فقط اویل 4 نسخه فیریش اومده.البته کد ورونیکا هم عرضه شده ولی اینطور که دوستان میگن فعلا نسخه Jtag بازی اومده.دوستان بالاخره این Resident Evil Revival Selection نسخه فیریش هم اومده یا فقط نسخه j هست ؟
فکر نمیکنم بازی لیک شده باشه.dark souls لیک شده؟ اگه آره چند تا dvd هست؟
داش فقط ntsc اومدهاز دوستان کسی اطلاعی راجع به nba2k12 داره ؟
این بازی نسخه free ش برای 360 اومده یا نه ؟

نه هنوز یکم زودهdark souls لیک شده؟ اگه آره چند تا dvd هست؟
کلا ارزش بازی کردن و تموم کردن دارهسلام با توجه به اومدن lt2 و هجوم بچه ها به gears of war3 از جمله خودم(و شلوغ شدن بازار بازی با عرضه پیا پی بازی های خوب)
میخواستم نظرتون رو درباره driver san fransisco بدونم؟ شدید منتظرم حالا که lt2 اومده تایپک بازی از سوت و کور هم اون ورتره یک نفر نظر نمیده امتیازای خوبی هم نسبتا گرفت با میانگین 8 من خودم خیلی دوست دارم driver رو

بله، همین چند ساعت پیش نسخه PAL بازی لیک شده روی یک DVD هم هست، بازی بسیار زیبایی، پیشنهاد من اینه که امتحانش کنید.dark souls لیک شده؟ اگه آره چند تا dvd هست؟

بازی زیاد جالبی نیست ولی اگر عاشق سینه چاک کشتار دسته جمعی زامبیها هستی حتماً امتحان کن.بخش سینگلش هم جالبه.دوستان بازی Dead island ارزش وقت گذاشتن داره؟؟؟ سینگل اش مث L4D ؟؟؟
کلا حال میده؟؟:d

نسخه free بازی لیک شده بگیرید و از این بازی زیبا لذت ببرید.از دوستان کسی اطلاعی راجع به nba2k12 داره ؟
این بازی نسخه free ش برای 360 اومده یا نه ؟

مطمئنی ؟نسخه free بازی لیک شده بگیرید و از این بازی زیبا لذت ببرید.![]()
بازی بسیار سنگین و سختیه و حوصله زیادیم میخوادبله، همین چند ساعت پیش نسخه PAL بازی لیک شده روی یک DVD هم هست، بازی بسیار زیبایی، پیشنهاد من اینه که امتحانش کنید.![]()

اره داش دیدمسیاوش عزیز لیک شده شما اون پاین نگاه کن با دقت
آقا کسی این warhammer 40,000:space marine رو بازی نکرده؟بازیش اومده و امتیازهای خوبی هم گرفته ولی اصلاً تاپیک نداره.من خودم سرچ کردم چیزی پیدا نکردم.میخواستم بدونم که چجور بازی هست؟
با اومدن این همه بازی جدید ارزش خریدن داره؟