اگه تو این سبک میخوای درت مالی نیستنید فور اسپید ران خیلی بهترهDiRT 3 بازیش خیلی جالبه,روحتو میتونی از بدنت دربیاری و پرواز بدی و درون ماشینهای مردم جا بزنی,در کل با یک بازی تخیلی سرکار داریDriver San Francisco بازی ارزش خریدن رو داره ولی گرافیکش معمولی هستBodycountاینو بهت پیشنهاد میکنم اصلا نخری,آخه سازنده بازی تقلب کرده و بجای 1دیسک الکی حجمشو زیاد کرده تا من و شما گرون پول بدیمRAGE بازی خوبیه و هیجان زیادی بهت میده,تو مایه های مس افکت هست(ولی مس افکت بهتره)Bulletstorm اگه گرافیک بازی برات مهم نیست اینو بهت پیشنهاد میکنم,ولی گرافیکش خیلی بده بجاش گیم پلی و صداگذاریش و.. خیلی عالی کار شده و مدتها سرگرمت میکنهBRINK این بازی مثل شماره قبلیش یه شاهکار از آب در اومده,ولی من در کل نمیدونم چرا از نسخه قبلیش بیشتر خوشم میاد,سبکش تو مایه های کال آف دیوتی هستCall of Juarez: The Cartelسلام مي خواستم ببينم اين بازي هاي قشنگن؟DiRT 3Driver San FranciscoBodycountRAGEBulletstormBRINKCall of Juarez: The Cartel
اگه تو این سبک میخوای درت مالی نیستنید فور اسپید ران خیلی بهترهDiRT 3 بازیش خیلی جالبه,روحتو میتونی از بدنت دربیاری و پرواز بدی و درون ماشینهای مردم جا بزنی,در کل با یک بازی تخیلی سرکار داریDriver San Francisco بازی ارزش خریدن رو داره ولی گرافیکش معمولی هستBodycountاینو بهت پیشنهاد میکنم اصلا نخری,آخه سازنده بازی تقلب کرده و بجای 1دیسک الکی حجمشو زیاد کرده تا من و شما گرون پول بدیمRAGE بازی خوبیه و هیجان زیادی بهت میده,تو مایه های مس افکت هست(ولی مس افکت بهتره)Bulletstorm اگه گرافیک بازی برات مهم نیست اینو بهت پیشنهاد میکنم,ولی گرافیکش خیلی بده بجاش گیم پلی و صداگذاریش و.. خیلی عالی کار شده و مدتها سرگرمت میکنهBRINK این بازی مثل شماره قبلیش یه شاهکار از آب در اومده,ولی من در کل نمیدونم چرا از نسخه قبلیش بیشتر خوشم میاد,سبکش تو مایه های کال آف دیوتی هستCall of Juarez: The Cartel
---------- نوشته در 07:11 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:07 PM ارسال شده بود ----------
از دوستانی که بازی Metal Gear HD colecsion Xbox360 راخریده اند خواهش میکنم که درباره این بازی کمی توضیح بدن و بگن که ارزش خریدن 2تا دی وی دی رو داره؟؟؟ (من فقط متال جر ps1رو دیدم تاحالا)
اینو بهت پیشنهاد میکنم اصلا نخری,آخه سازنده بازی تقلب کرده و بجای 1دیسک الکی حجمشو زیاد کرده تا من و شما گرون پول بدیمRAGE بازی خوبیه و هیجان زیادی بهت میده,تو مایه های مس افکت هست(ولی مس افکت بهتره)
---------- نوشته در 07:11 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:07 PM ارسال شده بود ----------
آره سازنده ها میدونستن شما میخوای دیسک 3تومنی بخری 3تاش کردن که 9تومن بدی بره تو پاچت
حرفی میزنی هااااا
تنها شباهتش هم به مس افکت سوم شخص بودنش...
که البته اگر FIFA 12 شبیه مس افکت باشه Bulletstorm نیست!
اولاً RAGE اول شخصه!
دوماً ایشون Bulletstorm رو گفتن شبیه مس افکته که البته اگر FIFA 12 شبیه مس افکت باشه Bulletstorm نیست!
ببخشیدآقا من rage رو به هیچکس پیشنهاد نمیکنم خداییش اصلا اون چیزی نبود که نشون میدادن برای همینم همون بهتر که کسی نخرتش من موندم اصلا هدف این دو شرکت مشهور id و betheda چی بود که یه همچنی چیزی رو ساختن واقعا متعجبم البته نمیگم بازیش مزخرف هست نه ولی چیزی بیشتر از یک borderland با گرافیک ازش انتظار نداشته باشید
من پیشنهاد میکنم که بازی Wet رو بازی کنید,درسته زیاد گرافیک نداره ولی خیلی بازی قشنگیه و حرکاتی شبیه به Max Payn و حتی زیباتر از اون داره و میتونه تا آمدن مکس پین3 به بازار کاملا ارضاتون کنه(هرچند مکس پین چیز دیگه ای است)
گرون نشده! این فروشنده های ... دنبال کوچک ترین بهانه ای می گردن برای گرون کردن! مثلا XBOX گرون شده چون دستگاه کپی خور کم شده. حالا چرا دسته XBOX یا هاردش گرون شده و این چه ربطی به هک ایکس باکس داره خدا میدونه! من از یه فروشگاه پشت شهرداری پرسیدم همون قیمت قبلی می داد. این فروشگاهم همون قیمت می ده:دوستان ببخشید من دو سه ماهی بود بازی جدید نخریده بودم . امروز که یه سری به این فروشگاه های اینترنتی زدم جا خوردم . چرا بازی های ایکس باکس اینقدر گرون شده ؟؟؟