بین syndicate و asura s wrath یکی را انتخاب کنم؟ کمک کنید؟ دارکنس هم که بد ضد خالی زد از لحاظ نمره نه چون این بازی من انقدر شماره 1 دوست داشتم که حتی 5 هم میگرفت 2 بازی میکردم از لحاظ اتمسفر و اصلا دوست ندارم 2 شو بگیرم حالا هر چقدر اکشن عامه پسند داشته باشه(این اتمسفر بازی ها خیلی کمرنگ شدن metro هم که رفت واسه 2013

من کلا از این جدید ها Binary Domain رو ترجیح می دم اما بین اون دوتا که گفتی به نظرمن Syndicate بهتره. هردوشون به شدت فانتزی هستن.

---------- نوشته در 09:19 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:13 PM ارسال شده بود ----------

ُSSX به زودی و بقیه دم عید میان.
به نظر من دارکنسو بی خیال شو (مگر این که خیلی به سبکش علاقه داشته باشی) ولی هم Syndicate و هم Binary Domain رو بگیر. متال گیر هم اسمش HD Edition هست اما کیفیتش فقط یه ذره با نسخه های اصلی فرق داره و گرافیک حداقل مال 6-7 سال پیشه! از این لحاظ یه ضد حال به تمام معناست. البته اون قدر خوب هست که با وجود گرافیک فاجعه اش باز هم باهاش میشه حال کرد. سول کالیبر رو هم چون با فایتینگ حال نمی کنم بازی نکردم.

---------- نوشته در 09:22 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:19 PM ارسال شده بود ----------

به غیر از این بازی‌هایی‌ که این پایین نوشتم بازی دیگه یی هم هست که اکشن و دو نفر باشه؟یعنی‌ استوری دو نفر داشته باشه؟ممنون میشم اگه بنویسید...
Army Of Two,MK,F.E.A.R 3,COD,Tekken

من اهل بازی چند نفره نیستم ولی قطعاً یکی رو فراموش کردی! Gears of War 3 بهترین Co-op رو داره خیلی باهاش حال کردم. در ضمن اسم Syndicate رو هم اضافه کن. من که امتحان نکردم ولی ظاهراً Co-op خوبی داره.

فكر كنم SSX ليك شد.

بله SSX و Mortal Kombat Koplete Edition لیک شدند!

86429132526188005364.jpg
76503975383197504094.jpg

---------- نوشته در 06:16 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:20 PM ارسال شده بود ----------

ممنون از كمكتون

راستی ببخشید من حواسم نبود ظاهراً Syndicate در قسمت Co-op دارای Split Screen نیست. یعنی با یه کنسول نمی تونی بازی کنی دو نفره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or