بازیهای موجود در بازار برای Xbox 360

خود منم همین سوال رو داشتم میخواستم ببینم بجز بازی بتمن وسنیک دیگه کدوم لازی ها 3 بعدی میشن؟
الان اینا یادمه:
COD:Black Ops
Crisys:2
یه بازی ماشینی هست که ماشین های عجیب غریب و از اینا که خیلی تایرشون بزرگه (اسمش رو نمیدونم) که رو باکس شاتش هم بزرگ نوشته که 3D هست!

خود منم همین سوال رو داشتم میخواستم ببینم بجز بازی بتمن وسنیک دیگه کدوم لازی ها 3 بعدی میشن؟

gears of war 3 هم سه بعدی هست برید تو اپشن خود بازی اونجا گزینه 3 بعدی رو فعال کنید وسط بازی هم می تونید فعال کنید صفحه دو قسمت می شه ..البته نمی دونم با تی وی های ال جی که عینک هاش پسیو هست می شه سع بعدی بازی کرد گرز رو ؟؟؟ یا حتما باید تی وی اکتیو باشه ؟ اگه کسی این مورد رو می دونست برام پیام خصوصی کنه چون به خاطر همین موضوع هنوز تی وی سه بعدی نخریدم. اف تاپیک هم می شه پیام خصوصی کنید اگه می دونید.تشکر

یه سوال واسه من پیش اومده اونم اینکه چرا انقدر اختلاف قیمت داره بازی های ایکس باکس
و از کجا میشه با قیمت پایین خرید بازی ها رو؟
من بچه تهران کوی نصر هستم
محل ما 4تومن میده اما رفیقم تو یزد 2500 میخره این خیلی جواست
من تو تهران از کجا میتونم بازی ها رو 2500 یا 3000 تومن گیر بیارم؟

یه سوال واسه من پیش اومده اونم اینکه چرا انقدر اختلاف قیمت داره بازی های ایکس باکس
و از کجا میشه با قیمت پایین خرید بازی ها رو؟
من بچه تهران کوی نصر هستم
محل ما 4تومن میده اما رفیقم تو یزد 2500 میخره این خیلی جواست
من تو تهران از کجا میتونم بازی ها رو 2500 یا 3000 تومن گیر بیارم؟

دوست عزیز هر ارزونی بی دلیل نیست معمولا جاهایی که بازی هایی با قیمت بالا عرضه میکنن از دیست های مرغوب تر مثل ورباتیم استفاده میکنن یا مثلا بازی ها داری قاب رنگی و کاور گلاسه هستند اگر این ها برایت مهم نیست میتونی از سایت ها خرید کنی که هم قیمت بین 2.5 تا 3.5 دارن و هم تنوع خوبی دارن
پشت شهرداری هم میتونی بازی های 2.5 تا 3 پیدا کنی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or