بازیهای موجود در بازار برای Xbox 360

من امروز Binary Domain رو گرفتم. بازی باحالیه. بعد از چند ماه بالاخره دلم اومد بتمنو ول کنم برم سراغ یه بازی دیگه. بازی یه کپی از ونکوییشه البته می تونید به یارتون دستور هم بدین و یه سری از این همکاری ها مثل Army of Two داره.البته اون سرعت و روونی ونکوییشو نداره اما قطعا ارزش امتحان رو داره.

سلام دوستان,یک نفر که 100%امتحان کرده تورو خدا بهم بگه و راهنماییم کنه:
من دستگاهم روش LT2 نصبه و نمیخوام هم که LT3 بزنم
حالا از تو این بازیهای جدید اومده کدومشون رو با LT2 میتونم بازی کنم؟؟؟:
Never dead
soul calibr V
darkness 2
Kingdoms Of Amalur Reckoning
metal gear HD colecsion
final fantezi XIII-2

سلام دوستان,یک نفر که 100%امتحان کرده تورو خدا بهم بگه و راهنماییم کنه:
من دستگاهم روش LT2 نصبه و نمیخوام هم که LT3 بزنم
حالا از تو این بازیهای جدید اومده کدومشون رو با LT2 میتونم بازی کنم؟؟؟:
Never dead
soul calibr V
darkness 2
Kingdoms Of Amalur Reckoning
metal gear HD colecsion
final fantezi XIII-2
دوست عزیز من همه این بازیها رو با LT2 بازی کردم.
البته من ایمیج نسخه LT3 رو دانلود کردم و برای LT2 پچشون کردم و رایت کردم...
شما هم یا میتونی دانلود کنی یا نسخه LT2 این بازیها رو (در صورت موجود بودن) بخری!!!

دوست عزیز من همه این بازیها رو با LT2 بازی کردم.
البته من ایمیج نسخه LT3 رو دانلود کردم و برای LT2 پچشون کردم و رایت کردم...
شما هم یا میتونی دانلود کنی یا نسخه LT2 این بازیها رو (در صورت موجود بودن) بخری!!!
پیشنهاد من اینه که اگر بازی ها رو دانلود نمی کنی دستگاهو آپدیت کن چون در غیر این صورت باید 6 تومن پول بازی 100% رایت شده بدی و با این بازی های معمول نمیشه تازه باید 1000 تومن هم خرج DVD9 کنی تا بازی رو دوباره رایت کنی.
در ضمن Never Dead رو کلا فراموش کن. مسخره‎ست

پیشنهاد من اینه که اگر بازی ها رو دانلود نمی کنی دستگاهو آپدیت کن چون در غیر این صورت باید 6 تومن پول بازی 100% رایت شده بدی و با این بازی های معمول نمیشه تازه باید 1000 تومن هم خرج DVD9 کنی تا بازی رو دوباره رایت کنی.

نور دد بازیه معمولی هست نمیشه گفت بده یکم تقلیدی هست

دوست عزیز اکثر(تقریبا تمام) بازی های lt3 نسخه lt2 شون هم برای فروش هست و این کاری که شما گفتید لازم نیست در ضمن بعد از آپدیت باید تمام بازیهای قبلی رو فراموش کنه و نسخه lt3 شون رو تهیه کنه...
من که به شخصه با این کار به شدت مخالفم (البته اگر کسی میخواد لایو بازی کنه قضیش جداست و حتما باید آپدیت کنه...)

دوست عزیز اکثر(تقریبا تمام) بازی های lt3 نسخه lt2 شون هم برای فروش هست و این کاری که شما گفتید لازم نیست در ضمن بعد از آپدیت باید تمام بازیهای قبلی رو فراموش کنه و نسخه lt3 شون رو تهیه کنه...
من که به شخصه با این کار به شدت مخالفم (البته اگر کسی میخواد لایو بازی کنه قضیش جداست و حتما باید آپدیت کنه...)

