بازیهای موجود در بازار برای Xbox 360

تا اونجایی که من اطلاع دارم فقط نسخه PS3 بازی گزارشگر عربی داره.تازه فقط رجین 2 بازی.
ممنون اشکان جان اره ریجن 2 ps3 گزارش عربی داره
اما نسخه 360 که تو امارات پخش شده بودم گزارش عربی داشت که یکی از بچه ها همینجا داشتش اما نمیتونس رایتش کنه قفل داشت برایه همین میخواست اورجینال بفروشه که من نمیتونستم با اون قیمت بخرم

1318822108.jpg

1318821967.jpg

بازی هایی که اومدن ! ....

آقا این BF3 نیومده ؟ فروشگاه های اینترنتی که تحریم کردن . تو تاپیکا هم خبری نبود
متاسفانه همینطوری که شما میگی.اکثر فروشگاه های اینترنتی تحریم کردن بازی رو.امروز هم که رفته بودم توپخونه خیلی از مغازه دارها گفتن که بازی رو نمیارن.:|

سلام
دوستان اگر امکان دارد بازی های هم سبک Alan Wake را معرفی کنید
لحاظ گرافیک و psychology thrirll هم حد قابل قبول و بالایی داشته باشند
با تشکر
متأسفانه بازی‌های خوش ساخت زیادی تو این سبک نداریم ولی خوب بازی زیبای Deadly Premonition رو به شما پیشنهاد میکنم، هر چند که بازی بزرگی نیست ولی خوب ارزش یک بار امتحان کردن رو داره، بازی از لحاظ گرافیکی ضعیف هست ولی از لحاظ روایت داستان بسیار قوی ظاهر شده و هم سبک بازی سایلنت یل هست.
9eNIZ9PbLydWDpjR3xbAnrvFcqoiRWj-RWs4U9dJ-iI_jEzb3LIFiOCMEFsXIB5YSmAlpgzYb8AArfTSmmD9DDXqoh-oGwst8mWmu4HeYsC7nwyPd54ehGsWY7CXTH9iBE19bzgHIpslwaot4CYSB0Dlpk9x6gBqZ8X2sFNFLYK1xKJK48nAOg
اگر مطلقاً در سبک HORROR دنبال بازی میگردید، میتونم بازی‌های دیگه‌ای به شما معرفی کنم.

آقا این BF3 نیومده ؟ فروشگاه های اینترنتی که تحریم کردن . تو تاپیکا هم خبری نبود
به احتمال بسیار قوی این بازی به همین راحتی‌ها در دسترس نخواهد بود چون هم برای فروشنده و هم برای خریدار دردسر ساز هست!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or