بازیهای موجود در بازار برای Xbox 360

دوستان بالاخره این Resident Evil Revival Selection نسخه فیریش هم اومده یا فقط نسخه j هست ؟
فقط اویل 4 نسخه فیریش اومده.البته کد ورونیکا هم عرضه شده ولی اینطور که دوستان میگن فعلا نسخه Jtag بازی اومده.
dark souls لیک شده؟ اگه آره چند تا dvd هست؟
فکر نمیکنم بازی لیک شده باشه.

سلام با توجه به اومدن lt2 و هجوم بچه ها به gears of war3 از جمله خودم(و شلوغ شدن بازار بازی با عرضه پیا پی بازی های خوب)
میخواستم نظرتون رو درباره driver san fransisco بدونم؟ شدید منتظرم حالا که lt2 اومده تایپک بازی از سوت و کور هم اون ورتره یک نفر نظر نمیده امتیازای خوبی هم نسبتا گرفت با میانگین 8 من خودم خیلی دوست دارم driver رو

از دوستان کسی اطلاعی راجع به nba2k12 داره ؟
این بازی نسخه free ش برای 360 اومده یا نه ؟
داش فقط ntsc اومده
تا چند روز دیگه ایشالله pal و free شم میاد نگران نباش
خودم منتظرشم بدجور;)

---------- نوشته در 10:55 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:55 PM ارسال شده بود ----------

نه هنوز یکم زوده
هفته بعد بنظرم لیک بشه

---------- نوشته در 10:57 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:55 PM ارسال شده بود ----------

سلام با توجه به اومدن lt2 و هجوم بچه ها به gears of war3 از جمله خودم(و شلوغ شدن بازار بازی با عرضه پیا پی بازی های خوب)
میخواستم نظرتون رو درباره driver san fransisco بدونم؟ شدید منتظرم حالا که lt2 اومده تایپک بازی از سوت و کور هم اون ورتره یک نفر نظر نمیده امتیازای خوبی هم نسبتا گرفت با میانگین 8 من خودم خیلی دوست دارم driver رو
کلا ارزش بازی کردن و تموم کردن داره
من نقد تصویریشو از gs دیدم خوشم اومد
رفیقم خریده بود از تنوع ماشیناش گیم پلیش و کلا خوشش اومد سرگرم کننده است
بنظرم بخر قیمتیم نداره که داش :d;)

بله، همین چند ساعت پیش نسخه PAL بازی لیک شده روی یک DVD هم هست، بازی بسیار زیبایی، پیشنهاد من اینه که امتحانش کنید.;)

دوستان بازی Dead island ارزش وقت گذاشتن داره؟؟؟ سینگل اش مث L4D ؟؟؟
کلا حال میده؟؟:d
بازی زیاد جالبی نیست ولی اگر عاشق سینه چاک کشتار دسته جمعی زامبی‌ها هستی حتماً امتحان کن.بخش سینگلش هم جالبه.;)

از دوستان کسی اطلاعی راجع به nba2k12 داره ؟
این بازی نسخه free ش برای 360 اومده یا نه ؟
نسخه free بازی لیک شده بگیرید و از این بازی زیبا لذت ببرید.;)

نسخه free بازی لیک شده بگیرید و از این بازی زیبا لذت ببرید.;)
مطمئنی ؟
من همین الان چک کردم نشده ها !!!اگرم شده باشه فردا یا شنبه میارن مغازه ها

بله، همین چند ساعت پیش نسخه PAL بازی لیک شده روی یک DVD هم هست، بازی بسیار زیبایی، پیشنهاد من اینه که امتحانش کنید.;)
بازی بسیار سنگین و سختیه و حوصله زیادیم میخواد ;)

با توجه به امدن lt2 و حل شدن مشکل ap2.5 برای من...شدیدا بین چند بازی تفاوت سلیقه دارم و موندم چیکار کنم؟
1-dark souls(با توجه به rpg بودن و این که قبلا rpg بازی کردم اما نه rpg اصیل rpg مثل mass efect که اونم بیشتر اکشن بود موندم این بازی فضا های بزرگی دارد؟ مکالمه های زیادی دارد؟حق انتخاب بالایی دارد؟ و عذاب سخت بودن و بالا بودن زمان بازی)
2-gta iv episode frome liberty city (اینم همه میدونند که داستان جدا گانه ای داره و بصورت دو تایی است که روی دیسک دادن اما تردیدی که در مورد بازی دارم اینه که ایا میتونم با این شخصیت ها ارتباط برقرار کنم؟ مثل niko در iv و مراحل بازی و مکان های بازی طبیعتا همش این فکر میاد تو سرم که مثل iv کامل نیستند یعنی اون ماوریت های زیاد..هی منصرف میشم)
3-call of duty black ops(اینم میخوام بدونم ایا ترور کردن شخصیت مهمی است؟ ماموریت های مخفی مثل modern wafere 1 داره؟ نو اوری در گیم پلی داره مثل اینکه قطع شدن اعضا هست توی بازی مکان های بازی در کجا اتفاق می افتد؟
4-dead rising(خیلی دلم میخواد یک تستی بکنم شماره 1 هم بازی نکردم ولی وقتی دوستان گفتند داستان بازی زمان مشخص داره که باید پاد زهر رو برسونی و از اون طرف باس های سختی و ترکیب کردن اسلحه ها احتیاج به خریدن مقاله و انگیلیس و غیره و ذلک داره بیخیال میشم ولی دوست زامبی ها رو له کنم این همه تو فیلم ها دیدم حالا تو بازی حال کنم نه مثل evil

دوست عزیز من سه تا از 4 تا بازی بالا رو تا اخر رفتم البته با محاسبه iv به صورت دو نسخه میشه 4 تا از 5 تا بازی بالا.
اونقدر که با iv حال کردم با episode هاش حال نکردم یه جورایی تکراری بود ولی مراحل زیادی داره.
Dead rising یک تجربه خیلی خوبه . به نظر من امتحانش کن چون خیلی متفاوته ولی متاسفانه بازی سازان یک باگ خیلی عزیمی رو روش انداختن که شما یک جای سیو دارید و ممکنه حالتون گرفته شه وسطای بازی چون بازی طبق زمان جلو میره و نمیتونید هر کاری دوست دارید بکنید
در مورد black ops باید بگم خیلی پر گرافیک و هیجان انگیزه ولی من شخصه نظر شخصیم هست که جذابیت خیلی بالایی داره ولی کل بازی سینمایی هستش همش دائم دمو میبینید و البته این میتونه بازی رو جذابم کنه . من با نسخه های قبلیش کمی بیشتر حال کردم ولی مطمئنم شما با این بازی کلی لذت میبری. بازی هم در یک کشور دیکتاتوری هست فکر میکنم در امریکای جنوبی باشه

آقا کسی این warhammer 40,000:space marine رو بازی نکرده؟بازیش اومده و امتیازهای خوبی هم گرفته ولی اصلاً تاپیک نداره.من خودم سرچ کردم چیزی پیدا نکردم.میخواستم بدونم که چجور بازی هست؟
با اومدن این همه بازی جدید ارزش خریدن داره؟

آقا کسی این warhammer 40,000:space marine رو بازی نکرده؟بازیش اومده و امتیازهای خوبی هم گرفته ولی اصلاً تاپیک نداره.من خودم سرچ کردم چیزی پیدا نکردم.میخواستم بدونم که چجور بازی هست؟
با اومدن این همه بازی جدید ارزش خریدن داره؟

من بازی کردم خوبه!
یه سر به بخش pc بزن اونجا تاپیک داره;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or