نمی دونم من که جایی نسخه LT2 ندیدم رفتم آپدیت کردم. اگر جایی LT2 می فروشن خوب قطعا این انتخاب بهتریه. البته اگر آپدیت کنه هم لازم نیست بازی ها رو دوباره بخره. من که خودم 5 تا بازی رو براشون DVD9 گرفتم خودم پچ کردم و رایت کردم. همشون هم بدون هیچ مشکلی روی LT3 اجرا شدن. البته من چون عناوین مشترک با PC رو (به جز RAGE) نسخه PCشون رو گرفتم تعداد اینا زیاد نبود وگرنه باید حدود 15 تا بازی رو دوباره رایت می کردم. شما جایی رو می شناسی که نسخه LT2 بفروشه؟ یکی از دوستای منم دنبالش می گشت.

---------- نوشته در 11:31 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:19 PM ارسال شده بود ----------

نور دد بازیه معمولی هست نمیشه گفت بده یکم تقلیدی هست

درسته ولی من برای بازی های زیر 7.5 ارزش قائل نیستم و ترجیح میدم به جای بازی کردن NeverDead دوباره گیرز یا بتمنو تموم کنم. این دیوونه بازی ها که مسخره و زیادی عجیب و غریب اند ارزش ندارن واسشون وقت بذارم.

نمی دونم من که جایی نسخه LT2 ندیدم رفتم آپدیت کردم. اگر جایی LT2 می فروشن خوب قطعا این انتخاب بهتریه. البته اگر آپدیت کنه هم لازم نیست بازی ها رو دوباره بخره. من که خودم 5 تا بازی رو براشون DVD9 گرفتم خودم پچ کردم و رایت کردم. همشون هم بدون هیچ مشکلی روی LT3 اجرا شدن. البته من چون عناوین مشترک با PC رو (به جز RAGE) نسخه PCشون رو گرفتم تعداد اینا زیاد نبود وگرنه باید حدود 15 تا بازی رو دوباره رایت می کردم. شما جایی رو می شناسی که نسخه LT2 بفروشه؟ یکی از دوستای منم دنبالش می گشت.
برای نمونه یک سایت رو بهتون معرفی میکنم... در حالت عادی بازی ها رو در سایت به صورت lt3 معرفی کرده و میفروشه اما اگه درخواست کنید نسخه lt2 رو با قیمت 3000 تومان براتون میفرستن...
سایت های دیگری هم هست اگر خواستید در خدمتم...

درسته ولی من برای بازی های زیر 7.5 ارزش قائل نیستم و ترجیح میدم به جای بازی کردن NeverDead دوباره گیرز یا بتمنو تموم کنم. این دیوونه بازی ها که مسخره و زیادی عجیب و غریب اند ارزش ندارن واسشون وقت بذارم.
کاملا با این حرفات موافقم . به نظر منم Never dead ارزش وقت گذاشتن رو نداره

بازی Syndicate هم لیک شد!

syndicate.jpg

Asuras Wrath هم ریلز شد! خبر خوب که باحتی و بدون پچ رو Lt2 جواب میده و برای کسانی که نمیخوان دستگاهشونو LT3 بزنن عالیه
ناشر : Capcom

پلاتفرم : XBOX360

کد منطقه : FREE

نوع دیسک: XGD2

تعداد دیسک:1

تاریخ انتشار : Feb 12, 2012

سبک بازی : اکشن - داستانی

حالت های بازی : تک نفره

درجه سنی : +15

دوستان به غیر از سری cod , army of two , gears چه بازی هایی رو 2 نفره پیشنهاد میدین ؟ یعنی split screen باشه ...
تیکن3 و فیفا 2012 رو بهتون پیشنهاد میکنم بازی کنید واقعا 2نفره خیلی حال میده عزیز

---------- نوشته در 11:41 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:40 PM ارسال شده بود ----------

Syndicate هم ریلز شد دوستان

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or