بازیهای موجود در بازار برای Xbox 360

یه جا معرفی کنید بازیهای جدید رو با روش Burner max رایت کنه. کارشم خوب باشه.
فروشگاه اینترنتی - 360 Shop من 2 ساله از اینجا خرید میکنم راضیم
دوستان لطفاً یه جا رو معرفی کنید که rage و need for speed :the run ریجن ntsc/uc داشته باشه
ممنون میشم

360shop خیلی گرون می ده.

داداش واسه خرید BURNER MAX برو اینجا
اقا 360shop 3500 میده
این مانیا سافت 8000 تومان اون وقت اون گرونه !!!

این سایت هم خوبه من تا قبل از اومدن XDG3 همش از این سایت خرید میکردم کیفیتش واقعا خوبه ولی یکم دیر اپدیت میشه
فروشگاه اینترنتی بازیهای xbox360 :: همراه با تخفیفات ویژه :: با همکاری ایران مارکت سنتر :: تحویل در محل

کسی میتونه یه بازی خوب معرفی کنه! برای یک آدم 40 ساله میخوام که نمیتونه بازیهای اول شخص سریع مثل MW3 رو انجام بده طفلکی بعد از یه ربع بازی سرش گیج میره و حالش بهم میخوره!!! (با محیط 3 بعدی مشکل داره)

با رزیدنتها خوب بوده ولی تمام کرده. حالا یه بازی خوب میخوام براش.

آقا مطمئنی آواکس بازی هارو برنر می زنه؟ آخه نوشته 3000 تومن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

---------- نوشته در 04:14 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:12 PM ارسال شده بود ----------

کسی میتونه یه بازی خوب معرفی کنه! برای یک آدم 40 ساله میخوام که نمیتونه بازیهای اول شخص سریع مثل MW3 رو انجام بده طفلکی بعد از یه ربع بازی سرش گیج میره و حالش بهم میخوره!!! (با محیط 3 بعدی مشکل داره)

با رزیدنتها خوب بوده ولی تمام کرده. حالا یه بازی خوب میخوام براش.

Rayman بگیر براش که سکته نزنه!!! :))=))>:):laughing::cheesygri:clap::o

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or