بازیهای موجود در بازار برای Xbox 360

دوستان یکی جواب بده resident evil 4 رو کسی تو 360 بازی کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بازی رو دیسک عرضه شده ؟؟؟ یعنی معمولی اجرا میشه؟

خیر از رو دیسک اجرا نمیشه
دیسک رو میگذارید داخل درایو
کلید زرد Y رو میزنید و بازی رو Install میکنید
حالا میتونید بازی کنید.

میخرم

پس می صرفه ببری آپدیت کنی چون بازی های 3000 تومنی رایج تو بازار 97% رایت شدن و نمیشه پچشون کرد. البته رو هارد هم نصب نمیشن و باهاشون لایو هم نمیشه رفت. برای پچ کردن باید نسخه کاملو داشته باشی که یا باید دانلود کنی یا باید برای هر بازی 6000 تومن + یک DVD9 (برای رایت دوباره) خرج کنی. بنابراین بهتره آپدیت کنی. با این حال اگر نیاز داشتی برو به این آدرس:
How to convert LT+ 3.0 ISO to LT+ 2.0 compatible ISO | XboxPirate

---------- نوشته در 10:56 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:40 PM ارسال شده بود ----------

Silent hil: DP
Silent hill Hd colection
کی میاد دقیقا؟!
ORC رزیدنت اویل کی میاد؟!
Silent Hill HD Collection: حدود 15 اسفند
Silent Hill Downpour: یک هفته بعد از اون
Resident Evil Operation Raccoon City: اول نوروز 91

مثله اینکه DLC بازی Fallout هم منتشر شده.

lg_38cf5_128jpg

دوستان برای اجرای بازیهای جدید به lt3 نیازه راستی کدوم بازیهای lt2 با ابدیت کردن به درد نمیخوره ممنون از جوابتون

برای اجرای بازی های جدید نیازی به LT3 نیست. اما چون تو بازار نسخه های هماهنگ با LT3 فروخته میشه پیدا کردن بازی برای LT2 تو بازار غیر ممکنه. اگر دانلود می کنی بگو من راه حلشو بگم وگر نه می صرفه ببری آپدیت کنی. بازی های LT2 هم هیچ کدم به درد نمی خورن. البته اگر ایمیج بازی رو خودت داری می تونی پچشون کنی و بازی کنی. برای اصلاعات کامل تر به این جا مراجعه کن:
http://forum.bazicenter.com/thread54449/

---------- نوشته در 11:20 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:12 AM ارسال شده بود ----------

دوستان من الان lt3 دارم بازی های قبلی رو که به کل دیگه باز نمیکنه .. راهی نیست نه ؟ به جز خریدنش ؟:دی

اگر لایو نمیری و آفلاین بازی می کنی هست! برو به پست دوم این تاپیک و راهنمای پچ کردن بازی ها رو بخون الکی پول بازی ندی!
http://forum.bazicenter.com/thread54449/

اين ها خوبن؟؟؟!!

نام بازی : X-Men: Destiny
Fallout: New Vegas
Vanquish
نام بازی : Serious Sam HD: The First & Second Encounter
نام بازی : Mindjack
نام بازی : Red Faction: Armageddon

ميًگن اينا بدن چرا؟

Operation Flashpoint: Red River
Duke Nukem Forever

ببخشيد زياد سوال مي كنم!:d

اين ها خوبن؟؟؟!!

نام بازی : X-Men: Destiny
Vanquish
نام بازی : Serious Sam HD: The First & Second Encounter
نام بازی : Mindjack
نام بازی : Red Faction: Armageddon

ميًگن اينا بدن چرا؟

Operation Flashpoint: Red River
Duke Nukem Forever

ببخشيد زياد سوال مي كنم!:d

X-Men: Destiny :نه
Fallout: New Vegas : خوبه ولی باید تحمل گرافیک کمی ضعیف و باگ هاشو داشته باش تا بتونی ازش لذت ببری
Vanquish : خوبه گیم پلی حرف نداره ولی داستان ضعیفه
Serious Sam HD: The First & Second Encounter : بد نیست به شرطی که قبلا بازی کرده باشی رو کامپیوتر که حالت نستالژی برات داشته باشه وگرنه فکر کنم با گرافیکش حال نکنی و بذاریش کنار:-b
Mindjack بدرد نمیخوره
Operation Flashpoint: Red River خوبه ولی شبه سازه جنگه و نباید انتظار اکشنCOD رو ازش داشتهb-)
Duke Nukem Forever آشغاله

آخرین ویرایش:
Fallout: New Vegas : خوبه ولی باید تحمل گرافیک کمی ضعیف و باگ هاشو داشته باش تا بتونی ازش لذت ببری
Serious Sam HD: The First & Second Encounter : بد نیست به شرطی که قبلا بازی کرده باشی رو کامپیوتر که حالت نستالژی برات داشته باشه وگرنه فکر کنم با گرافیکش حال نکنی و بذاریش کنار:-b
Mindjack بدرد نمیخوره
Red Faction: Armageddon خوبه ولی شبه سازه جنگه و نباید انتظار اکشنCOD رو ازش داشتهb-)

پس اين ها رو بگيرم:

Vanquish

سبك رد فكشن چيه؟

Mindjack بدرد نمیخوره
Red Faction: Armageddon خوبه ولی شبه سازه جنگه و نباید انتظار اکشنCOD رو ازش داشتهb-)
اقا کجای این شبیه سازه؟؟؟؟این تخیلی هست....فیزیک فوقالعاده داره ولی...1 ش بهتر بود به نظر من چون open world بود....درضمن برای اون دوستمون بگم که پر از جک و جونور هست 2ش.
سبك رد فكشن چيه؟
اکشن سوم شخص فکر کنم.

پس اين ها رو بگيرم:

Vanquish

سبك رد فكشن چيه؟

بله اون دوتا به علاوه Red Faction. چون Vanquish که شاهکاره اون دوتای دیگه هم قشنگن. Red Faction اکشن سوم شخصه که به حمله فصایی ها به مریخ مربوط میشه و هیچ ربطی هم به شبیه سازی جنگ نداره کاملاً تخیلیه. البته نسخه قبل (Guerrilla) واقعاً عالی بود و Open World بود اما این یکی اون قدر باحال نیست و Open World هم نیست. با این حال هنوز ارزش خرید داره.

سلام
جون هر کی که دوست دارین بازی کتلفیلد 3 (دی وی دی 1 آنلاین) هر کی میتونه نسخه برن مکسش برام تهیه کنه هزینه هاش رو هم میدم. پخ بدین

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or