بازیهای موجود در بازار برای Xbox 360

خب كاپيتان آمريكا هم خوبه.
قبليه هم جالب بود.
حالا مي رم تريلرش رو مي بينم و يكش رو مي خرم.
مي دونم زياد سوال كردم اما يكي بگه اين دو تا چه جوري چون مي خواهم هر چي بازي كه نگرفتم رو بگيرم:

Warhammer 40,000: Space Marine
سبكش چيه؟

Spider-Man: Edge of Time

قبليه هم جالب بود.
مي دونم زياد سوال كردم اما يكي بگه اين دو تا چه جوري چون مي خواهم هر چي بازي كه نگرفتم رو بگيرم:

سبكش چيه؟

این خیلی خوب شمشیر و تفنگ هم داره سبکس هم خیلی خوبه

spider man هم بازیکردم ولی فکر نکنم مالی باشه

دوست عزیز یه سوال دارم نحوه اجرای بازی فرق داره یعنی بازی داخل دیسک عرضه شده؟
اخه دوستم حرف از usb هاردو اینا میزد میشه یه توضیحی بدی راجب به نحوه اجرا بازی در صورت فرق داشتن با بازی های دیگه؟

نسخه HD بازی که 4 ماه قبل منتشر شده روی یک دیسک عرضه شده مثل هر بازی دیگه ای.

---------- نوشته در 12:29 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:22 AM ارسال شده بود ----------

قبليه هم جالب بود.

سبكش چيه؟

ٌWarhammer 40,000: Space Marine: بازی اکشن سوم شخص خوبیه و ادامه بازی های استراتژیک Warhammer هست که چند نسخه اش برای PC منتشر شده بود و حالا تغییر سبک داده تا واسه کنسول ها هم بیاد. بازی خوبه ولی متاسفانه (بخوانید خوشبختانه!) اصلاً به پای اون سری استراتژیک که همشون فوق العاده بودن نمی رسه. بازی خیلی کم عمق و کم تنوعه و زود تکراری میشه. یه گله اُرک می ریزن سر راهت و تو همشونو نفله می کنی. در مجموع قابل بازی است ولی من که حال نداشتم تمومش کنم.

Spider-Man: Edge of Time: بی خیالش شو. بد نیست اما ارزش نداره.

---------- نوشته در 12:30 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:29 AM ارسال شده بود ----------

بازی های جدید حتما باید LT3 داشته باشیم ؟ من LT2 دارم نمیتونم بازی کنم ؟

بازی ها رو می خوای بخری یا دانلود می کنی؟

---------- نوشته در 12:31 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:30 AM ارسال شده بود ----------

الان در حال حاظر دقیقا چه بازی های تو بازار هست واسه 360 ؟!

صد ها بازی هست عزیز جان! میشه یه کم جزئی تر مشخص کنی چی میخوای؟

دوست عزیز یه سوال دارم نحوه اجرای بازی فرق داره یعنی بازی داخل دیسک عرضه شده؟
اخه دوستم حرف از usb هاردو اینا میزد میشه یه توضیحی بدی راجب به نحوه اجرا بازی در صورت فرق داشتن با بازی های دیگه؟
دوستان یه کمکی کنید residetn evil 4 چه جوری اجرا میشه؟ به صورت معمولی یا دنگو فنگ؟

آخرین ویرایش:
دوستان از اونجایی که بنده زیاد آرکید بازی میکنم میخواستم نظرتون رو در مورداین بازیای آرکید بدونم البتهچند بازی سبک دیگه هم هست.ممنون میشم راهنماییم کنید:

DreamWorks Super Star Kartz
Happy Feet 2
Monkey Island: Special Edition...
Triple Pack: XBLA Comp
Rio
Dreamcast Collection
Rango: The Video Game
Vanquish
Castlevania: Lords of Shadow
PopCap Hits! Vol 2
Skate 3

دوستان از اونجایی که بنده زیاد آرکید بازی میکنم میخواستم نظرتون رو در مورداین بازیای آرکید بدونم البتهچند بازی سبک دیگه هم هست.ممنون میشم راهنماییم کنید:

DreamWorks Super Star Kartz
Happy Feet 2
Monkey Island: Special Edition...
Triple Pack: XBLA Comp
Rio
Dreamcast Collection
Rango: The Video Game
Vanquish
PopCap Hits! Vol 2
Skate 3

داداش منظورت از بازی های آرکید بازی های Xbox Live؟
این Triple PAck رو به نظرم حتما بگیر چون 3 تا بازیش خیلی قشنگن
Vanquish
این دو تا هم بازی های خوبی هستن ولی آرکید نیستن حتما بگیر
دو تا بازی Rango و Rio هم فکر نمیکنم بازی های خوبی باشن واسه بازی کردن.از بین این دو تا Rango بهتره
این بازی PopCap هم فکر کنم بازی Plants VS Zombies بازی خیلی جالبی باشه .بازی آرکیده باحالیه(فکر کنم این بازی توش باشه های مطمعن نیستم)
Monkey Island رو هم با اینکه خودم بازی نکردم ولی تعریفشو خیلی شنیدم
من خودم این Sakte 3 رو بازی کردم ولی زیاد خوشم نیومد .آخه هم سخت بود و هم بازی بعد از مدت کئتاهی تکراری میشد

داداش منظورت از بازی های آرکید بازی های Xbox Live؟
این Triple PAck رو به نظرم حتما بگیر چون 3 تا بازیش خیلی قشنگن
Vanquish
این دو تا هم بازی های خوبی هستن ولی آرکید نیستن حتما بگیر
دو تا بازی Rango و Rio هم فکر نمیکنم بازی های خوبی باشن واسه بازی کردن.از بین این دو تا Rango بهتره
این بازی PopCap هم فکر کنم بازی Plants VS Zombies بازی خیلی جالبی باشه .بازی آرکیده باحالیه(فکر کنم این بازی توش باشه های مطمعن نیستم)
Monkey Island رو هم با اینکه خودم بازی نکردم ولی تعریفشو خیلی شنیدم
من خودم این Sakte 3 رو بازی کردم ولی زیاد خوشم نیومد .آخه هم سخت بود و هم بازی بعد از مدت کئتاهی تکراری میشد
خیلی ممنون از راهنماییت داداش
بله منظورم بازیهای سبک آرکید هست که بعضی بازیهای لایو هم شاملش میشن البته من که نمیدونم از لایو چیزی بگیریم چون پوینتشو ندارم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or